За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 832
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
 Heart EyesЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПОКОЛОКО Heart Eyes
 baby_neutral ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК,ДА РАСТЕ УСМИХНАТ И ЩАСТЛИВ baby_neutral
Май май аз последна си писах снощи с нея,хихии Laughing
За козметиката аз имам SEBAMED за тяло и косичка.Мисля да си го ползвам поне 2 пъти седмично.
Имам лосион за тяло Джонсън,за след баня.
Крем за подсичане не съм купувала.Ще използвам само при необходимост.Иначе имам много мострички SEBAMED и мисля като начало да използвам тях и да видя как му действа.
Имам пудра на Джонсън,която ми е подарък ,но не мисля че ще ми е нужна.Купих и олио за масаж,но то доколкото знам е за студените месеци.
Ева-82,радвам се,че всичко е наред с вас.
Стаси да стиска още малко.
За пъпчето ще трябва и спирт 90% когато вече падне.Вместо марли може памук или тампончета за грим.

# 466
Амаче късмет! Сега и сушилнята се развали  Confused Сега и ремонт трябва да й се прави, а върши чудесна работа  Sad

# 467
Купих и олио за масаж,но то доколкото знам е за студените месеци.

Да бе вярно, че за масаж беше олиото doh тотална щета съм вече, от кърменето изпростях, ама тая бременност ме довърши

# 468
  • където мечтите се сбъдват
Future-maman,спирта трябва да бъде 70 %.По-големите проценти не се използват върху кожа  Peace

# 469
Future-maman,спирта трябва да бъде 70 %.По-големите проценти не се използват върху кожа  Peace

На лекцията,на която ходих и специално се обърна внимание на пъпчето казаха  така.
Докато падне се обработва със спирт 90% и пудра.Лепенки не се слагат.След като падне се използва спирт 70%.Спирта не се капе директно върху кожата,а се слага на тампонче.Може да се мокри като се къпе бебчо,но да е на течаща вода.Например ако някой полива или под чешмата.Това е от неонтолог от Токуда.Нека и другите споделят какво знаят,за да сме напълно подготвени,когато се наложи.

# 470
  • където мечтите се сбъдват
Доста се различават информациите  ooooh! Аз това го знам от лекции за родители и от университета.

# 471
Лека и спокойна нощ момичета newsm53 аз ще си гледам филмите и утре сутринта пак съм тук  smile3531

# 472
Доста се различават информациите  ooooh! Аз това го знам от лекции за родители и от университета.
Надявам се още някой да се включи с инфо ooooh!

# 473
lia1977 успех на прегледа и чакаме новини  Hug

Иначе това олио го купих миналата година, но наистина не знам дали ще го ползвам. Не съм фен на тези мазни мазила ... предпочитам кремче  Heart Eyes Но да стои, още е в срок ... зимата може да го ползвам  Crazy

Аз също съм взела спирт 70 % ... толкова казват, че трябва за пъпчето  newsm78

nub55 лека и на теб  Heart Eyes

# 474
  • Бургас
За козметиката бих препоръчала да си вземете някаква хипоалергична в началото и по-хубава. Олио не трябва и не се препоръчва, защото запушвало порите и кожата ставала предразположена към черни точки и запушване още от рано.

Добре тогава защо го предлагат в търговската мрежа  Crazy все пак става въпрос за бебета  Thinking
Аз пък знам, че пудрата вече не я тачат. Както казва любимата ми акушерка - става на тесто на детското дупенце.
Стефанел, няма как да предвидиш дали или не ще се подсече детското дупе. Обикновено повечето (да не кажа  всички деца) имат такъв етап или поне един-два пъти се случва. Все пак с памперси.....
П.п. Пропуснах да се похваля, че вече не съм сред златните медалистки на тайфата по дебелеене newsm44 Вече отпадам към сребро-бронза Peace
За спирта / ползвала съм с Ники, по препоръка на педиатрите в клиниката - 70% Peace Слагаше и се и топоцин........Не бива да се мокри.леле, позабравила съм нещата newsm78

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 20:40 от Melly.G

# 475
  • Where I am Happy
Честито бебче на мама pocoloco1 .Да е жив и здрав малкия бебок  Grinning

# 476
Честит да е малкият мъж на мама Поколоко1. Да са живи и здрави и двамата и много да се радват един на друг.  bouquet
  На мен доктора ми каза още седмица да вземам магнерот, докато узрее напълно бебето, така се изрази той. Защото на кила съм го докарвала 2700 грама, обаче в другото отношение имало какво още да се желае. За всеки случай още седмица магнерот.
   Иначе си купих 70% спирт за пъпчето и на мен ми казаха, че ми трябва толкова, 90% били много силни за бебешката кожа. Купих си сапун на Бюбхен, Млякото за след баня, което ще ползвам и за масаж пак на Бюбхен, както и Гелът от глава до пети отново на Бюбхен. За предотвратяването на подсичането си купих оригинална Павловича мас 120 гр. за 7.80 лв. Напоследък ми я хвалят и гинеколога и от курса за родители. Помагала и против стрии. Ще видим после.

# 477
Най-после седнах. Страшно се претоварих днес и резултата е адски болки в цялото тяло.
Чудех ви се като пишете, че сте пуснали две перални, викам си, те са толкова малки, че всичко наведнъж ще се събере. Да ама не  Grinning От сутринта въртя пета бебешка пералня. Нямам обаче сили повече да гладя. Май за утре трябва да оставя. Не се свиха всички дрешки, само някои.

Май бебевалежа ни почва.  Laughing Много е вълнуващо.
Стискаме палци контракциите при Велвиамо да се укротят и да устиска още малко.
И за Стаси много палчета. Измъчи се милата, малко остана.
Някой има ли новини от Мама Зайка?

# 478
http://vbox7.com/play:42845f09
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ
може да съм я поствала ,но многооо ме разчувства всеки път-и сега Hug
поздрав най-вече за двете ни мами с родените вече бебоци!!! newsm68

# 479
Аз се връщам от Тина Киркова, където за сега мисля да раждам. Показах на мъжа как се стига до нея, той вика- е нямаше ли нещо по-близко... Ние преди живеехме на 5 минути от там и аз още тогава си я харесах, ама сега сме в другия край на града. Както и да е, ще стигнем за 20-30 минути Simple Smile
Да кажа на всички, ако има заинтересовани, че утре в 13.00 там има ден на отворените врати. Аз мисля да ида, защото следващия е на 28-ми, а тогава може да е твърде късно!
Хубава и прохладна вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт