За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Добре ,че режима ни подмина тая година.Ама ей сега от петък ще трябва да поживея и аз в младост 10тина дни ,че баба ми ще бъде сама а вече няма как да я оставяме и се надявам да пропусна канче партито.То във всички части на младост ли е режим?
Доктора каза даже по-малко лежане и да си правя буквално каквото ми скимне ...Е тва е-как съм си знаела хахах.Щяла да узрее за раждането,сега не ми трябвала зряла..Тая седмица пропускам,но другата съм на преглед при моита АГ,та ще видим до къде са стигнали нещата.Казвах ви аз да си взема една буца сирене да си ръфам,май тва ще направя Mr. Green Mr. Green

# 526
  • където мечтите се сбъдват
За пъпа, навсякъде където четох пише да се използва 70% спирт, но днес на лекция в МД акушерката каза, че се маже с 90%, за да изсъхне по-бързо. Каза, че като се маже само остатъка от пъпната връв, без да се докосва другата кожа, няма никакъв проблем.
Тук съм по-съгласна,но да се маже 90 % спирт върху кожа-не  Peace

# 527
Казвах ви аз да си взема една буца сирене да си ръфам,май тва ще направя Mr. Green Mr. Green

Представям си те

# 528
  • София
Добро утро момичета. Завърнах се от почивка при мама  newsm03
Благодаря за поздравите по случай РД.
Честит рожден ден от мен на всички лъвчета които са празнували   ura
Честито ни второ бебче и бързо възстановяване на мама smile3525
Много сте писали пак ви гоня няма стигане ,добре че имах няколко безсъние нощи та по наваксах  #Silly
Видях,че мамите от София си имат отделен форум ако може някои да ми пусне линк.
За педиатрите моля мамите от Люлин да ми пишат за избора си  newsm12

# 529
  • София
unforgiven при нас няма още Sad  пък сме през няколко блока Sad Вчера са я пуснали за малко и в младост 2 ама нъцки са нямат пак Sad нищо де ще оживеем още един, два дена Simple Smile

Милена до петък трябва да са я пуснали на всякъде в младост Simple Smile

# 530
Добро утроооооо  Hug Аз вече си направих сутрешната фис зарядка ... до първия етаж и абратно  Mr. Green Имах писмо, пък вратата се заключва и пощальона не може да влезе  ooooh! После пак още едно две слизания ... ей така за спорта Mr. Green

Минсе ... мерси за закуската  Heart Eyes

whisper__1 от къде сега пък тази гадина  ooooh! Дано да я уморите ... не се сещам ама още някой май имаше нещо такова  Tired

*Georgia*, Лиа, Толинка брех, че сте пораснали всички  Crazy

Алекс, Бена ... добре завърнали сте се от почивка  Hug

Лиа ... супер новини ... по въпроса за обезболяващите - ами тук няма райски газ например  Mr. Green На запад гледам и дават да дишат нещо такова. Най-много един бускулизин да ти сложат, естествено ако преди това не си се разбрал с лекаря, че искаш някакъв вид упойка. Аз няма да искам нищо  Heart Eyes

Пецата .... може на първо време да вземеш по-малка разфасовка на козметиките, защото не знаеш бебока как ще реагира на нея  Heart Eyes 500 мл. си доста и ако нещо стане, няма какво да го правиш.

Миленка ... и ти ли бе душа с контракции  Crazy ааа ... видях сега, че е фалшива тревога  Mr. Green Еми не му се излиза още на малкия  Joy

Мартичка да се яви вИднага  smile3513 ... в изповедалнята да каже къде се губи!  Mr. Green

# 531
Тамън навреме ида към Младост значи,да бях го изчислила нямаше така да стане Laughing
Фейт на малкия му се излиза ама мама не го пуска навън hahaha.Така толкова ме успокояват как нямало да подрани,че накрая ще взема вкъщи да си родя.Щото следващите контракции пак ше ги мисля за фалшиви и ше си стоя. Mr. Green
Това за 5тия етаж-в квартирата сме на 5тия и един ден ми се наложи да ги кача,е щях да умра ...радвай се ,че си им свикнала  Party

# 532
Milena_87 напълно те разбирам, при мен почнаха вчера в 12ч. през нощта контракциите (досега не бях имала) и на всеки 5 минути ми става на камък корема, но без болки, просто сърцебиене ли някакво напрежение се появяваше и си викам ...до неделя ще го снеса  Mr. Green

обаче станах в 2ч да ям и тва беше...сега определено не си мисля, че ще е до неделя...нищо ми няма.... Heart Eyes

# 533
Това за 5тия етаж-в квартирата сме на 5тия и един ден ми се наложи да ги кача,е щях да умра ...радвай се ,че си им свикнала  Party

Ами свиква се ... като знаеш, че нямаш друг избор  hahaha hahaha hahaha

Аз да викажа от вчера съм с леки болки в кръста и корема ... а малчо блъска и рита и шава ... не знам какво му става на това дете. Може да слиза надолу вече и да се намества  Mr. Green
Аз също правя каквото си искам, не съм спряла да си шетам и върша ежедневните неща от преди бременността  и нищо  Crossing Arms
Вче наистина съм си казала, когато ... тогава, той си знае кога да излезе  Heart Eyes пък и остават десетина дена до зодия Дева  smile3508

# 534
Добро утро! Страхотна закуска сте сервирали. Така съм гладна, а не трябва да ям, че днес ще ходя да ми вземат кръв. Супер ме мързи и само се мотая, вместо вече да съм се върнала и да закусвам. И кафе не пих  Shocked
Хайде омитам се, че ако не стана, скоро няма да изляза  Simple Smile

# 535
Какви сме и ние мами..аха бебчо да тръгва и ние-нее, обратно !  smile3513  hahaha hahaha.
Моя също ме разбива вътрешно,направо не знам.Бебчетата по това време нормално да слизат надолу ,аз имам чувството,че се качва нагоре.Може да се е насочил към другия изход ,като от нормалния не става Joy Joy.

# 536
ДобрИУтр, дами!  Hug
Нямаме ли бебе днес?  Laughing

От около седмица спя с възглавница между краката (имам малка декоративна) и
съм много доволна. Удобно ми е.

Свиква се със стълбите.  Simple Smile С предишната бременност също живеехме на 5-я етаж
и асансьорът беше развален. Та и аз тренирах като Фейт.  Simple Smile Бях се настройла психически, че
ще мъкна количка до горе и обратно, но малко преди да родя взеха, че го ремонтираха.  Mr. Green

Вчера успях да се снимам най-сетне  Laughing Качих 2 снимки да ме видите.  Flutter

# 537
На мама pocoloco1 - да е живо и здраво момченцето и newsm30

# 538
Добро утро момичета, аз днес малко повечко поспах, че то после не се знае Laughingкато ви слушам колко много работа сте свършили и чак ме хваща срам. На мен хич не ми се чисти а и доктора каза да не се преуморявам много, нали имах контракции. Даде ми да пия Диаспорал, та се чудя сега като го пия дали може да се натоварвам повече newsm78 то лекарството сигурно ще ме пази....Ама се чудя да поизчакам, утре заминаваме за Албена и като се върна другата седмица тогава мисля да се заемам с покупките и тогава да оправям.Вие колко време по рано купихте нещата за бебето newsm78 newsm78моя мъж е много суеверен и не иска нищо да купуваме рано, а на мен така ми се иска...такива хубави неща има за бебо ама.... Сега излизам за малко и като се върна пак ще се включа

# 539
  • София
Добро утро и от мен Hug
Стискай Миленка още е рано , то бебето си знае кога да излезе Laughing
nub55 весело изкарване на Албена ние се завърнахме от там миналата седмица и да ти кажа там се чувствах най-добре ни болки ни нищо Heart Eyes
Следобяда сме на док и нямам търпение да видя колко е пораснал юнака. После ще докладвам

Общи условия

Активация на акаунт