За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Завърнах се от консултацията,после малко и поскиторих по кафета.
Отчета е следния:Бебе-1,900кг, все още момиче,с главата надолу
Мама-плюс 1,5кг общо дотук-3,5кг,за медал и аз ще се боря но отзад напред Mr. Green  корема ми е 105 см,явно само там си качвам,тоя път няма да стигна май 9-те кг които качих с предната бременност,но и сигурно сега е момиче и е по-малко,а сина ми беше по-големичък,различно е определено,всеки като му кажа че съм в 8-ми месец и вика-да бе-най-много ми дават 5 месец.Явно структурата на тялото ми е такава,иначе съм си дебеличка Grinning

# 616
В миналата тема питах но никой не ми отговори и за това пак ще попитам:олекотената завивка и възглавничките пак в пералнята ли ги перете,не се ли степват?

Стига да е обозначено на етикета  ... може  Heart Eyes . Аз всякакви олекотени си ги пера в пералнята на 30 градуса с нормална центруфуга  Peace

Мартичка ... и аз мисля че не са бабини дивитини ... все пак се протягаме и разтягаме и там явно става нещо  Thinking Mr. Green
А вие спряхте ли се вече на име  Crazy

edna ot nasсупер новини ... сега пази леглото, че да не ни изненадаш и ти  Mr. Green
Кенгуруто е страхотно ... аз също се радвам, че сподели за него. Така или иначе мислих да взимам след време, но като поотрасне бебока. Не знаех, че има за новородени. Това после се подгъва и става за по-големи бебешоци, така, че е идеално. А и жената каза, че го носят от Англия, ползвано много малко, защото дъщеря и си го забравила при последното посещение в БГ.  Heart Eyes Вчера го изпрах, вече изсъхна и изглежда направо като ново  Heart Eyes Ще ги снимам тези дни и ще го покажа  Party

Аз съм  против тези упойки,трябва само да стискате зъби и всичко си минава по реда на нещата Grinning вярно е че доста си боли ,но си заслужава след като се види резултата после Hug smile3534

И аз ще съм от въздържателите на опойка Heart Eyes

Оххх ... отивам да си взема душ, че бая се потрудих в кухнята  bowuu и ще дочитам след малко  Hug

# 617
el_sol, май сме с еднакъв термин.
1 октомври?

# 618
  • София
el_sol, май сме с еднакъв термин.
1 октомври?

Ами на мен ми казват веднъж 28.09., веднъж 30.09., Фейт ме е записала на 29.09. по този повод по моя молба, когато дойдат мишоците. То моят по документи е 11.09, ако става за въпрос, ама тва много пъти съм го писала...

# 619
Ясно. И аз така - когато дойде, важното е да са здрави. Praynig

# 620
  • София
Ясно. И аз така - когато дойде, важното е да са здрави. Praynig

Ще са, няма да ни предадат Hug

# 621
Фейт, нямаме още име  Mr. Green, спрягаме Александър и Симеон. В чудо се виждам вече, не знам, надявам се като го гушна да ми просветне в главицата.
Честито кенгуру, на Тропчо да му е много комфортно в него  Heart Eyes

Аз да се похваля, че вече съм готова с абсолютно всичко - покупки, пране, гладене, багаж. Утре ми пристига и одеялото пелена, макар ние пак да сменихме тоалета за изписване с любезното съдействие на таткото. Моя мъж категорично повече няма да го водя в бебешки магазини.  Отидохме в Лабиринт да разгледаме само пелените, като залепна на един комплект за изписване от големите с пелена вътре, от бамбук и органичен памук, като магаре на мост. Бил уникален, мек, красив и бял (любимият му цвят за дрехи), аз съм нямала вкус  ooooh! Той щял да му го купи, да се знаело, че тати го е избирал. Голям цирк направихме в магазина и го взе накрая. Такъв номер ми спретна и с повивалника в Хиполенд. Повече никакви магазини за него, само за памперси  hahaha  Сега само ходи да го гледа и гали  Laughing

За раждането и болките гледам да не мисля, няма как да не боли. Всяко раждане е различно и много динамично, важното е човек да не отива с предварително отрицателна нагласа. Аз също няма да ползвам никаква упойка ако е нормално. Колкото и да боли, в мига в който го гушнеш, забравяш всички мъки, а сълзите капят от щастие. Това е най-великото и силно чувство което природата е отредила за жената  Heart Eyes

# 622
Мартичка ... звучи доста добре .. чакаме тогава снимки на новия тУалет на мъника  Hug

Добре дошла на Пипи  Hug Вече си имаме две Пипи с дълги чорапчета  Mr. Green

# 623
Здравейте и от мен!
Днес цял ден изпъвам фигурата на леглото и ви чета. Mr. Green
Нещо чак съклет ме хвана, а и ми е едно такова нервно, като топка в гърлото #Crazy
За опойките- и аз смятам да се въздържа ако е нормално, пък да видим какво ще стане.

# 624
ой като ви слушам, че сте приключили с подготовката и се шашкам  Confused
имам накупени куп неща,но не сме се уредили още с мястото за тях, кревата още го няма...имаме куп (боклуци за мен),които мъжо трябва да изнесе,включително и един чифт зимни гуми от спалнята,които ми вмирисаха душатааа smile3518 #2gunfire
един куп,около 20 кашона от тонери и т.н.  #Crazy #Crazy
не издържам вече!!!! искам ред!искам и някой да ми готви  Twisted Evil Cry
м/у другото по този повод как се справяте(особенно тези с едно дете) с готвенето?
на мен не ми се пиша нищо! ще дам бойкот Twisted Evil

bouquet
успех  на всички милички

# 625
искам и някой да ми готви  Twisted Evil Cry
м/у другото по този повод как се справяте(особенно тези с едно дете) с готвенето?

Mr. Green И аз бих искала някой да ми готви  Joy Joy Joy ама няма  Whistling

Ианаче започвам да го правя все по рядко ... заредила съм фризера с бързоготвещи се замразени неща, че когато ме домързи ... да имам нещо под ръка  Crazy  де да се готвеха и сами  Joy

# 626
F.a.t.e., благодарЯ!  bouquet

d_cvetanova, споко. И на мен днес много ми тежи тумбака. Нервят ме и киселините. Но поне до края на август трябва да стискаме.
Аз вече съм гърмян заек и почнах отрано с подготовката. Знам, че накрая едва дишам. Crazy
Как се справям с готвенето ли - съпругът ми готви напоследък. А в жегите карахме предимно на салати, таратори, айряни и плодове.
Аз се търкалям в леглото като едно кюфте - ту на едната страна, ту на другата.  Crazy

# 627
  • Варна
Как сте момичета ? За всички,които се чудят КОГА :
Скрит текст:
 newsm78 Joy
Снощи сънувах,че ками_2004 е родила ,и аз започнах с шантавите сънища  Heart Eyes
Почти приключвам и аз с подготовките за бебе и раждане,остана ми да си купя нощница и малко дреболийки за болницата.
Хайде чакаме нови бебета   Hug  newsm32

# 628
edna ot nas    Поста ти го прочетох сигурно сто пъти докато накрая осъзнах че си написала Софиямед , а не Софияленд  Joy Така се опулих като го прочетох и си викам "егати съвпадението на имена на болница и на развеселителен парк"  hahaha бременна му работа

Ох аз днес съм много подута и изпапах 2 пълни чинии картофи с грах  Embarassed И такива с +11-12кг да не си мислят че са на 1 място  Naughty Първото място е мое с +17кг  ooooh! Млади сме ще ги смъкнем нема де да отидем , като почнем да бягаме с бебоците

# 629
Ехххоооо ... бързама да ви съобщя, че мама Поколоко ми се обади сега. Поговорихме си доста, звучи вече по-добре, но малкия още не е при нея. Бил е за малко в кувиьоз, но вече не е и наддава грамчета. Може би утре ще и го дадат. Родила е в АГ при Георгиев - той е бил на смяна и е много доволна от него. Сега си почива самичка в стаята и чака да си види малкото човече ... което м/у другото вече са записали и се казва Пламен ... ех това име  Crazy
Разказва ми и за раждането и след това, но ще оставя на нея да пише когато се приберат вкъщи  Heart Eyes

Аз ви изоставям и отивам малко на пазар с мъжо .. до после  Heart Eyes

Пипи. .. ако искаш да те добавя на първа страничка може да ми дадеш нужното инфо  Hug

Аварче ... това се казва снимка ... може да я сложа при следващата или по следващата тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт