За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 739
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен  Hug Мерси за почерпката- имах нужда.
Сутринта рано ходих да ми точат кръвчицата  Mr. Green а на обед отивам на тонове и преглед. И да видим резултатите какви са този път. Мериха ми и кръвното- 80/40. Сестрата вика- бързо отивай да пиеш нещо преди да си колабирала  Mr. Green , а пък на мен ми беше много добре. Явно такова си ми е кръвното. Качила съм 12 кг. и почвам да се боря за медалите  Mr. Green. Мога скоро да вляза в челната класация  hahaha
И мен бебка ме рита в дясно, но си е в правилната поза. Все пак са свити като гъсенички на кълбо и къде другаде да ритат?
Стискайте палци да са наред изследванията, че така да мразя хапчета  Sick
Аз спя с възглавница между краката от 5 месеца. Не мога да си представя да легна без нея.
И като гледам августинки, до тази дата са имали 7 бебчета- или сме много удобни инкубатори  Mr. Green ,или нашите бебоци са мнооооого мързеливи (или сме стиснати като Миленка Joy ). Ама да си седят на топличко.
Приятен и прохладен ден на всички

# 541
относно упойките, всички викаме че не искаме и ще изтърпим, обаче мои приятелки дето са раждали,разправят че вече като почнат силните болки и всички крещят за упойка или секцио Simple Smile представям си аз какъв дзвер ще съм - сигурно цялата болница ще ме чуе
 smile3512 smile3512

# 542
nub55 Аз също пиех /смучих/ Деспорал от шестия месец до началото на деветия. Не съм имала никакви проблеми. Изписа ми го док по мое настояване, а не че съм имала контракции. Както казах, не съм се спирала изобщо и си вършех всички неща като бреди бременността.
По добре изчакай да мине почивката и след това ги спирай  Peace

За покупките ... всички почнахме различно, някой от 4-ти, 5-ти месец  Mr. Green
Аз също мислих да изчакам да влезна в девети, но преценихме, че наведнъж ще ни дойде малко ташкЪн  от финансова гледна точка Mr. Green  пък и в девети месец в жегите да се пазири  ooooh! ... и за това почнах от седми месец малко по малко да се обзавеждаме и вече сме готови за послещане.  Heart Eyes

Айде на всички, които ще са днес на преглед много късмет  Hug

stefiss_1978 ти с тия 12 кг. къде си тръгнала за медал ... ritnik чакай си реда  Mr. Green, че има други преди тебе  smile3534

# 543
Добро утро и от мен. Наспах се едно хубаво и сега се захващам с разни задачки...
За медалите за килограми и аз ще се боря, вече съм +13 ... ама какво да се прави, колкото толкова, да е здраво бебето.
За упойките ако имаше и при нас газ щеше да е супер Wink Аз също мисля да се пробвам без епидурална, ама да видим как ще дойде, после ще разказваме.

# 544
  • Бургас

stefiss_1978 ти с тия 12 кг. къде си тръгнала за медал ... ritnik чакай си реда  Mr. Green, че има други преди тебе  smile3534
hahaha hahaha hahaha 12 kila.....къде в "А" групата??? Остави медалите за"професоналистките"  ...като моа Flutter (даже и като смъкнах пак съм 15-ка горница) Mr. Green

# 545

hahaha hahaha hahaha 12 kila.....къде в "А" групата??? Остави медалите за"професоналистките"  ...като моа Flutter (даже и като смъкнах пак съм 15-ка горница) Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao  хехехе ... Олимпиадата мина вече  Mr. Green  ама нас още ни тресе спортната треска  Joy

# 546
Alebale, bena82, boby_6u6i, Brayda, daria_86, dariel, Daynna, el_sol, feli4ita, flowerofpeace, kalinas, kami2004, Lucky*, mariya2709, mari_p, matzko, mozy, natalie_mos, olja, osmiqoblak, pecata, si.lina, siana999, silvi_7878, Silvyyy, stefiss_1978, valevita.bs, vesivass, Ариел (+ 5 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема

Покрива падааааааааааааааааааааааа  hahaha hahaha hahaha

# 547
  • Бургас

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao  хехехе ... Олимпиадата мина вече  Mr. Green  ама нас още ни тресе спортната треска  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Аз съм истинка Кармелита Джетър в дисциплината си Peace Само дето и тя се размина със златото тази година Peace

# 548
  • София
Добро утроооооо  Hug Аз вече си направих сутрешната фис зарядка ... до първия етаж и абратно  Mr. Green Имах писмо, пък вратата се заключва и пощальона не може да влезе  ooooh! После пак още едно две слизания ... ей така за спорта Mr. Green

Минсе ... мерси за закуската  Heart Eyes

whisper__1 от къде сега пък тази гадина  ooooh! Дано да я уморите ... не се сещам ама още някой май имаше нещо такова  Tired

