За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 830
  • 741
  •   1
Отговори
# 480

За спирта / ползвала съм с Ники, по препоръка на педиатрите в клиниката - 70% Peace Слагаше и се и топоцин........Не бива да се мокри.леле, позабравила съм нещата newsm78

Вече не продават Топоцин /питах лично в аптеката преди две месеца/... мисля, че сега го заместват Бивацин  Rolling Eyes

millenitta къде ги просна толкова бебешки дрехи Shocked ... аз прах три дена подред, че да мога за освободя простора и да изгладя  ooooh!
Може да си със сушилня .. сега се сетих  Crazy

kalinas  Mr. Green ами вие верно ли  ходихте  Joy той и моя мъж ме пита за болницата, обясних му, но и му казах, че ще го упътвам ... все пак няма да съм в безсъзнание  hahaha

# 481
A утре ли са отворените врати ??? Записване трябва ли предварително ?

# 482
пфффф и аз исках да ида на отворените в Тина Киркова,ама си трчбва предварително записване май ooooh!

# 483
Фейт, аз така искам да приключа, че реших всичко в един ден да направя. Ама не ставааа. Утре ме чака часове гладене, ако не ме домързи и не го отложа за вдругиден  Simple Smile
Нямам сушилня, на простора навън и на една сгъваема сушилка, която изнесох също на терасата. Грееше ги слънчице и бързо съхнеха.
Ползвах прах Рекс. Не знам дали съм доволна.  Grinning Няма никакъв аромат. Със сигурност обаче ще пробвам и други прахове.
Припомнете ми моля ви какъв крем за зърна сте ползвали? Искам да не се отмива и да не е скъпия на Авент, че 25 кинта не ми се дават  Simple Smile
Калинас, аз също ще раждам в ТК. Може и да се засечем  Simple Smile Кой знае!  Аз съм на 3 септември.  На отворени врати обаче няма да ходя.

# 484
  • Бургас

За спирта / ползвала съм с Ники, по препоръка на педиатрите в клиниката - 70% Peace Слагаше и се и топоцин........Не бива да се мокри.леле, позабравила съм нещата newsm78

Вече не продават Топоцин /питах лично в аптеката преди две месеца/... мисля, че сега го заместват Бивацин  Rolling Eyes

Тъй, тъй, нещо такова беше.......... Crazy Ще използвам на Скай "палавата" думичка: Пълен кукумицин съм вече Mr. Green

# 485

Припомнете ми моля ви какъв крем за зърна сте ползвали? Искам да не се отмива и да не е скъпия на Авент, че 25 кинта не ми се дават  Simple Smile

Лансинох  Heart Eyes  

# 486
ами пише, че трябва записване, но дежурната акушерка, която видяхме днес каза, че няма проблем. И аз мисля да се изстрелям натам, че хем да видя какво що, хем да си задам въпросите Simple Smile

# 487
аз също знам че пъпчето не се мокри и се ползва спирт 70%.Може да не съм раждала досега,но статии и инфо съм прочела хиляди.иначе и аз съм взела пудра и шампоан за коса и тяло на чико и олио на джонсънс за по-хладните месеци.олиото не се препоръчва лятото,защото запушва кожата и бебето прегрява,от личен опит съм се убедила това лято-като се намажа с олиото и след 15 минути умирам от жага.по-късно и аз ще купя  "Бочко" - сапун и кремче

# 488
Ох момичета да ви се оплача и аз. Днес си взех от микробиологията резултатите и аз имам някакви стафилококи smile3518 а моя док е отпуска цял месец Crazy . Ходих при друга лекарка и ми изписа антибиотик, витамини Б комплекс и глобули и след две седмици пак ще пускаме микробиология. Такъв рев му ударих  Embarassed . Стискайте палчета да се изчистя докато малката мишка излезе че инак не знам и аз  Sad

# 489
Velviamo стискаме палчета за теб сега, пък когато стане тогава, важното е накрая да сте добре  Hug
Фейт честита покупка, много ми хареса
Kalinas, много ме разсмя твоя мъж
Цитат
На моя мъж като му казах, че още една мама от първата седмица на септември е родила и ми вика "Днес какви планове имаш за вечерта - айде да ходим да ми покажеш къде е болницата!!!" Притесни се малко Smile

