За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Oххх луда сутрин.Направо не знам какво още може да се случи този ден.Трябваше в 12 да съм в квартирата да чакам техници за интернет и тв...е да ама Милена нямаше ключове ни за единия ни за другия апартамент.Вчера останали в квартирата и смяях,нито мога да заключа тук,нито да отключа там.Айде беж до ндк да взема на мъжа ключовете ,беж до борово да им отворя...и каквооо си мислите ,че стана-"Извиняваме се,имаме технически проблем.Ще ви звъннем до довечера да сменим датата и часа за след ден два".Еее казвам ви честно искаше ми се да имам една къртечница и да ги подпукам наред #2gunfire #2gunfire #2gunfire.И от там айде пак към нас ,че оставих отключено.Всичко в рамките на час...И като ме сви,тоя бебчо като се разшава...Отивам да полегна,да няма изненада насред несъбрания ми багаж както се шегуваме...

# 391
  • Русе
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА ПОКОЛОКО !!! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МЪЖ И ДА СЕ ПРИБИРАТ ПО-БЪРЗО !!!

Толкова е вълнуващо, когато дойде ново бебче...

# 392
Момичетааа  #Shocked току що се връщам от преглед... бебето вече е 3600  Shocked докторката ме вика другата седмица пак, защото бебето върви много голямо и  най-вероятно ще предизвиква раждането със медикаменти ако до тогава не тръгне само. Каза че плацентата ми е узряла и шийката на матката се е скъсила и се надява до другата седмица още да се скъси и да стане нормално радане, но каза и че ако бебето стане вече прекалено голямо ще се наложи секцио!  Rolling Eyes Ооох, дано да не расте още много  Praynig , честно да ви кажа от секциото повече ме е страх отколкото от нормално, не че съм минала през това, за пръв път ми е, но не искам да ме режат...  Rolling Eyes

П.П. ЧЕСТИТО ВТОРО БЕБЧЕ, ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!

# 393
  • София
diva_free 3600 Shocked много сте порастнали пупу - то направо отгледано бебче Laughing

# 394
както е тръгнало може и още бебета да имаме в тази тема,на всички вас толкова малко ви остава,завиждам ви направо  Embarassed

# 395
  • Stara Zagora, Bulgaria
diva free тези мерки дали са верни, много ми се вижда, и моето уж е по-голямо, но не сме говорили за предизвикване, а и четох, че невинаги познават особено тегло. newsm78
Да ви питам според вас има ли значение големината на корема за размерите на бебо, например една колежка имаше огромен корем, а роди 2200 бебе, друга пак голям но беше и голямо бебе, а моя не е толкова голям и се чудя как ли се е сгънало, казват, че е големичко Laughing.

# 396
Честито бебче на Поколоко! Да е живо, здраво и много щастливо! Бързо да наваксва килограмите малчугана и мама да го гушва и в къщи! А на мама - бързо възстановяване и много хубави емоции с малкия младеж!

# 397
Маймунка,аз определено съм с малък корем,но миналата седмица ми казаха,че беба е 3 килограма.А и от самото начало ми обясняват,че е едра.По принцип ехографите дават плюс минус 200 грама.Ама определено не мисля,че има значение колко ти е голям корема и колко са ти килограмите за размерите на бебче.То...ако имаше зависимост,моето сигурно трябваше да се измъти някой съсел  Mr. Green
А и с баткото бях по същия начин,а се роди 3,100

# 398
maimunkata1 ,аз съм чувала че има мами с голям корем ,но бебето е малко, вси4ко зависи и от околкоплодните води,при някои мами те са в изобилие Grinning. А някоя мама чувала ли е нещо за чай от босилек ?  Казахами че помагал за по лесно раждане и да не се разцепиш отдолу Praynig ако е така и някоя мама е чувала нека сподели newsm78

# 399
pocoloco1 честит малък мъж!Живи и здрави да сте и скоро да се приберете в къщи,да се гушкате и много да се радвате!

# 400
дива_фрий, абсолютно несериозно изказване е това от страна на лекарката ти:
1/ Меренето на теглото на ехограф е много много относително, може спокойно и да няма 3кг!!!
2/ Жени раждат абсолютно безпроблемно бебета по 4500гр, което е 1кг над предполагаемото тегло на твоето
3/ За да ти кажат, че не можеш да родиш естествено, заради размери на бебето трябва или да има много голяма глава, или ти - много тесен вътрешен таз - някой мерил ли ти го е изобщо или ей така от въздуха раздават предписания за секцио?  ooooh!

Аз не бих се навила при това положение на секцио без второ мнение или мерене на таза поне  Peace
Успех, каквото и да стане!  Hug

# 401

key5 Има много интересни неща в Кауфландчето. Аз бая се замислих да един к-т чаршафи с калъфки и плик за 17 лв  Crazy но не бяха от памук и го оставих  Whistling

Мдаа,видях ги,ама и на мен не ми вдъхнаха доверие с този надпис 100%полиестер и 5% свиваемост на плата newsm78А едни баби-пенсионерки-да са живи и здрави-най-евтините млека купуват,ама щяха да се сбият за чаршафи и олекотени завивки..........направо старци-разбойници.Нищо не купих.Само паста за  зъби и разни дреболииза ок.12лв.Спретнах набързо едно десертче и СИ СЪБРАХ БАГАЖАААААА.....че второто мамче с моя термин.Не е много багажа,даже ми малее,но и аз всичко в мини опаковки,даже смятам при изписването да хвърлям каквото остане напр.от пастата за зъби...Иначе хавлия,кърпи за ръце-2бр.,нощница/която май няма да ми трябва,защото в болницата ползват техни/,бельо,превръзки,козметика и това е,памперси и мокри кърпи като се роди ще донесе тате.И документите естествено.

# 402
  bouquetЧЕСТИТО НА ПОКОЛОКО ЗА БЕБОКА!!! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И МНОГО ЩАСТЛИВ!!!   bouquet
Вече си имаме и първото варненско бебче!!!
Аз в събота бях при док, и нашият беборан е вече 2200 гр., всичко му е на ред, и се надяваме само да не тръгне по-рано от уговорената дата за секцио.
Утре ще ходя да си вчема болничния, и започвам с подготовка на багажа за болницата.
Че да не се окажа от неподготвените мами Heart Eyes

# 403
  • Stara Zagora, Bulgaria
Kaнелка, да твоето коремче е малко, за голeмия корем и възможно малко бебе си го обяснявам, може да качваш на корем и водите ок, ама малък корем и голямо бебе някак не мога,  как ли се е сгънало се чудя. Laughing.

# 404
Ами тя и докторката си държи за естественото раждане. Каза че до последно ще сме за нормално, ако трябва да бъда точна на ехографа го измери днес 3780 гр, ама нали е 200 гр +- и аз за мое успокоение го закръглям на минус  Rolling Eyes Иначе на мои приятелки до сега, които са били при нея все вярно им е измервала бебетата.

ПП. За големината на корема според мен няма значение, една приятелка имаше нормален корем, роди момченце 3 кг., круга приятелка имаше огрооомен корем, ама и тя беше качила доста килца, та и тя роди 3 кг. момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт