За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 834
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Stara Zagora, Bulgaria
Фейт преди 2 и половина месеца моя беше 108, пих желязо точно 1 седмица и то по 1 на ден само и нещо не ми понесе добре, особено ходенето до wc, не мога така... спрях го и не съм пила нищо и се вдигна, и аз ям диня и преди черешки много Simple Smile и се радвам, че стана, чак толкова добре не очаквах Grinning.
Като гледам багажа ми е на 80%, ще взема да го стегна, но то според мен първо ще изненада някоя мама с нестегнат, обикновено така става като чакаш и не става, а изненада Wink. Аз съм приготвила едно малко сакче, няма да слагам много, повечето съм взела в компактни опаковки- малка паста, четка, кремчета, че не обичам да нося много неща като ходя някъде, а и то ще ти донесат не е да не може.

# 376
Зайче ... ти как си мила, много телеграфно минаваш  Mr. Green Hug

Оставям ви за сега, че ще отскоча до док и за кенгурутооооо ... моля ви ... не изписвайте темата докато ме няма Mr. Green

Рошличка и Мартичка ми се губят  Rolling Eyes

sentex разбрах мила  ... щом се налага ще го пиеш  Hug

# 377
А аз да попитам, някой да има новини от Смайли?

# 378
И аз си търся МАЛКИ  РАЗФАСОВКИ ама нещо не ми се получава -дори за да не влача сапун /сапунерка/ мислех за течен в малка разфасофка после реших да е гел за измиване на ръце от този тип без вода http://www.bochko.bg/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D0%BA% … D1%8A%D1%86%D0%B5

# 379
nikita_gd в ДМ  има малки разфасофки от всичко шамоанчета,душ гел, паста за зъби ,лосион ..всичко Mr. Green

# 380
ехеееее честитоооооо бебенцеееее да е живо и здраво,гордост голяма на мама поколоко newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51  ylinfant
толкова се развълнувах,че бебо се разхълца Crazy
пия си аз кафенцето и ви чета сънена и поста на фейт имаме си бебееее хаххаха супеер
мисля,че до края на месеца ще посвикна с новини от този вид хихихихи
аз си спрях магнезия,самосиндикално хахахха
изпуснах си направлението ми изтече изобщо не знам какво става с желязото ми
малкия май се е обърнал Thinking има нещо многооооо твърдо и много опорито в дясно към кръста и на крак ми прилича Mr. Green
много ме дразнят тези стрийки по дупето Tired и само си ги гледам и мъжа ми ми се хилосва постоянно,вика гледай да не се пропукаш по корема и циците Laughing че те са си по видими Laughing
а времето е направо есенно Shocked не знам дали да се радвам даже....аз си обичам лятото и то доста
а ние септемврийките накупихме раголенки дрешки -ми те сега биха измръзнали бебоците навън аххахаха а после,май ще е евече за космонавтче Laughing
аз продължавам по магазините и днес за шкаф за принадлежностите на бебо-трябва да е не повече от 40 см толкова място остава до легълцето му ooooh!
и после отивам да си взема подаръците от мама -пратила ги е по брат ми от Италия Peace Crazy многоооо обичам подаръци хихихихи

ох много изписах спирам вече Blush
цунки за всичкиииии Heart Eyes Hug

# 381
Здравейте и от мен момичета тъкмо сега се излюпих от легълцето  Grinning и с каква хубава новина ме посрещате имаме си бебенце.  smile3525 Честито на мама Поколоко ,да и е живо и здраво синчето,и бързо възтановяване на мамчето Hug

# 382
  • Пловдив
 newsm81 Честито на мама pocoloco1 newsm44 .Да и е живо и здраво бебчето, а на нея бързо възстановяване! Не мога да повярвам, че вече се почна бебевалежа и при нас, септемврийките.  baby

# 383
аз ще помъкна и течен бебешки сапун, шампоанчето на бебо и без моя Dove никъде не ходя  Mr. Green май съвсем ще се изнасям  Crazy

уредих си и 3-то комплектче чаршафи на бебчо -
Скрит текст:

нашият маймунчо ще е розов отвсякъде  smile3506 то не са чаршафи, пелени, хавлия, боди  Mr. Green

имам си готов калъф за стола с 2 лица - едната сърца, другата по-тъмно бежово - за мъжо - че и моя само цапа като вашите мъже  hahaha и остана от плата за калъфка и плик за чаршаф  Joy

# 384
Честито и от мен на мама Пиколоко! Сребърен медал! Да е здравичко малкото момченце и бързо възстановяване на мамата!
Все по-често да се радваме на такива хубави новинки.
И все пак, като чета не съм единствената, която не е купила още нищо. Никакъв багаж нямам стегнат, но ние тази седмица ще ходим до болницата да дадат списъка с това какво искат. Май ще трябва да се стегна - крайно време е! Ама мъжлето вика - чакай да влезеш в 9-я... не му се иска да купуваме предварително. Пусти мъже суеверни  smile3521 Та за сега само чета из нета, информирам се, бременея, дебелея и подреждам шкафове  newsm55

# 385
Момичета,някой скоро минавал ли годишен технически преглед?Дадоха ми едно доста голямо удостоверение за техническа изправност,което друга година не са давали и се чудя трябва ли и него да мъкна?  newsm78

# 386
Момичета,някой скоро минавал ли годишен технически преглед?Дадоха ми едно доста голямо удостоверение за техническа изправност,което друга година не са давали и се чудя трябва ли и него да мъкна?  newsm78

аз минавах миналия месец и на мен ми дадоха такова, което включва и прегледа на газовата бутилка.Казаха ми да го нося с другите документи и го държа в жабката.

# 387
Да и е честито бебчето на Поколоко! Много бързо възстановяване на нея и здраве и бързо наддаване на бебо!
Като написа снощи, че на 5 минути има контракции на раждане ми замириса!!!

Канела, от началото на тази година са такива талоните за ГТП и едно малко парче, като кредитна карта ти откъсват и си носиш с документите.

Стефанел
и аз ще ходя на сватби тези дни - тази и другата седмица, като и двете са извън София, но ако се чувствам добре на предния ден мисля да ходя. Ще трябва някак си да се сдържа да не снимам и танцувам, но ще уважа приятелите ми.
На последната сватба, на която ходих юли месец бях цял ден така:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151071896496385&l=25b98a6f78  Joy

Аз се стягам за лекар, после ще се отчета! Хубав ден на всички Simple Smile

# 388
Благодаря ,момичета.
Имам и такова откъснато удостоверение малко и това голямото ще го сложа и аз в жабката,че да не църка някой нещо ако реши да ме спре  Crazy

# 389
Мамчета да ви питам нещо.На някой мъжо ли беше или някой родител беше медицинско лице newsm78.Имам едно запитване и ще съм много благодарна,ако се намери мамчето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт