Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • В друго измерение
Да се разпиша с първа тренировка от Инсенити...тежички са за нетрениран човек, но пък съм така надъхана, нямам търпение да правя другите  Shocked
Благодаря ви   bouquet

# 586
Фея, моята чия е кафява. Дори не знаех, че има бяла. Не знам и каква е разликата между двата вида.
Скарлет, аз предпочетох бялата, защото изглежда по-апетитно и дава повече цветова свобода. Иначе се твърди, че била с по-добри хранителни показатели, но като погледнеш информацията, публикувана по въпроса в престижни сайтове става ясно, че тези твърдения са само маркетингови трикове.

Едира, не може в Хол Фуудс да няма. Аз купих от Амазон, че най-близкия ХФ ми е вече на стотина мили от къщи. В Амазон имаше и обикновена, и органик чия.

Книжката с рецепти за чия е почти готова, но е на английски. Може да се отпечата на двустранно печатащ принтер и да се зашие с телбод. Става като истинска книжка. Ще я направя достъпна за вас, ако имате интерес.

# 587
Фейо, има няколко вида - аз си взех кафявата. Сега ще съм благодрна и за рецепти...
Да съм казвала, колко се радвам че ви има, момичета?  Hug

# 588
Отчитам се с HIIT 20, табата - sumo jump + high knees и Recharge Simple Smile

# 589
Бухтичка, никога не съм имала обувки с толкова добро сцепление. Като гуми "Мишелин" са - сякаш залепваш на всякакви повърхности, връху които можеш да ходиш, бягаш или да се катериш.
Благодаря много за разяснението Simple Smile Ще потърся такива, май по-добре в тях да инвестирам отколкото в нов чифт маратонки. На мен така или иначе са ми само за вкъщи, малко вероятно е да тръгна с тях навън.

Много съм доволна, завърших си първите 4 седмици Инсенити Mr. Green Другата седмица е едно и също, не знам какво ме чака, дано да не е много трудно, но ще видим.

# 590
skarlet71 така пише на опаковката- 3 с.л. Ами 200 гр. ги изядох за 10 дни.В понеделник ще си купувам пак.Моята е кафява. Не е евтина-200гр.-8лв.  и нещо беше. Точна цена ще мога да дам в понеделник.
 Сусама и лененото семе си смилам сама и после слагам в бурканче и в хладилника, приготвям си за цялата седмица. За да не мелям всеки ден. Разбърквам ги двете заедно и сутрин слагам по 1 супена лъжица от тази смес.
Скарлет -чаена лъжица е съвсем малко. Затова не те засища.Сложи и някакви ядки и сушени или пресни плодове.
Ето тук е на сметка:
http://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D … %D0%BA%D0%B3.1673

# 591
  • Лутаща се
Току що приключих с тренировката:
http://www.youtube.com/watch?v=suNj0eeFftw&feature=autoplay& … Rw&playnext=1 и
8 минутното кардио.

Чудя се да продължавам ли с ХИИТ кардиото? Прасците ми се заформят доста големи. Дали е защото подскачам боса  newsm78 А не виждам кой знае каква промяна в бедрата. Веднъж сантиметъра отчете с 1/2 сантиметър по-малко, но може и да съм грешала.
Изгтеглих Инсинити. Но и там има много подскачане. В чудене съм към какво да се ориентирам за доизчистване на мазнините и поотслабване на бедрата, но без да правя мускули на културист....

# 592
Скарлет, ХИИТ е на принципа на експлозивната сила, където е неизбежно да оформиш мускули. Сравни спринтьорите с бегачите на дълги разстояния. Първите имат мускули като на човек редовно посещавал фитнеса една година и всичко се дължи на тренировките им - които са си точно това, което ние наричаме ХИИТ. За топене на мазнинки без оформяне на мускули най-добрият вариант е традиционния - кардио с умерено натоварване и дълга продължителност. Тичане, колоездене, дългиии разходки, танци, както и игрите с топка - баскетбол, волейбол, футбол. Плуване не чак толкова, защото там имаш постоянно съпротивление от водата, което също води до здрави мускули. Мой личен фаворит си остава тичането - когато искам да си почина от Инсанити една седмица си тичам по час, понякога два пъти на ден и резултатите винаги са били добри. А само като се замисля преди колко много мразех да тичам, направо ми става смешно.

# 593
Ето нещо свежо и лекичко предимно за ръце от Джаки в дните, в които нямаме време или по-скоро тонус. На мен днес не ми е много добре, но това ме разведри, а и водещите са много усмихнати. Забележете, че тези упражнения са подходящи и за бременни, и също който го интересува може да обърне внимание кои движения пропуска бременната водеща и кои не.
В началото тръгва едно рекламно клипче, но то трае няколко секунди!

http://www.fitsugar.com/Jackie-Warner-Workout-22392071

Приятни тренировки!

# 594
В понеделник ще си купувам пак.Моята е кафява. Не е евтина-200гр.-8лв.  и нещо беше.
Shocked Осем лева за 200 гр? Био чиа ли си купуваш или обикновена? Защото подобна цена, особено он-лайн, тук има само за био чия. Обикновената излиза около $4 за 200 гр. Дали няма да ти е по-евтино да купуваш чия от Амазон и да плащаш доставката до Бг?

# 595
  • Лутаща се
Фея, такава е цената на чията тук. Аз купувам 125 гр. за 5,60 лв.

# 596
В понеделник ще си купувам пак.Моята е кафява. Не е евтина-200гр.-8лв.  и нещо беше.
Shocked Осем лева за 200 гр? Био чиа ли си купуваш или обикновена? Защото подобна цена, особено он-лайн, тук има само за био чия. Обикновената излиза около $4 за 200 гр. Дали няма да ти е по-евтино да купуваш чия от Амазон и да плащаш доставката до Бг?
не е, Био чиата е по-скъпа даже ConfusedИ аз си я купувам за 8лв/200гр.Аз ям по 2суп. лъжици-обикновено си я слагам в млякото с оесените ядки или като си правя някакъв м шейк.Скоро си правих фреш от диня и малини и сложих в него-рецептата я намерих в мрежата и комбинацията диня с малини е уникална!
Аз днес справя почивка от тренировки.

# 597
За справка моята чия e 15$ за 425 гр. Био е.
Тази сутрин я нападнах с кисело мляко - радва!  Sunglasses
Тенкс че споделяте!

Аз забелязах нещо странно - по мускулите на ръцете имам синки, а нямам спомен да съм се удряла  newsm78 На някой да му се е случвало?

# 598
Мда, цената на чиата ,а  и не само,  у нас е космическа.
Мисля да си купя 400гр. за 13,95 лв. в понеделник.
Дес активна почивка и затова само 7 км. с колелолто.

# 599
Днес Боб Харпър - Кардио   с 3 кг гири  . Много  ми хареса  тренировката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт