Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • В друго измерение
Много нахъсана след като ви чета от няколко дни, се записвам и аз тук, най-вече провокирана от това, което казва Venilove за бедрата...винаги там ми е бил пробелмът  Tired
Обаче като цяло съм се зарязала, последните месеци съм в нещо като депресия, дремлива съм, не помръдвам, не се захващам и за работа и ставам все по-нервна, че не правя нищо...
Сега обаче много се надъхах да се стегна, отивам да търся програмката и още от днес се включвам в списъка на трениращите   Party
Много ви благодаря, че споделяте впечатляващи резултати  Hug

# 556
Кой искаше да започва Asylum днес? Aз си го изтеглих, за да видя какво представлява. Не съм довършила Инсанити втория месец, но след проблемите с колената и се отказах да го правя изобщо, а много ми се тренира с Шон  Cry
Asylum е още по-претъпкан с подскоци от Инсанити. Вас не ви ли болят коленете от толкова подскоци, бе хора?  Laughing
Сега гледам, че в силовата, за корем и разтягане няма подскачане, мога тях да правя, ама другите... просто не смея Simple Smile Sad
Аз едно време имах проблеми с колената при еднократно претоварване. Когато почнах да бягам бях много скептична, дори обмислях наколенки превантивно, от тези стягащите, нищо сложно, просто да пристягат ставата малко по силно. Обаче се оказа ( по късно четох и  статия по въпроса, а и приятелка с по голям стаж сподели), че мускулът се тренира постепенно и проблемите с халтави връзки изчезват. При мен след около месец бягане нещата се закрепиха и нямам никакви проблеми, не усещам напрежение, дискомфорт или болка.

# 557
Някой да работи за гърди? Искам да направя /някаква/ маса там. Вече тапицирах леко кокала, но искам да добавя обем. Тъпото е, че все още имам да чистя от бедрата и не знам как да съчетая двете. Тренирам поне три пъти в седмицата два поредни часа бодиуърк и таебо. Също карам байк по малко. Но ще трябва да си помогна и вкъщи. Чета из нета, но не още мога да си направя програма за гърди.

П.С. И мен ме зарибихте с това Insanity Asylum  Laughing От утре ще се опитам да я вместя и нея.

# 558
Между другото горещо препоръчвам тези упражнения за дупе без бричовеPeace

# 559
  • here, there, everywhere
Аз се обърках Rolling Eyes. Мерито преди време ми бе6е качила една Инсанити. Тя коя е? Каква е разликата между нея, Insanity Asylum  и Insanity Deluxe?

# 560
Аз се обърках Rolling Eyes. Мерито преди време ми бе6е качила една Инсанити. Тя коя е? Каква е разликата между нея, Insanity Asylum  и Insanity Deluxe?
Insanity Deluxe си е обикновеното Insanity, за което не е нужно никаква екипировка и се прави 2 месеца по програма.
Insanity Asylum е нещо като продължение, но май е по-кратко, за един месец и използват някакво оборудване, което по принцип върви в комплект ако си го купиш.

# 561
Здравейте, момичета!  Grinning Днес да се отчета с първи ден Insanity Asylum - зверска тренировка, накрая изглеждах все едно са ми излели кофа с вода върху мен. Честно да ви кажа си мислех, че след МАХ тренировките последните 30 дни на Инсанити, тези няма да са толкова трудни, защото все пак са по-кратки... Хаха, задъхах се още на загрявката. Laughing И все пак устисках зъби и го докарах до края. Даже накрая събрах сили и за една кратка тренировка за коремче, която си бях харесала преди няколко дни: http://youtu.be/Ex8zh1fKCpw
TedyV в момента има три типа Инсанити - Insanity, Insanity Asylum, Insanity Fast and Furious. Insanity Deluxe си е първото Insanity, но просто са ти добавени две екстра тренировки, които ги няма в обикновената версия. Insanity е програма за вталяване и топене на мазнинки. Insanity Asylum от друга страна е повече за придобиване на бързина, издръжливост и сила - по-атлетично ориентирана, но това не значи, че не се слабее и с нея.  Simple Smile Fast and Furious е 20-минутна тренировка, която се води за комбинация от най-ефективните движения от Инсанити и е предназначена за хора, които нямат време за едночасовите тренировки на нормалното Инсанити. Лично аз не я харесвам, защото при такава тренировка, за да има някакъв ефект, трябва да набереш максимална скорост, което е възможно само след добра загрявка, която липсва там.
Аз с колената нямам проблеми, но пък със стъпалата имам. За това гледам да се приземявам възможно най-леко и първо стъпвам на възглавничките, после на петите. Не знам дали е правилно така, но на мен лично ми омекотява удара и до сега болки в краката не съм имала. За сметка на това пък след днешната тренировка много ме болят пръстите на ръцете, което не ми е много ясно защо се получава.  Thinking Последният път, когато ме боляха толкова беше когато още ходех на фитнес и от гирите... До утре дано да мине.

# 562
  • here, there, everywhere
Бухтичка,  Lilitha134   bouquet
Сега разбрах.
Може да сте писали, но съм изпуснала какви са ви резултатите? Май ще се мятам скоро. Предстои ми преместване в ново жилище в края на септември и там ще имам място за тренировки, а и на никой няма да тропам като скачам. Отделно приятелят ми със сигурност ще ме подкрепи.

# 563
  • Лутаща се
Ще ми кажете ли как се прави теста за началото на Инсанити?
Изброени са няколко различни упражнения. От тях трябва да правя за 1 минута и да си засека колко броя успявам ли? Или е определен брой повторения и трябва да засека времето?

# 564
Свалих си Инсанитито и днес правих фит теста, не съм чак толкова зле Laughing Само дето на едното упражнение не можах въобще да отлепя hahaha
Ще се пробвам пък да видим, после врътнах една тренировка от ФБ
Свалих си нутришън плана, довечера ще го разгледам по-обстойно, ма много манджа ми се видя. И аз съм се замислила за протеинови шейкове и за суроватъчен протеин, че въобще не ми се занимава с готвене. Има до нас един магазин, ще взема да го посетя днес

# 565
  • Miami
Eхо, привет  Simple Smile
Много ме радват положителните отзиви за Инсанити и най-вече постигнатите резултати. Аз бях започнала Инсанити-то, но по стечение на обстоятелствата изкарах две седмици и прекъснах за три  Sad Тази седмица започнах отначало. Малко ми е трудно сега, но пак ще вляза във форма.

Lilitha134, ти ли си на аватара?

# 566
Ще ми кажете ли как се прави теста за началото на Инсанити?
Изброени са няколко различни упражнения. От тях трябва да правя за 1 минута и да си засека колко броя успявам ли? Или е определен брой повторения и трябва да засека времето?
Изтегли си програмата, от там трябва да си пуснеш fit test. И докато го правиш си записваш резултатите.

# 567
Айде и аз да отчета един вечерен Джо Дилън на бягащата пътечка. Не устисках 30 мин обаче че са ми по-тежки гирите, а утре имам силова сутринта...
Ееее, еваларката, Едирa [jump high 5] ! Сега ще ми е интересно да кажеш дали си се сдобила с мускулна треска, щом си грабнала големите гири.

Лилита, за проблеми със стъпалата много помагат обувките FiveFingers на Vibram, защото придържат сводчето, а в същото време не създават километрична бариера между стъпалото и повърхността, върху която стъпваш. Нито пък ограничават движенията на стъпалото в горната му част. Така стъпалото се движи и натоварва по напълно естествен начин, а с това намалява вероятността от контузии и болка. Единственият недостатък е, че задължително трябва да мериш ФайвФингърките, понеже трябва да ти лепнат като втора кожа.

А ако това на аватара е твоето тяло, кудос!

# 568
Аз се отчитам с йогата на Боб - 1 час Simple Smile

# 569
Лилита, за проблеми със стъпалата много помагат обувките FiveFingers на Vibram, защото придържат сводчето, а в същото време не създават километрична бариера между стъпалото и повърхността, върху която стъпваш. Нито пък ограничават движенията на стъпалото в горната му част. Така стъпалото се движи и натоварва по напълно естествен начин, а с това намалява вероятността от контузии и болка. Единственият недостатък е, че задължително трябва да мериш ФайвФингърките, понеже трябва да ти лепнат като втора кожа.
Мен ме интересува дали ще се плъзгат на ламинат да речем, защото моите маратонки вкъщи се плъзгат и ми е малко зор да тренирам вече.

Общи условия

Активация на акаунт