*Georgia*, Лиа, Толинка брех, че сте пораснали всички  Crazy

Алекс, Бена ... добре завърнали сте се от почивка  Hug

Лиа ... супер новини ... по въпроса за обезболяващите - ами тук няма райски газ например  Mr. Green На запад гледам и дават да дишат нещо такова. Най-много един бускулизин да ти сложат, естествено ако преди това не си се разбрал с лекаря, че искаш някакъв вид упойка. Аз няма да искам нищо  Heart Eyes

Пецата .... може на първо време да вземеш по-малка разфасовка на козметиките, защото не знаеш бебока как ще реагира на нея  Heart Eyes 500 мл. си доста и ако нещо стане, няма какво да го правиш.

Миленка ... и ти ли бе душа с контракции  Crazy ааа ... видях сега, че е фалшива тревога  Mr. Green Еми не му се излиза още на малкия  Joy

Мартичка да се яви вИднага  smile3513 ... в изповедалнята да каже къде се губи!  Mr. Green
Благодаря F.a.t.e. както винаги много гостоприемна и любезна  Hug

# 549
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,като заговорихте за упойките-някой раждал ли е с епидурална или смята да ражда?
Аз след малко съм на преглед.Сърцето ми е свито като знам пак как ще ми скъса нервите тази ужасна жена  Confused Twisted Evil Вместо да се радвам,че отивам на преглед,на мен не ми се ходи..
Сега видях,че Поколоко не ни е казала името на бебчето  Simple Smile Дано скоро се появи с разказче и Галка също  Heart Eyes

# 550
Alebale, bena82, boby_6u6i, Brayda, daria_86, dariel, Daynna, el_sol, feli4ita, flowerofpeace, kalinas, kami2004, Lucky*, mariya2709, mari_p, matzko, mozy, natalie_mos, olja, osmiqoblak, pecata, si.lina, siana999, silvi_7878, Silvyyy, stefiss_1978, valevita.bs, vesivass, Ариел (+ 5 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема

Покрива падааааааааааааааааааааааа   hahaha hahaha hahaha

виждам, виждам  hahaha hahaha hahaha

Галка на дали ще се появи скоро ... разчитам на Поколоко да разкаже, но нека първо се прибере и да се съвземе   Heart Eyes

А на теб защо не ти се ходи на преглед  Crazy

# 551
Мими септемврийски мами, понеже като ви чета изглежда сте с толкова много опит вече в пазаруването Simple Smile, та реших че може да ми помогнете със съвет.
Искам з абебчо да купим бяла дървена кошарка, 60 на 120 (мястото ни е много малко в спалнята), но искам да е не само с решетки отпред, а и от двете страни (отделно ми се иска да е по-височка, че аз съм малко над 180 см и на стандартна височина кръста ми ще замине). Та питанката ми е - освен в Икея, виждали ли сте някъде такава кошарка и къде.

Предварително благодаря!

# 552
  • София
Момичета,като заговорихте за упойките-някой раждал ли е с епидурална или смята да ражда?
Аз след малко съм на преглед.Сърцето ми е свито като знам пак как ще ми скъса нервите тази ужасна жена  Confused Twisted Evil Вместо да се радвам,че отивам на преглед,на мен не ми се ходи..
Сега видях,че Поколоко не ни е казала името на бебчето  Simple Smile Дано скоро се появи с разказче и Галка също  Heart Eyes
Аз раждах с епидурална и не смея и да си помислям да се отказвам от нея сега пак с нея ще си раждам - болки никакви каката се роди за 30мин. и си пожелавам на мен и на всичси мами такова раждане - безпроблемно, бързо и лесно - мечта Crazy

# 553
  • София
Честито бебе на поколоко!
Ние вчера бяхме на ЖК. С главата надолу 2019гр, перфектен доплер, 101% мъж. Взеха ми кръв, айде на запис, погледна ми го и вика искам да направиш още един и аз си изгубих ума, досега винаги всичко е било перфектно, ама не мога да се събера и да питам какъв е проблема и звъня на мъжа ми и рев и той като се притесни , ама ми се и скара защо не съм питала има ли нещо притеснително и в тоя момент лекарката ме видя размазана, ревяща и каза, че просто записа бил равен и искала да види сега дали се е събудило бебето , полсе пак идва вече на апарата за запис да види дали съм се успокоила и записът излезе перфектен, ама си беше стрес де. Аз много се уплаших нещата да нетръгнат да се случват прекалено бързо, щото си живея с идеята, че ще се ражда след 15.09., нормално, че всичко си му е ок...Айде да изскачат тия бебета по-бързо, че...

# 554
el_sol излишно се притесняваш, всичко ще бъде наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт