За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
А не мила. Няма да раждам скоро! И нищо не ми е готово. Бебка ще чака мама да се нагласи, че сега много ме мързи. Нека дойде септември и да се разхлади малко чак тогава.

# 631
Здравейте  Simple Smile Отчет от ЖК от четвъртък-бебето-2600,главично,корема много смъкнат на долу  Rolling EyesТермина по ехо 30 август излиза,докторката мисли и,че до там ще устискам само  ShockedПуснаха ми всички изследвания,а резултатите утре.Килограми +15.Докторката излиза отпуск 5 дни между 7 и 12 септември(точно когато е най-вероятно да родя ако устискам де предвид термина ми по ПРМ) smile3515 newsm45 Еми разстроих се от това,а тя вика само споко нема да устискаш 7 ми и се смее или пък ще те метна на някой друг мой човек  smile3512
Иначе от няколко дни ми се гади ОТНОВО  #Cussing out,корема ми тежи много и ме наболява,имам по-обилен секрет и не спя нощем ама изобщо,защото просто ме мога да легна  #Crazy Стоя седнала на много възглавници и ставам на всеки час,че ме заболява задника  ooooh! Другото е че така ме е хванал страх,че умирам направо и само мисля нощем  Sob
А снощи седнала за малко сънувах че съм родила бебката  и  с Фейт се срещнахме на някъкъв панаир на който тя си беше разпънала шатра сергийка да си продава нещо и ми вика "къде ти е корема ма?"Викам "родих" и тя "е защо не си казала на никой за първа страница"  rotfImao И вика "леле сега аз със корема как да си събера шатрата" и аз и викам" аз ще ти я събера вече нямам корем" newsm44.Като разказах на мъжа ми вика гладна кокошка просо сънува  tooth
Това за сега отивам да се къпя   bath Фейт ,да не ми се разсърдиш на глупавите сънища  Hug Hug Hug

# 632
Охххх и аз като зная колко пране и гладене ме чакаааа,чак не ми се мисли ooooh!,ноо искам да влезна в девети месец и тогава запрятам ракави ,че ако рече  да излиза бебо да съм спокойна  Grinning
Ами може вече да запряташ ръкави - 35 седмици и 1 ден си е първи ден на девети месец  Peace

За упойката - аз ако има време ще ползвам, всмисъл ако не е прекалено късно, че тя епидоралната май се слага до определени см. разкритие   newsm78
Вече изпрах и изгладих всички дрешки, че при мен ще е скоро работата  Laughing Исках да купя от Кауфланд на Евибейби памперси, обаааче имаше само 4-ка и 5-ца .

# 633
Здравейте момичета!

Върнах се от ЖК. Взех си всички документи за раждането. Пуснаха ми и микробиология, но ми казаха, че резултатите ще излязат след три седмици (то тогава ми е и термина - страхотно направо). Май видяха някакви гъбки и ми казаха да си сложа една глобулка полижинакс. Взех си и направление за очен лекар, та утре мисля да проверя как са ми очите.
Записах и тонове. Акушерката изкоментира, че съм имала доста сериозни контракции. Аз лично нищо не усещам, а тя каза "Какво от това. Контракциите ти са като пред раждане."  Shocked Поуплаших се и й казах, че не съм готова, а тя - "бебо е готов, какво от това, че ти не си?"  Grinning Моята докторка нищо не каза - погледна ги и не изкоментира нищо. Казаха ми, че ако има нещо на бебо няма да се чувствам и аз добре.
Надявам се да е била фалшива тревога и бебо да си изчака още  Praynig

# 634
Айде ,аз доса понасмогнах с прнето и гладенето.Остава да изпера и обиколника и съм 6 newsm53
И на мен как ми се иска някой да сготвиии.Все я караме на сухичко ,направо ще се запека  Laughing.С нетърпение чакам свеки да дойде и да се впусне в готвенето.Тя така прави милата-като ни дойде на гости ни сготви и беж на плаж  Mr. Green.Угажда на синковеца си и на мен естествено Party.
Иначе за гледането на бебо съм предупредила моите родители,че не ги искам да ми висят на главата,а със свеки щ се оправя моичкия.

# 635
Danaeka, дано да е фалшива тревогата, въпреки, че вече можем да очакваме нещата да се случват и бебчетата да тръгват. Както описваш, според мен е нещо стомашно като неразположение, но все пак за по-сигурно виж докторите. Въпреки, че нашите тук, доколкото ги знам, за всичко приемат в болницата и сигурно ще те приемат. Те така казват за по-сигурно. Дано да бъркам, че не са никак приятни условията в гинекологично. В родилно е по-добре.

