За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
мами я кажете някоя ползвала ли е спирала,и според вас надеждна ли е Thinking

# 496
Честито на мама Pocoloco1, и бързо да се възстанови!!!!!
За пъпа, навсякъде където четох пише да се използва 70% спирт, но днес на лекция в МД акушерката каза, че се маже с 90%, за да изсъхне по-бързо. Каза, че като се маже само остатъка от пъпната връв, без да се докосва другата кожа, няма никакъв проблем. Знам ли вече и аз.... явно няма и едно нещо, за което да съществува само едно мнение.

# 497
  • shumen
Честит мъж на Поколоко.Да е жив и здрав,а на мама бързо възстановяване.
Велвиано,Стаси стискаме палци и за Вас.Дано всичко е наред и скоро гушкате здрави бебчета.
На мен тази вечер пак ме боли стомаха нещо и почва да ме хваща шубето.Незнам обаче от храна ли е,от нерви ли.Тази вечер се скарахме с мъжо и доста плаках,че може и от това да е.Да Ви кажа и бебка усеща и почва да ме рита жестоко тогава.
Спирт,аз също взех 70%,а прахче мама каза,че взела някакво,но все забравям да е питам какво е.Днеска взела и олекотен комплект за бебка.
Ходила и гледала за легла и количка.Дори ми каза,че имало някакви дъски към леглата,които били за повиване,че май такава ще вземем и няма да е на спалнята.За стойките за коритата се оказа,че не стават за всички,така че продължаваме да мислим вариант.
Моят багаж също не е стегнат и малко почвам да се притеснявам да не ме изненада някой.
Силви,че ние може да сме се видели на тези лекции.Аз също ходя,но на курса не ходя.Предният път се засякохме с момичетата от курса,понеже преди това имаше лекция.Стига да ходиш на същото място.

# 498
Хмм хм,регулярни,не много болезнени на всеки 15 минути контракциики.Май ще се посъбера поне за първоначалното и ако още малко зачестят ще заминавам...

# 499
  • Stara Zagora, Bulgaria
Mиленка събери, че то не се знае, мен ме хвана разтройство и малко съм притеснена Simple Smile, аз като теб имах тежък ден...доста общо с твоя едни майстори ме изнервиха, за капак сега си и поплаках малко...Към коя болница ще заминаваш последно за втора градска ли реши.

# 500
  • Бургас
auuu, вече ме изплашихте и мен Embarassed
Адашче Hug

# 501
ЛЕКИНКА от мен , бачета smile3524 smile3524 newsm46
спокойна нощ ви желая,за прохладна си е таква  хихихих Hug

# 502
  • Бургас
Лека Hug На мен още не ми се спи Tired Много ми е смотано...... Tired

# 503
whisper__1 дано се пооправят нещата, докато бебочето реши да излиза.
Ками честита годишнина на патерички   bouquet
Аз пък имам втвърдяване на стомаха /днес редовно/, но не ме боли нищо... а пък една приятелка каза, че това били подготвителните контракции май, с което ме хвърли в тъча малко, понеже трябва да купя дрешки на беба за болницата, че нямам всичко необходимо... Май наистина започва бебевалежа малко по малко  Heart Eyes

# 504
И на мен не ми се спи Grinning
Да нямаме още бебчета утре като се събудя по обяд:) stork-boy
moresmile
Ех че вълнуващо ставаа baby_neutral baby_neutral
Стискам палчета всичко да е наред,да е лекичко и бързичко ако ще се случва:)

# 505
  • Stara Zagora, Bulgaria
Миленка се загуби да не тръгна към болницата Grinning, аз си измих косата и ще чакам да поизсъхне, така, че едва ли ще се събудя рано утре и без това днес ми беше доста крив ден, дано утре е по-добре.
Мели защо ти е смотано пък на теб.

# 506
  • Варна
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
И направо ме плашите с тези контракции на равни интервали.

# 507
Milena_87 стискам палчета  Hug Hug Hug Днес с тия емоции да не си се и преуморила.
Аз бях на кола-маска днес и сме вече почистени и готови за раждането Simple Smile И сигурно от това и мен ме стегна корема. Зачудих се, че нещо ми е изпъкнал и твърд и от двете страни дали не се е извъртяла малката и да не е вече с главичката надолу, та стоях пак на лакти, ама все си ме ритка отстрани - я от ляво, я от дясно  newsm78 Мамите с обърнати бебчета - къде ви ритат вас малчовците?
francheskasweet за спиралата нямам представа, че и мнения покрай мен нямам да споделя. Аз съм си ползвала хапчета допреди и съм си много доволна от тях
Хоризонтирам се, че седнала не остава място за беба
Лекинка и само добри новини да поствате!

# 508
Ариел,когато беше обърнат бебчо главичката беше в дясно,а крачетата-ляво.Но навсякъде го усещах-то крачета,лакти,дупенце,главичка,ръчички.По скоро бута вече,отколкото да рита Mr. Green
Но онази вечер усетих три преобръщания и се притеснявам да не би пак да се завъртя така..Сега в сряда ще видим.
 preggo
Утре в нашия блок цял ден няма да има ток..батерията на лап топа няма да издържи,но ще ви следя из късо и през телефона докато мога.Имах планове за излизане и ходене до педиатър,но от 10 етаж няма как да сляза по стълбите.А после и да се кача smile3517 smile3517

Лекичка и спокойна от нас  baby_neutral Heart Eyes

# 509
  • София
Честито на Поколоко, жив и здрав да е синът и  smile3525 smile3525 smile3525Много да я радва и слушка разбира се Hug А на нея  бързо възтановяване  Hug
Миленче вчера така разправяше и Поколоко и глей к,во стана. Затова ти стискам палчета и на тебе, че не се знае - знае ли се до утре  Hug Hug Praynig Hug Hug  

Общи условия

Активация на акаунт