За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Мими септемврийски мами, понеже като ви чета изглежда сте с толкова много опит вече в пазаруването Simple Smile, та реших че може да ми помогнете със съвет.
Искам з абебчо да купим бяла дървена кошарка, 60 на 120 (мястото ни е много малко в спалнята), но искам да е не само с решетки отпред, а и от двете страни (отделно ми се иска да е по-височка, че аз съм малко над 180 см и на стандартна височина кръста ми ще замине). Та питанката ми е - освен в Икея, виждали ли сте някъде такава кошарка и къде.

Предварително благодаря!

Ами нашата е от мебели Зона ...
Скрит текст:

но се сещам, че други мами пускаха някакви сайтове и там имаше и други бели кошарки  Heart Eyes Ако питаш мен е най-добре да отидете и на място да ги видите. Във Вис виталис има също голям избор  Heart Eyes

Момичета ... ще се побъркате с тези тонове  Crazy Добре ми е на мен като не ходя  Mr. Green
Трябва да знаете, че когато бебета спят тоновете са такива ... няма нужда да се шашкате излишно  Hug

# 556
  • София
Мими септемврийски мами, понеже като ви чета изглежда сте с толкова много опит вече в пазаруването Simple Smile, та реших че може да ми помогнете със съвет.
Искам з абебчо да купим бяла дървена кошарка, 60 на 120 (мястото ни е много малко в спалнята), но искам да е не само с решетки отпред, а и от двете страни (отделно ми се иска да е по-височка, че аз съм малко над 180 см и на стандартна височина кръста ми ще замине). Та питанката ми е - освен в Икея, виждали ли сте някъде такава кошарка и къде.

Предварително благодаря!

Има много магазини за детски кошарки, поред мен където и да отидеш ще намериш бяла с решетки- те освен,че са красиви, не са и скъпи.Относно височината на кошарката- ти  ще си гледаш детето през решетките, а ще се  навеждаш единствено, когато взимаш бебето- можеш да си избереш кошарка, която е с няколко нива и на първо време да си на най-горното ниво. Така няма да се налага да се навеждаш и да те боли кръста.
 Аз също съм висока180 см, но въпроса с кръста не ме притеснява,защото е по-важно на каква височина ще ми е повивалника и легена за къпането- това е мое мнение  Wink
 Момичета,заявявам сериозно кандидатура за златото +18кг  smile3534 newsm03 newsm22

# 557
Аз пак съм на линия, но вие нямате изчитане.... мноого сте активни  Laughing

Поколоко, честито, мила! Много се радвам, че всичко е минало добре! Живо и здраво да е бебенцето и да ви носи само радост и щастие!

# 558
Lucky* на линия ли си вече ... да знам дали да ходя да раждам спокойно  Joy Joy Joy

Момичета,заявявам сериозно кандидатура за златото +18кг  smile3534 newsm03 newsm22

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 559
  • Stara Zagora, Bulgaria
Mиленка, заради теб бързах да ставам, а ти стисната, викам си айде 3 момчета първенци, не можа девойка да се вреди.
Вече сте изяли закуската, ами добре, ще седя гладна, аз няма да се бутам и за медалите тогава +8.5 кг.Mr. Green.
Мартичка според мен си чака датата 15-ти Grinning

# 560
Здравейте!Тая вечер спах много неспокойно , бях абонирана в тоалетната , голямо пикане , голямо чудо.За сега контракциите намаляха , продължавам да съм в изчакване Whistling

# 561
Danaeka, аз не съм ходила на тези лекции, дето ги провеждат в Мола, ходих на едни други за бъдещи родители няколко пъти. Иначе се чудя сега, бебето като се слага да спи настрани отзад с бебешка възглавничка достатъчно ли ще бъде да го подпирам да не се обърне по гръбче? newsm78
  Искам да купя и бебешки олекотени завивки - зимна и лятна от тези със силиконов пух  за легло 60/120 обаче не мога да намеря. Някъде да сте попадали в интернет пространството на такива.

# 562
Здравейте!Тая вечер спах много неспокойно , бях абонирана в тоалетната , голямо пикане , голямо чудо.За сега контракциите намаляха , продължавам да съм в изчакване Whistling

И ние  newsm17 Hug

Мартичка според мен си чака датата 15-ти Grinning

Верно  Mr. Green а и утре е Голяма Богородица ... чудесен празник  Hug
Именниците ни да не се крият, а да слагат масата от сутринта  Naughty Mr. Green

http://imenden.cvetia.net/golyama-bogorodica-15-avgust

# 563
Като стана въпрос за Мартичка и 15-ти, че се сетих- моят синковец упорито твърди на всякъде че ще раждам на 7-ми  Mr. Green. Ако познае директно го обявявам за врачката на семейството  hahaha

# 564
  • София
Утре е празника на любимия ми курортен град Несебър  smile3521

# 565
Фейтче, пускам те да раждаш до началото на другата седмица  hahaha Понеделник- вторник пак е на доктор да му сменят туй- онуй на комютърчето, че ми остаря милото и не му се служи вече така вярно.

мами я кажете някоя ползвала ли е спирала,и според вас надеждна ли е Thinking

Снаха ми така забременя, със спирала. Махнаха я както си беше вече бременна и сега резултатът ще стане на 5г  Mr. Green Аз такова нещо НЕ бих си сложила, но това си е мое убеждение...

Утре е празника на любимия ми курортен град Несебър  smile3521

И на Варна също. Дори е неработен ...

# 566
# 567
Здравейте  Hug, днес счупих рекорда по спане  Embarassed

Фейтче, не съм родила, носим се още  Mr. Green май, май няма и скоро да стане. Вчера след обяд бях на лекар и после на гости, върнахме се късно за това не съм се включвала.
От прегледа - бебо е 2800гр, много не е качил за един месец и за това лекарката каза да оставя прозорците за след 10 дена  Laughing. Плацентата е вече към 3 степен, но има още да зрее, по ехограф няма индикации за раждане, но и според лекарката ми, още не е готов да излиза, да се пазя и да не се напрягам поне тази седмица. Тоновете бяха малко лоши, но предположихме, че спи, караха ме да  го размърдвам по-често да се активира. Преглед за разкритие и шийката не ми прави, да не вземе да отключим нещо. Другата седмица пак на тонове и така докато родя, но без прегледи вече. Явно ще си изчака детето термина, а на мен ми се ражда вече  Heart Eyes

Не съм ви чела назад, за това не мога да се включа адекватно, сега започвам с кафенцето и ще допълвам  Hug.  
Стефис, благодаря, мила за съобщението  Hug Hug Hug

# 568
O Мартичка  newsm10 се отчете

# 569
Фейтче, пускам те да раждаш до началото на другата седмица  hahaha Понеделник- вторник пак е на доктор да му сменят туй- онуй на комютърчето, че ми остаря милото и не му се служи вече така вярно.

Crazy а такааа  Mr. Green поне имам избор ... сега ще обсъдим варианта с малкия  hahaha hahaha hahaha

silvi_7878 такива със силиконев пух трябва да има на Юск ... ако нямате обаче такъв магазин, мисля, че в по-големите търговски мрежи може да има също.

Можеш да погледнеш и тук  Peace

http://bubamara-bg.com/category/75/olekoteni-zavivki-.html

http://www.satenendom.com/1619-bebeshki-olekoteni-zavivki

Общи условия

Активация на акаунт