За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 837
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
pocoloco1, да ти е жив и здрав малкия мъж! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи! Hug

# 361

Аз да ви кажа от няколко дни усещам зъбите си адски чувствителни. Чудя се дали може да джабуркам с прополис? Особено един от предните долу в дясно- само като го докосна с четката за зъби и изтръпвам, а видимо нищо му няма. ooooh!

Мисля, че можеш с тетра да жабуриш без проблем, но за другото не знам  Whistling

# 362
Фейт май трябва да направиш едно албумче за бебоците newsm78
Как ми се иска и аз вече да си я гушкам малката беборанка,ама не ще стискам поне да влезем в дева а най добре и до везни  Mr. Green
Колко комплектчета дрешки подготвихте-аз имам  5 и се чудя дали не са мн малко.Всъщност идеята е да ми стигнат за в болницата а след това вече ще си купувам пак.Ама ако е секцио.... то се стои 5 дни май е абсурд да ми стигнат? А и нз защо но не мога да купя чорапки Thinking като почна да ги гледам и ми става едно такова  #Crazy и все ми се струват толкова мънички че е невъзможно да станат пък то... И така де моето бебе май няма да има чорапи ooooh!

# 363
Велвиамо ще стискам палци, нека потърпи още малко твоя бебок.
Фейт за паркирането най добре да ползваш синята зона около Новотела, там с паркирането е голям зор и са едни тесни улички ooooh! Браво за отрицателните резултати.

# 364
Честито бебче на Поколоко!  smile3504 Живи и здрави да са и тя и мъника!   ura
Много се развълнувах и аз.  newsm44 Като видях що странички сте изписали от сутринта, веднага чатнах накъде вървят нещата и претупах повечето отговори, докато стигна до най-важната новина.  tooth

# 365
Честито на pocoloco1-да и е жив и здрав и бързо прибиране в къщи![/color

Аз мисля да поизляза малко -и аз като Фейт ще ида да видя прИмоциите в Кауфланд,не че нещо ми трябва ама да се разходя.Времето е подходящо,даже май хладно-тук в София гледам 19 градуса.....ти да видиш.После мисля ВЕЧЕ да събера багажа за болницата,че да не вземе да ме изненада.Аз вече съм избрала козметиката,която ще взема и от към приготовления за беба съм готова.
Айде ,лек ден и много усмивки !

# 366
Вчера като влизах, бяхте към 15 страничка, сега влизам и гледам +10...викам си тука имаме бебе Simple Smile)

ЧЕСТИТО НА ПОКОЛОКО. ЗДРАВО, СИЛНО И МНОГО ЩАСТЛИВО БЕБЕ ДА СИ ОТГЛЕДАТ! Heart Eyes

Аз с багажа съм готова, само не е сложен в чантата и да ви споделя...ама никакво търпение нямам вече Simple Smile)
Тази сутрин си пуснах една стерилна урина, а утре съм на тонове. По плана на доки на 30 авг. влизам в болница и до няколко дни след това - голямото събитие Simple Smile)) Май трябва да си избера вече и вестоноска  newsm78

Целувки на всички ви   Kiss

# 367
Фейт май трябва да направиш едно албумче за бебоците newsm78

Мдааа ... ще направя задължително  Heart Eyes

Иначе аз приготвих пет комплектчета за бебешока ... ако нещо не ми стигнат ще ми донесат  Crazy

Фейт за паркирането най добре да ползваш синята зона около Новотела, там с паркирането е голям зор и са едни тесни улички ooooh! Браво за отрицателните резултати.

Знам че е зор, но се сетих, че отстрани на панаира до реката може да има място, ако не отсреща пак точно до Марица има платен паркинг левче за час ... измислих го аз  Mr. Green  след док отивам да го видя това кенгуру  Heart Eyes

Май трябва да си избера вече и вестоноска  newsm78

Има много "вестоноски"   Joy Joy Joy

key5 Има много интересни неща в Кауфландчето. Аз бая се замислих да един к-т чаршафи с калъфки и плик за 17 лв  Crazy но не бяха от памук и го оставих  Whistling

# 368
  • Stara Zagora, Bulgaria
И аз да се запиша в темата, че ще вземе да свърши с тези хубави новини, вече 2 бебчета- момчета,
време е и за момиченце Laughing. Аз си мисля, че около и след 15-ти ще започнем да имаме по 2-3 новини на ден, ако не и повече. Почти не остана, дано всичко ни мине леко и да се радваме на бебчовците скоро.
Аз пуснах изследванията всичко ок, хемоглобин 122, като се има предвид, че изобщо не ям месо...не знам как го постигнах. Четох, че 9-ия месец трябва да се ограничи ако не и спре месото и вече изпробвам, дават го, че помагало за раждането да няма разкъсвани и т.н. До сега не са ми се подували крака или ръце, аз мисля, че йогата ми помогна за това, но и аз ходя от 3-ия месец редовно, както и преди това.
Велвиамо най-доброто е посещение при доки за течението, но аз като чистех преди няколко месеца някаква бактерия ми се появи нещо такова и се бях стреснала, но доктора ми каза, че това е нормално и лекарството го предизвиква.

# 369
И аз трябва пак да си избера, че милата Stasy87 все я чакаме да пише какво се случва с нея.

Лелелее  newsm09  от днес вече сме си доносени  newsm74 скоро ще има   costumed050 #Shocked stork-girl  ylinfant

# 370
  • Варна
Честито бебче на поколоко  Hug. Мен от няколко дни ме боли кръста и корема, но ми казаха, че имам чувствителна матка и ми изписаха за 2 седмици магнезии. Тези капсули за изчистване и на мен ми ги изписаха ама само за 5 дни (от 27-ми август). Fluomizin се казват. Вчера си купих силиконови протектори за зърна на томи типий, ама те малко странни ми се струват. Стърчат доста над зърната. Сега ходих до Кауфланд, има много готини играчки на 50% намалени ама за по-големи деца. Аз взех само едни кубчета с животни и азбуката (не се сдържах). Утре с мъжо сме на уролог. направо съм под стрес, защото ако има нещо ще трябва да се настроя за секцио  Rolling Eyes.

# 371
   Tada  Честито бебче на Поколоко, дано всичко да е наред и скоро да си гушка мъника и да се приберат вкъщи  Two Hearts
Ето това е хубаво начало на деня, така се зарадвах Simple Smile но много ме изненада. Май вече си свикнах всеки ден да ни боли нещо и да си се оплакваме с фалшива тревога и забравих че трябва да раждаме скоро  Laughing мен такова спокойствие ме е обзело... дано се усетя навреме като дойде момента  Mr. Green Олимпийските игри свършиха, ама като гледам състезанието при нас започва  Peace
Велвиамо стискаме палчета и за теб, дано всичко е наред  Hug
Хайде и аз се оправям и изчезвам на лекар, днес май ще направим опашка пред кабинета  Heart Eyes

# 372
Сега ходих до Кауфланд, има много готини играчки на 50% намалени ама за по-големи деца. Аз взех само едни кубчета с животни и азбуката (не се сдържах).

hahaha hahaha hahaha и аз взех от тях ... просто не се сдържах  Mr. Green
А този магнезий защо и до кога ще го пиеш, нали в девети месец се спира  Thinking

Миленка трябва да има новини от Стаси ... ако са се чули да пише какво става с нея  ... може и тя вече да е родила Praynig

maimunkata1 Супер ти е хемоглобина. Аз също не ям месо, но много хапвам динки, царевичка и грах ... а в тях има и магнезий и желязо  Crazy моето в момента е 109, а преди два месеца беше 111  Crazy

# 373
Лелеее запис на 25 страница  Crazy Crazy Crazy Crazy

ЗАПОЧНА БЕБЕВАЛЕЖАААА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито на мама pocoloco1!! да ти е жив и здрав малкият мъж!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 374
  • Варна
Фейт, магнезия ще го пия 1 седмица още, защото имам болки, а пък има време още. Но доки каза да го изпия най-късно до 25-ти, за да не забавим пък раждането (ако е нормално)  Confused

Общи условия

Активация на акаунт