Joy   Моят онзи ден ме пита като започна да раждам колко време имал за да ме закара до болницата  Mr. Green Той си мисли миличкия че като започна и след 10 мин съм родила, а де да ставаше така бързо  Laughing
Радвам се за всички с хубави резултати от прегледите днес  Hug Да се отчета и аз - вече сме 2540, всичко й е наред за сега. Само ме притеснява плацентата вече отива към 3 степен, доки каза че много бързо старее и нз защо, но пък бебето се развива много добре  Thinking Взех и аз 45 дневния болничен  newsm44 и ще си пия магнезия още 2 седмици до 9-тия месец че свърши опаковката и контракциите започнаха веднага
лека и спокойна вечер от мен  Hug

# 490
velviamoне е ли рано да раждаш още newsm78 нали преди 37 г.с. не било хубаво
ми то като тръгне немога го спра Laughing
а вече е развит и може спокойно да се появи на голямата сцена Simple Smile
Благодаря на всички за палчетата.

# 491
Да се отчета и аз след прегледа. За сега всичко е спокойно ...а аз се надявах на някакво разкритие...но уви. Тонове на бебо са добре. Моя докто ми каза че ако нищо не се случи до 27 ще предприеме предизвикване на раждане, първо ще пробваме със гел а ако не стане ще ми пуснат система. Той не иска да чака да мине термина защото според него бебчо е голям....колко голям незнам. Искрено се надявам да е се стигне до индюсване ....все си мисля че ще си тръгне сам....дано и дано да е по скоро.
За козметика аз ще ползвам Мустела за всичко за къпане за телце за дупе.
За гърдите ще ползвам Ласинох той е безвреден за бебето.
Може би сте обсъждали тази тема но какво 6те ползвате за обезболяване по веме на раждането: дихателни тежники, обезболяващи от типа на но-щпа, или епидурална. Аз много се чудя за епидуралната....хем ми се иска да не ме боли хем ме страх.....дали е напълно безвредна за бебето и дали 6те я поставят както трябва............ Rolling Eyes

# 492
Страхотна новина!Честито момченце на мама Pocoloco1!Жив и здрав да й е,голям мъж да порасне и много да радва цялото семейство!На мама-бързо възстановяване и по-малко безсънни нощи!  bouquet
Днес бях на ЖК-бебка е вече 2,100 кг,обърнала се е с главичката надолу и си отговаря напълно на седмиците.Взех 45-дневния и след 2 седмици съм на запис на тоновете.На килца съм +15 Embarassed,ама честно казано не се притеснявам особено....и все пак,дано да ги сваля лесно!
Мели,докато бях на прегледа,Дорийска говореше по телефона и каза,че днес вече са получили лиценза.Беше много радостна(както и аз,де) и май наистина е въпрос на дни да заработи родилното.
Момичета,околоплодните води миришат на белина!Това го помня много ясно!Поне при мен беше така!И все пак,ако се съмнявате,по-добре беж при доки,отколкото да стане нещо!Стискам палчета на всички,при които раждането наближава,само спокойно-минава и не е толкова страшно,а даже напротив-остава един от най-емоционалните и прекрасни моменти в живота на всяка жена!

# 493
  • София
Да е живо и здраво бебе на мама Поколоко 1 и тя дано е добре

Не мога да повярвам,че е родила, та тя до последно е писала във форума. Важното е, че са отишли в болница и всичко е наред. Simple Smile

Днес си изпратих детето при баба си и ми е мъчничко Cry

Аз май съм се спряла на един шампоан на Мустела,който става и за тяло- 500мл на цена около 18лв., но все още ми се вижда рано за козметика.Пудрата ще е на Чико и крема ще е  на Бочко-без него за къде??? Да ви кажа с каката ми бяха казали преварен зехтин и с такова съм я мазала след баня, за в момента не знам с какво ще я мажа след баня. Ще питам педиатърката и каквото каже тя,това ще е.

# 494
Аз се завърнах от морето и вече сериозно се захванах да наваксам с подготовката. Накупих козметиката...виждам, че всеки се е спрял на различни продукти и марки...аз предния път бях със Себамед до 10м и сега пак си избрах гел за баня, лосион, кремче за дупе и сапуна. Засега това ще ми стигне, а вече като започне да се къпе във вана, ще премина и на пяна за вана. И от Бюбхен съм доволна, но реших, че ще си следвам навика от баткото...
И дрешките прегледах....малко ме хвана срам, но сглобих цели 6 комплекта от накупените дрешки за изписане и беше голямо чудене на кой да се спра....накрая си избрах двата най-миниатюрни и ще ги мисля до последно newsm12 .... добре, че мъжо ми е свикнал, че при вида на цялата спалня зарината от дрехи, само ми се подхилкваше... smile3532

Общи условия

Активация на акаунт