За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 731
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейта мами  Hug
Тъй като имам да изчитам странички назад реших първо да ви пиша за нещо което много ме притесни тази сутрин  Cry
Ставайки за сутрешното пишкане , отделих така да се каже от първата урина за изследване(защото днес трябваше да давам кръв и урина последно) и видях, че е бистра.Продължих с пишкането след това  свършвайки видях по хартията малко кръв, обърнах се и какво да видя кървениста урина.Без болка , без нищо.Преди ден два имах малко парене, незнам дали е свързано с днешната случка.После лягайки си в леглото започна да ме прерязва кръста отзад и корема ниско долу но само в ляво.Така известно време и после хайде до лабораторията за кръв.Сега няма нищо по превръзката, болката също май я няма , освен, че малко съм отпаднала.Обадих се на док. той не каза нищо конкретно освен да се следя да няма ояе кръв и да си пия Но-шпато и Магнерота.Но тъй като съм вече в 9-ти месец май няма да го послушам за магнероота.Та идеята ми е дали това пък да не беше въпросната тапа сутринта  WhistlingВъпреки, че съм по-склонна да мисля, че е нещо бъбречно, тъй като според мен не е вагинално течение, а и преди това както споменах имах парене веднъж,дваж.А на една от консултациите преди месец, нефроложката каза, че имам начална хидронефроза на десния бъбрек.И ако тази нощ съм го попритиснала малко, защото аз спя повече надясно, колкото и да не е добре в момента според нея заради бъбрека.ООООООООоофффффффффффффф незнам  Whistling Whistling Whistling
Ама си поплаках да се поуспокоя,пък колко съм се успокоила е друг въпрос  Thinking
Извинявайте за дългия пост ама..... мн ми се искаше да споделя с вас  Cry
Лек и хубав ден на всички  Heart Eyes
П.С.И моят нос е запушен от две седмици , но ще го преживея  Hug

# 571
silvi_7878 на roxymadream бебешките олекотени комплектчета са със силиконов пух - за тях съм сигурна, за други не знам.
Бебка не мисля да я подпирам, а да си я оставя да си намери позата сама. Аз ще я въртя де, но тя ако си реши, все ще се врътне да си спи както си иска.
 Laughing Дааа, утре ти е ред Мартичка, ама стискаме палци когато-тогава
Аз за килограмите ще кажа в четвъртък като се измеря преди консултацията.
 Joy Другата седмица си идва мъжа и още 2-3 дни и влизаме в девата и може да започне секса и миенето на прозорци  hahaha hahaha hahaha

mobsi83 мила, ако е еднократно не го мисли много-много, виж следи се ако се появи пак - най-много да е била тапа, ама докато не изтекат води няма какво да го мислиш

# 572

Фейтче, не съм родила, носим се още  Mr. Green май, май няма и скоро да стане.

Mr. Green хмммм ... значи продължаваме да чакаме  Mr. Green
Кажи на синковеца ти да хареса друга дата тогава  hahaha Hug

mobsi83 не съм виждала до сега консистнецията на тапата, но съм чувала, че е слузеста и като сопол  Blush извинявам се за определението. Ако не е така, нека някой да ме поправи  Hug
По скоро си мисля, да не е нещо бъбречно или цистит  Thinking ... имаш ли болки или парене при изхождането? Сега видях, че си писала, че имаш  Crazy Ами за мен е нещо такова, не е тапата ... не знам  Rolling Eyes

# 573
mobsi83 следи се както ти е казал док и ако усетиш нещо въпреки но -шпато и почивката беж към болницата без неудобство и притеснения и му звъниш и на АГ и така.

# 574
Здравейте и от мен!Днес пак много пишете.Мен все ме мързи да се включа.И аз снощи изобщо не можах да спа.Беше ми едно нервно и неспокойно,и за съжаление и днес ми е такова.Направо имам чувството,че ще вдигна кръвно.Отделно и моя нос се запуши и не мога да дишам лесно.Направо отврат ooooh!А имам още достааа неща да гладя и пера,че направо ми се плачка Tired

# 575
Фейтче, пускам те да раждаш до началото на другата седмица  hahaha Понеделник- вторник пак е на доктор да му сменят туй- онуй на комютърчето, че ми остаря милото и не му се служи вече така вярно.

Crazy а такааа  Mr. Green поне имам избор ... сега ще обсъдим варианта с малкия  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha Няма какво да обсъждате. Чакай си търпеливо да влезем в Девата  Mr. Green

Аз днес бях на ЖК също, но ми взеха само секрет и ми дадоха направление за очен лекар, мериха корема и килцата. Бебчето не го гледахме, че скоро сме го били гледали (преди 2 седм.) Та ще си го видя след още 2, когато вече ще съм живот и здраве в 9 мес.
Обаче ме амбицирахте и другата седмица започвам и аз да пера наред. Но и аз като Мели, чистя, лъскам и след мен потоп... А уж моите мъже от прибраните  ooooh! Особено малкия е така дресиран да си прибира играчките  Mr. Green

А сега отивам да си варя яйца, че с тия голи праскови не минава номера...

# 576
С тези варени яйковци вчера Анхелка,мъжът ми и сега и Лъки ами гледайте да не вземете да мътите накрая

# 577
Охххх и аз като зная колко пране и гладене ме чакаааа,чак не ми се мисли ooooh!,ноо искам да влезна в девети месец и тогава запрятам ракави ,че ако рече  да излиза бебо да съм спокойна  Grinning

# 578
С тези варени яйковци вчера Анхелка,мъжът ми и сега и Лъки ами гледайте да не вземете да мътите накрая

Joy Joy Ами аз от вас сега го прочетох, иначе кой ще се сети яйца да вари... hahaha А иначе си мътим...

# 579
Oo като ви слушам как чакате заветния девети месец за да чистите,перете..Толкова много се радвам,че вече свърших със всичко основно и сега освен шляенето в многото ми вкъщита ,друго няма какво/освен ежедневните чистки дето няма как да избегна де/.Станала съм една тромава,повръща ми се от всичко и ако щете вярвайте ама искам да си изкопая дупка и да се скрия там докато не порастне бебето.Май и апатичните настроения влизат е графата 9ти месец...
Ел Сол стига си плакалаа:) Всичко е наред!

# 580
  • При моите мъже...
мами я кажете някоя ползвала ли е спирала,и според вас надеждна ли е Thinking
Като отивах да раждам, в приемния кабинет имаше още едно момиче, с което доктора се разбираше кога да ходи да й маха спиралата, че била бременна... Но не мисля, че шансовете да се случи това са по-големи от колкото с хапчета Peace Аз също размишлявам над въпроса;)

# 581
здравейтеее,тумбачета Hug
аз станах рано рано и изчистих къщата хахахах май и мен ме е хванало гнезденето Crazy после отидох да дам кръв и урина
и сега се прибрах да закачим рафтовете с мъжлето,и тръгваме да видим за дати за подписа Party
или в обратен ред ще го направим с шкафа хахахх
хубав ден ви желая на всички и цунки ви пращам Hug

# 582
Лелееее, имаме си още една малка хубава душица, така се развълнувах  Heart Eyes, сълзите напират в мен.

Поколоко, честит син Hug! Да расте здрав и усмихнат, гордостта на мама и тати. На теб ти пожелавам бързо възстановяване и да си най-гордата и обичана мама.

Продължавам да ви чета  Laughing, да няма и друго бебче  Heart Eyes

# 583
Здравейте и от мен!Днес пак много пишете.Мен все ме мързи да се включа.И аз снощи изобщо не можах да спа.Беше ми едно нервно и неспокойно,и за съжаление и днес ми е такова.Направо имам чувството,че ще вдигна кръвно.Отделно и моя нос се запуши и не мога да дишам лесно.Направо отврат ooooh!А имам още достааа неща да гладя и пера,че направо ми се плачка Tired

Все едно себе си слушам. И аз съм така. Снощи почти не мигнах, носа ми запушен, въртях се като кебабче и днес съм крива като за цяла детска градина  Crossing Arms
francheskasweet До колкото съм чувала (не съм използвала спирала) спиралите са надеждни колкото презервативите.
Лъки, къде ходиш на ЖК? За коя болница си се ориентирала?

# 584

Продължавам да ви чета  Laughing, да няма и друго бебче  Heart Eyes

За сега няма  hahaha ние на теб разчитахме  Mr. Green Hug

Ох много ми е заспало днеска  Tired ... сега си направих фрапе ... да ми дойде малко пуЪра  Mr. Green че не може така ... имам си къщна работа, а на мен чака  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт