За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 724
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
angel_bbb  Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Недей й се ядосва на докторката - то тогава хич няма да ти е до нея - при нея ли ще раждаш? Ще я видим - току-виж се окаже права и няма хич да й закачиш от отпуската.
Мен ме хвана музата и взех, че сготвиш гювеч Simple Smile днес ще се хапне мЯсо, че и десерт има Simple Smile
Иначе изпрах ... играчките  smile3532 да са чистички, че някои са нови, а други събирали прах.
Аз основната торба с дрешките съм я оставила за пране докато съм в болницата - че всеки ще се чуди какво да направи, та съм им измислила  tooth newsm48
Мартичка прекрасен е комплекта
anghella  smile3520  аааа, не може така да си приключила - вземи оцапай нещо, за да има какво да правиш, че и само лежане не става Wink
Много хубави резултати от прегледите. Който е затръгвал - няма да го спираме, а който се стиска - да не се стиска много! Аз уж държа на болка, но идея си нямам ще ии няма да боли - като затръгнем ще си проличи!

# 646
Мартиииии Heart Eyes Айдеее ма, стига се стиска Heart Eyes

хахахахах, Мели, мила, въобще не стискам, така съм се разчекнала, ама ей на, мързелчо, не иска да излиза   bouquet Чудя се да помоля ли таткото довечера за малко помощ, той и без това само това чака  hahaha Нормално да ти е  нервно депресарско, обаче няма се даваш, не остана  Hug

Пипи, добре дошла, аз не разбрах какво бебче чакате, господин или госпожица  Heart Eyes

Браво на малки Пламен, все така бързо да качва грамчета и скоро да се прибере с мама вкъщи. С нетърпение чакам разказа на Поколоко.
Май ще си имаме двама Племеновци, Фейт?  Mr. Green  Heart Eyes

# 647
  • София
F.a.t.e. много е хубава кошарката newsm03 ама аз ще купувам от тези сгъваемите, че няма много място Weary
Някой ще си купува ли от тези възглавнички за подпиране на бебето newsm78 аз се чудя , ама си взех мрежичка за ваничката за къпане. Купих стерилизатор за микровълнова, че е по евтин, незнам дали е хубав ама електрическите са много скъпи.
За епидурална упойка не знам дали е хубава, аз засега разчитам на късмет Joy

Аз от Карфур си взех за 59 лв. ел. стерилизатор имаше и по 39 ако се интересуваш Simple Smile
 и на мене не ми се даваха 150 лв. за Евент

# 648
  • София

А снощи седнала за малко сънувах че съм родила бебката  и  с Фейт се срещнахме на някъкъв панаир на който тя си беше разпънала шатра сергийка да си продава нещо и ми вика "къде ти е корема ма?"Викам "родих" и тя "е защо не си казала на никой за първа страница"  rotfImao И вика "леле сега аз със корема как да си събера шатрата" и аз и викам" аз ще ти я събера вече нямам корем" newsm44.Като разказах на мъжа ми вика гладна кокошка просо сънува  tooth

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo Joyлеле, милата- не стига,че не спиш ами виж какви сънища сънуваш.Съчувствам ти, но повечето сме с разни оплаквания- още малко остана, стискай зъби  Hug

# 649
  • София
Аз всяка нощ си раждам  hahaha .... и то различно... ту момичета, ту момчета. Понякога секцио понякога нормално ----- превъртяла история и моето  smile3540 Stuck Out Tongue Winking Eye
Най гадното е като се събудя, че се оказва само сън  hahaha #Crazy

п.п. Да се похваля Имаме си топла водичка.... не мога да и се нарадвам   ura

# 650
  • Бургас
Мартиииии Heart Eyes Айдеее ма, стига се стиска Heart Eyes

хахахахах, Мели, мила, въобще не стискам, така съм се разчекнала, ама ей на, мързелчо, не иска да излиза   bouquet Чудя се да помоля ли таткото довечера за малко помощ, той и без това само това чака  hahaha Нормално да ти е  нервно депресарско, обаче няма се даваш, не остана  Hug

Май ще си имаме двама Племеновци, Фейт?  Mr. Green  Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha Хващай го мъж ти да се труди:) Тъй де, да не лежи на стара слава само;))))))
Кой друг ще е Пламен, че съм изтървала? Flutter

# 651
  • София
На Фейт бебчо ще е Пламен Simple Smile

# 652
А снощи седнала за малко сънувах че съм родила бебката  и  с Фейт се срещнахме на някъкъв панаир на който тя си беше разпънала шатра сергийка да си продава нещо и ми вика "къде ти е корема ма?"Викам "родих" и тя "е защо не си казала на никой за първа страница"  rotfImao И вика "леле сега аз със корема как да си събера шатрата" и аз и викам" аз ще ти я събера вече нямам корем" newsm44.Като разказах на мъжа ми вика гладна кокошка просо сънува  tooth
Това за сега отивам да се къпя   bath Фейт ,да не ми се разсърдиш на глупавите сънища  Hug Hug Hug

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Как да ти сърдя бе жена  Mr. Green ... посмях се от сърце ти казвам  Joy Joy Joy

Джулия ... каква е тази микробиология  Shocked ... три седмици за резултат  #Crazy по принцип за ден два е готова, никога не са ми я бавили повече  Crazy

Анхелче ... щом си приключила ...  давай на ново всичко  Mr. Green

Мартичка еми много е сладко комплектчето  Crazy тати му определено разбира  Hug
Мятайте се нощеска ... пък знае ли човек  Sunglasses

nub55 ми тя и нашата е 60/120 ... сгъваемите не са ли и те толкова  Thinking и струваше около 110 лв  Heart Eyes

Браво на всички за хубавите новини от прегледите  Hug

На Фейт бебчо ще е Пламен Simple Smile

Мдаааа ... и ние ще сме Пламен  Heart Eyes

А ти какво правиш още тук  Mr. Green... айде отивай на баня тогава  Mr. Green Hug

# 653
angel_bbb разсмя ме с този сън. Joy
А аз тия дни сънувах, че ми е излязъл пъпа и цял ден си го гледам. hahaha

Инче, браво за новините от прегледа, това от нашия доктор ли е  Grinning

И ние сме се спряли на сгъваема кошарка, обиколихме тук там, навсякъде са едни и същи.
Нарочваме някоя и я взимаме. Crazy Само дето доста ярки цветове са, а на мен ми се иска нещо по пастелно и нежно. Thinking

Лелеее сега гледам- тези хора ...луднали са по Лейди ГАГА Crazy newsm03

# 654
  • Варна
Сега се връщаме от уролог. Мъжо няма никакви кондиломи, а обикновени плоски брадавици от бръсненето. Тая кожната докторка направо искам да я убия. Последния месец само ме стресира. Както и да е вече съм спокойна и чакам термина  Mr. Green

# 655
  • София
Фейт Аз вече се възползвах  Flutter после пак ще намокря тумбачето ...... голям кеф   261uu

# 656
Фейт Аз вече се възползвах  Flutter после пак ще намокря тумбачето ...... голям кеф   261uu

Браво  Mr. Green измъчиха ви и вас в това време без вода  ooooh!
Ако пък имаш и малко бебе не знам как ще се оправя човек  Tired

sentex Браво  Hug видя ли че само излишно се притесняваше, а на тази лекарка да идеш и да и скъсаш дипломата  Crossing Arms Mr. Green

И аз ги гледах тез лудите дето ще чакат Гага  Crazy кукумицини отвсякъде  hahaha

# 657
# 658
аа..неееееее няма да чистя пак  smile3532 и повече куфари няма да събирам  Mr. Green
така ме развеселявате, а дребен рита горе вдясно - голямо подаване на тоя крак  Crossing Arms усещам, че всяка вечер ще става все по-тежка  smile3506

# 659
аа..неееееее няма да чистя пак  smile3532 и повече куфари няма да събирам  Mr. Green
така ме развеселявате, а дребен рита горе вдясно - голямо подаване на тоя крак  Crossing Arms усещам, че всяка вечер ще става все по-тежка  smile3506

И моя ме ритка в дясно ... тези дни осебено силно и е много шавлив  Crazy а уж казват, че последния месец почти не се усещали ... няма такова нещо  Stop

Общи условия

Активация на акаунт