# 636
и аз приключих вече с гнезденето, просто защото няма какво повече...днес почистих хладилника и вече мога само и единствено да лежа до края....нямам си друга работа  Grinning

# 637
Мартичка ... звучи доста добре .. чакаме тогава снимки на новия тУалет на мъника  Hug
Готово  Laughing, надявам се следващата снимка която качвам да е на бебо  Heart Eyes

Анхелка, няма ли да ни омръзне това лежане  Mr. Green, и аз седя и се чудя какво ще правя по цял ден. Бавно и тегаво минават вече.

Готвенето и аз съм го ограничила, баткото го няма, ние се справяме с нещо на бързо.

# 638
Мартичка ама наистина е много хубаво това комплектче  Heart Eyes аз толкова обичам панди, много са ми милички  Hug

толкова се изморих тези дни от чистене, че засега мисля, че няма да ми омръзне....но знаеш ли  hahaha

нямам търпение да родя и мама да дойде - цял месец ще ни готви   newsm44 като се прибирам в БГ една тенджера не пипвам  Mr. Green

# 639
  • София
Здравейте и от мен върнах се от прегледа newsm68
Юнакът е 2500(ако може да се вярва на ехографа), с главата на долу , а тя отговаря на 37седмица Shocked(яко и д**e на мама)Плацентата е 2 степен на зрялост, води има , както каза док да се удавиш в тях Joy, кръвно 60/90, а взеха ми и секрет. Май това е всичко мерихме тонове, няма контракции и другата седмица отново сме на тонове. Общо взето скоро не се очертава раждане, аз и не давам зор Crazy

# 640
Мартичка, комплектчето е супер! Много ми хареса!  newsm10

# 641
И аз да се отчета след прегледа: Почти си отговаряме на седмиците-малко по-малки сме  Laughing Финна дама ще да е. Няма индикации за скорощно раждане-явно ме изчаква детето  hahaha че с нищо не съм готова. Някои от вас се молят да влезнем в Дева, а аз май ще се моля да не влизаме във везни. Ако и това е мързеливо като предните 2, може и октомври да родя  Mr. Green Тоновете са перфектни, само 1 контракцийка. Ама за какво ритане става въпрос- чак сестрата се притесни че нещо не е нред. През целия запис не спря да поскача и блъска- голям смях настана- все едно отбора по футбол бях глътнала  Joy Joy Joy  Иначе доки каза че съм "пушка" и всичко е наред. Хемоглобина ми е 103, иначе с друго няма проблем. Урината ми е чиста , захарта също е в норми.
Другата седмица пак съм там.
Браво и на другите за хубавите резултати  Hug

# 642
  • Бургас
Мартиииии Heart Eyes Айдеее ма, стига се стиска Heart Eyes
Анхелка от скука може още куфар-два да стегне за болницата Wink Шегичка newsm47  love001
Адашче, стискай още малко. Рупай си спокойно салата снежанка с хлЕб и си гледай кефа Hug
Чудесно е , че Поколоко и бебчо се стабилизират! Дано по/скоро да се приберат у дома  bouquet Heart Eyes
Гледам,ч е не само аз съм в предродилна треска (да не кажа депресия) newsm53 Нервничко е малко положението, ама ще се оправим, де ще ходим.
За чистенето - в четвъртък ще хвана мъжо да свали пердетата и да мием прозорци, и май сме готови и ние.
Мамите с по-големи деца - смятате ли да пускате батковците и каките на ДГ първите месеци newsm78 Аз май ще поизчакам и ще командировам Ники в бабин дом първоначално newsm78
пп. Леле, те били две Пипита вече. Баси колко съм изтрещяла вече. Обвиних си пак миличките хормони doh Добре дошла на новата Пипи Hug

# 643
Melly.G, благодаря!  bouquet
Нашият батко е ученик. Най-вероятно ще му спестя целодневната група. Но да видим първо кога ще дойде новият човек, как ще сме ... и така.
Не се тревожете,  момичета, и не го мислете! Всичко ще мине и всяка от нас ще гушка своето бебе! Hug
Аз винаги съм вярвала, че щом Бог ни е дарил с рожби и сме изкарали дотук, значи ще бди над нас и тях и всичко ще е ОК. Утре е голям християнски празник. Аз ще си пална свещ и ще се помоля на Богородица.

# 644
F.a.t.e. много е хубава кошарката newsm03 ама аз ще купувам от тези сгъваемите, че няма много място Weary
Някой ще си купува ли от тези възглавнички за подпиране на бебето newsm78 аз се чудя , ама си взех мрежичка за ваничката за къпане. Купих стерилизатор за микровълнова, че е по евтин, незнам дали е хубав ама електрическите са много скъпи.
За епидурална упойка не знам дали е хубава, аз засега разчитам на късмет Joy

Общи условия

Активация на акаунт