За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Върнах се от доктора.Това течение не е свързано с околоплодните води, но ме почнаха много на често контракциите и доки каза ,че до два дни може и да родя..за сега да не ходя към болницата че там ще предизвикат бързо нещата и после ще има повече разкъсвания , тъй като бебчо е станал вече 3900 гр. - голям мъж.Така е застанал , че натиска опашната кост и многоооооооооо боли.Сега вече съм в изчакване Praynig
Бебчо отговаря на 38 седмица .
Вече и всички документи за болницата са в мен.

# 406
Ооо velviamo и ти си с голямо бебче, малко се успокоих като видях колежка по съдба  Laughing Ами това е значи, ще чакаме вече да се раждат бебчовците  Peace

# 407
  • Варна
Честито Бебче на Поколоко  Hug Да и е живо и здраво  Heart Eyes
Велвиамо ами остава да чакаш  Simple Smile Всичко ще е наред  Wink
diva_free по-добре бебето да е голямо. По-лесно се гледа определено /от личен опит/. Моето преди десетина дни беше 3 100 в сряда може да е станало вече колкото твоето Simple Smile От секциото няма какво да те е страх  Peace  Аз и по принцип никога не съм искала да раждам нормално.

# 408
Ами тя и докторката си държи за естественото раждане. Каза че до последно ще сме за нормално, ако трябва да бъда точна на ехографа го измери днес 3780 гр, ама нали е 200 гр +- и аз за мое успокоение го закръглям на минус  Rolling Eyes Иначе на мои приятелки до сега, които са били при нея все вярно им е измервала бебетата.

Ина мен ми се струва нереално...чак пък толкова да сте големи,представяш ли си до края.Иначе само заради теглото да те прати на секцио....незнам,по-добре се консултирай и с друг лекар.Иначе аз с пъровото дете малък корем,+10кг общо и бебе 2600,48см.Сега съм пак с малък корем/макар че не съм дребна,а съм 170см и 60кг когато не бях бременна/,+9кг съм общо а бебето го измериха последно 3кг и имам още време до термина/евентуално!/Така че незнам дали има връзка големината на корема с размерите,определено при по-малки коремчета ще им е по -тясно на бебетата,но дали големината на корема определя и големината на бебо newsm78

# 409
На последната сватба, на която ходих юли месец бях цял ден така:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151071896496385&l=25b98a6f78  Joy

ти си лудааааа  Joy Joy Joy Joy Joy  Hug

diva_free
няма значение колко кг е бебето  Crazy ... важното е главата да мине, а това вече става с мерене на таза и на ехограф  Heart Eyes

От ДМ си взех много малка разфасофка на шапмоянче+балсам ... има още много такива глезотийки там  Heart Eyes

Аз да каж, че съм много щастрлива ... първо док. каза, че изследванията са ми супер и вече мога да раждам  Mr. Green Само дето малкия още не ще да излиза ... въпреки, че днес е много активен и ме понаболява от време на време корема и кръста  Whistling
Купих си и кенгурчетоооооо ооо newsm44 newsm44 newsm44 много е сладко наистина и е много запазено. Купувано е от Англия и си личи, че почти не е ползвано ... става и за новородени и за вече по-големи бебешоци Heart Eyes Сега ще си го изпера  Crazy

edna ot nas мерсииии  Hug

Скрит текст:

# 410
  • Stara Zagora, Bulgaria
И аз не знам вече, доста противоречива информация по този въпрос и вече не знам, явно всичко е индивидуално, ще стане ясно скоро Laughing. Но и аз мисля, че има отклонения при ехографа- кумицата роди преди една седмица бебе 2300, а преди раждането, няколко часа измериха 2970. Явно не е отклонението +- 200 само.

# 411
и аз искам да раждам вече newsm47
аз пък не искам голямо бебе и затова ми се иска по-рано да се ражда  Crossing Arms

Данайче моят мъж е мед лице, ама не е АГ, ако нещо мога, ще го питам, ама аз толкова не им вярвам на лекарите (въпреки, че съм си взела такъв мъж) даже и сиропа от оня ден не си пия  Mr. Green като видях, че има магнезий, и си викам, аааа...това ще ми забави раждането...мъжо ме пита пиеш ли го...и аз да, разбира се  Grinning

Fate супер е кенгуруто  Heart Eyes много готин цвят  Hug

# 412
Върнах се от доктора.Това течение не е свързано с околоплодните води, но ме почнаха много на често контракциите и доки каза ,че до два дни може и да родя..за сега да не ходя към болницата че там ще предизвикат бързо нещата и после ще има повече разкъсвания , тъй като бебчо е станал вече 3900 гр. - голям мъж.Така е застанал , че натиска опашната кост и многоооооооооо боли.Сега вече съм в изчакване Praynig
Бебчо отговаря на 38 седмица .
Вече и всички документи за болницата са в мен.

Сега значи ще чакаме бебе  Crazy твоя мъж обаче е много забавен .. добре, че и той не е паника иначе ще е весело при вас  Joy Joy Joy

key5 и нашите пенсии дне се блъскаха за тези промции  ooooh! Mr. Green

# 413
Честито бебче на Поколо baloni newsm07да са живи и здрави и бързо възстановяване stork-boy

# 414
Аз в четвъртак ще ходя на последни изследвания и за направлението Grinning та ще споделя и аз колко сме пораснали Hug

# 415
  • където мечтите се сбъдват

Данайче моят мъж е мед лице, ама не е АГ, ако нещо мога, ще го питам, ама аз толкова не им вярвам на лекарите (въпреки, че съм си взела такъв мъж) даже и сиропа от оня ден не си пия  Mr. Green като видях, че има магнезий, и си викам, аааа...това ще ми забави раждането...мъжо ме пита пиеш ли го...и аз да, разбира се  Grinning

Анхелче,калпазанче си ти ....  Joy
Иначе и аз не искам голямо бебе,ще се радвам да е около 3000-3300.Обаче,моето бебче май върви мъничко,пък главата му била голяма  newsm78

# 416
Аз в четвъртак ще ходя на последни изследвания и за направлението Grinning та ще споделя и аз колко сме пораснали Hug

За кога ти е термина, че не виждам лентичка  Hug

# 417
Честито Бебче на Поколоко! Да е живо и здраво и бързо да се връщат в къщи! Simple Smile   bouquet
Ние почти нищо не сме приготвяли за бебока, но тези дни трябва да го направим, че времето напредва... Искам да ви попитам - не съм се спряла още на шишета и на количка. Голямо чудене и четене настава...

# 418
velviamoне е ли рано да раждаш още newsm78 нали преди 37 г.с. не било хубаво

# 419
И като не е хубаво а бебето тръгне кво правим?Сори за острия отговор на въпрос дето не беше за мене ама някак самия въпрос ми се стори безумен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт