Няма да приемам нищо, не съм длъжна
Счупения крак пожелавам и на теб, за да се убедиш, че понякога, според обстоятелствата - е напълно нормално единия да завземе повечко ангажименти, според зависи. В твоя дух, за да бъда...защото явно не можеш да разбираш прочетеното, та се стигна до това крайно предложение...

Действително нещо ти има и то не е само напрегнатата работа или крака. Нищо не мога да направя по въпроса, но ако обичаш - гледай си здравето и остави другите, без да ги наричаш слугини или както ти измисли умната главица. Реално - има една поговорка - каквото повикало, такова се обадило...дано ме разбереш и да се кротнеш!Но замислете се, ако счупите крак, а мъжа ви не може да изпържи две яйца, не нещо друго, какво ще правите тогава? Ще се влачите по корем, за да му угодите? Приятно ви чистене и готвене от мен.
Това се случи с моята жена преди 4, 5 години.. е, ня оставих да умре от глад, нито пък децата ми залиняха... цели три месеца си носи гипса горката.
При желание всичко е възможно.. само поле за изява ни е нужно.. демек, да има и кой да ни го позволи.
Сотееееееееееееее

Потвърди за протокола, че това не е вашата къща....
Знам ли.. може и да е нашата, че то от толкоз жени вкъщи, точно дотам може да се стигне.

Именно, Соте. Както дойде - хората се напасват и реагират. А околните могат да им дишат задниците само, но не и да коментират, защото не би било възпитано.
Като гледам как са баш няколко стаи и саниталрни помещения - си викам - тоя човек вярно е снимал вкъщи
Според темата - ти си виновен! Като не си поел 50% - жените решили да ти отмъстят

Беше много забавно - аз седях на дивана и командвах