Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, момичета! Hug
Да си отчета сутришната тренировка:
започнах с   http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/HIIT-Workout-for … Cardio-Toning/9u/  -направих  15мин.Нещо не ме впечатли особено и минах на тази:
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Total-Body-Boot- … -Tone-Up-Fast/ae/  -хареса ми, бих я направила пак.
След това : 4мин табата ,като редувах Супермен планк и следното упражнение-в ръцете  гири , едната е пред тялото ,другата колкото може по зад гърба и така сиваш и разгъваш.Не рундовете сменяш рецете.Тази комбинация я намирам страхотна за ръце.
Тъй като тези уржанения не са от най-натоварващите за сърцето и съответно не се задъхах до припадък,направих 2 минути почивка  след което  4мин табата с планински бегач и високи колене...Е, след това вече и да искаш не можеш повече каквото и да било Grinning

ето тук ей така за идея,вариации на планкове:
http://www.livetolift.com/2011/06/28/%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0 … 0%B0%D0%BB%D0%B8/

ПОжелавам ви релаксираща неделя! Hug

# 31
Ей това са най-впечатляващите резултати  Shocked
http://fitnesinstruktor.com/dieta-optimalno-teglo-rezultati-maria/
Дай Боже всеки му  Hug

# 32
  • Варна
Направих новата от ФБ - No squat leg workout 40 мин. Страхотна е! Бедрата и дупето ми наистина горят ( дано горят мазнините Laughing )

Мавина, да и аз я гледах тази мацка - направо е Shocked ! Само за 2 месеца...

А пък тея с планковете от линка на MALVINA... те са още по Shocked . Особено онeзи със стърчащия планк...

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 11:22 от Radost Nezemna

# 33
Някои хора са много по-склонни от други да развият мускули за по-кратко време.. за съжаление повечето такива не полагат никакви грижи за себе си.

Аз отчитам с http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Total-Body-Boot- … -Tone-Up-Fast/ae/
Чудех се, чудех се какво да правя тази сутрин и викам чакай да вляза във форума, може някой да е предложил нещо интересно  Laughing Hug

# 34
  • Лутаща се
След снощната тренировка с доста скокове съм си навехнала глезена. Днес ме боли, мазах с лекарство и сега съм наглезенка.
Та доста се чудих днес какво да правя. Не ми се искаше да почивам и направих следното:
кратко загряване да повишаване на пулса, после това за дупе, малко за ръце и завърших с едно кардио, което е без подскачане.
Получи се добра 45 минутна тренировка, с леко изпотяване, но е нормално, не съм правила интензивното кардио, нито табата, че да се потя много.
Тази тренировка за дупето е доста добра. Включва всички упражнения, които коментирахме вчера, доволна съм.

# 35
Ето какво направих днес:

бицепсово сгъване - 10 пов.
трицепсово разгъване - 10 пов.
планински катерач - 20 пов.
кор. преси "колело" - 20 пов.
лиц. опори - 10 пов.
опори с акцент върху раменете - 10 пов.
кофички - 10 пов.

Всичко това го завъртях 4 пъти, за 15 мин и завърших с 10 мин табата с 2 упражнения - планински катерач + суинг с дъмбел.

Накрая  ПЛУВАХ в пот Mr. Green

# 36
Здравейте  Hug
Нещо съм много зле с мотивацията в последния месец, 2-3 дни се засиля и 4-5 съм много зле и така... напълняла съм доста и изобщо никакъв прогрес.  Sad Вие имате ли такива моменти и какво правите, за да влезете отново в крачка?  Rolling Eyes
Днес правих това: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Bust-Booster-Che … ing-Exercises/b9/ . Доста съм зле в тази област  Embarassed и не знам доколко такава тренировка има ефект, но мисля да я правя честичко, независимо от другите тренировки. А пък и планкове има, цел ми е да задобрея там.
Мислех и кардио да правя след това, но музата ми бързичко отшумя.  Sad

# 37
Здравейте  Hug
Нещо съм много зле с мотивацията в последния месец, 2-3 дни се засиля и 4-5 съм много зле и така... напълняла съм доста и изобщо никакъв прогрес.  Sad Вие имате ли такива моменти и какво правите, за да влезете отново в крачка?  Rolling Eyes
Днес правих това: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Bust-Booster-Che … ing-Exercises/b9/ . Доста съм зле в тази област  Embarassed и не знам доколко такава тренировка има ефект, но мисля да я правя честичко, независимо от другите тренировки. А пък и планкове има, цел ми е да задобрея там.
Аз също изпадам в такива периоди  Peace
Когато тонуса падне и го обръщаш на ядене и никакви сили за тренировки  Peace
Спокойно ,нормално е  Peace
Важното е да се опиташ и да излезеш от това състояние
/чрез нещо ,което обичаш да правиш/  Hug
Например ,аз си пускам песни ,динамична музика а чуя
ли хубаво динамично парче ,ставам веднага да играя  Peace
http://www.vbox7.com/play:fd6e4857e1
http://www.youtube.com/watch?v=u3dkVk3F57c
Поздрав с тази песен  Peace
  bouquet

# 38
just.do.it., когато съм така, просто си припомням защо съм започнала да тренирам. Спомням си как се чувствам в рокличката, която е плътно прилепнала по мен. Спомням си как в магазина се показвам изчервена от съблекалнята и казвам 'по-голям номер имате ли?'. Това май е достатъчна мотивация.

Да се разпиша за деня: Сутринта се успах и направих само 8минутната на Били. Преди малко приключих една real time тренировка от бодирок и довечера - малко йога. Капнала съм! 'Презаредих' батериите с пасирани банан, ябълка и праскова. Йъми!

# 39
just.do.it!, за да не губиш мотивация според мен е важно да си поставяш цели, но те да бъдат изпълними, за де не губиш бързо ентусиазма си. Друг трик, който съм чувала, е да тренираш с някого. Например, ако тичаш, да тичаш с другарче. Аз използвам всички вас от темата като такъв вид другарче - ако случайно усетя колебание дали даден ден да тренирам или не, то отварям темата, виждам колко много са постигнали останалите момичета и се замислям как на края на деня ще искам и аз да мога да се похваля с 30 или 60 минути здрава тренировка. Но най-важната мотивация за мен остава чувството след тренировка, това да бъда преизпълнена с енергия и тонизирана.

И да се отчета за днес:
освен около час каране на колело по ето тази велоалея:

направих някаква тренировка тип табата Lower Body Tabata Workout - HIIT Workout to Burn Belly Fat & … utes & Thighs и на Боб Харпър части от по 15 минути (едното кардио, другото сила) At-Home Challenge_PHASE TWO CARDIO и STRENGTH

# 40
Здравейте  Hug
Та ти ми беше вдъхновението бе момиче! Как така ще си без мотивация?
Между другото и аз много често я губя. Излизам от застой с разходки в планината до нас или с гледане на фешън модели  Mr. Green

# 41
Мацкиии  Hug
Гледам говорите за мотивацията - аз лично го гледам по слединя начин - 1-во причините поради, които тренирам не трябва да е една трябва да са много и все хубави и много важно нещо на 1-во място да не са резултатите, а това как се чувставте - аз почнах да тренирам за здраве и да се чувстав добре - да не седя на стола няколко часа и после да ми скърцат кокалите или да отида малко на витоша и след това да съм като пребита...след тези неща естествено и за резултати, но аз след 1 година трениране нон стоп не мога да спра - стана ми навик като миенето на зъби или къпането - ще ми е супер странно ако не тренирам - не мога да си го представя Simple Smile
И днес моето отчитане е ходене на Стара планина - цял ден буквално се изкачвах по доста стръмни стълби - мисля, че добра тренировка за крака направих - яко пот се изля от мен...въобще супер беше Simple Smile

# 42
На мен като не ми се тренира просто не тренирам. Тази сутрин направих 26минутна тренировка от ФБ, но вечерта нищо не ми се правеше. Заспало ми е и просто не ми се тренира. Но утре сутринта ще стана по-рано и ще тренирам. Защото, ако се оставя, било то и само два дена, на третия ден вече съм като труп, въобще нищо не ми се прави и всичко отива по дяволите. А толкова да съм постигнала и да го изоставя.. няма смисъл Simple Smile Не е само от гледна точка на постигнатото. Това е здраве, сила, тонус. Просто си представи, че с тези тренировки, дори и по 20мин сутрин/вечер изглеждаш много по-добре от някои други, на които им трябват половината на твойте тренировки, за да изглеждат като теб... Ако сега не ти се тренира - недей. Но утре си дай зор, стани и просто започни. Не го мисли. Ставаш и започваш. Peace

# 43
  • Лутаща се
Аз още нищо не мога да кажа относно мотивацията за трениране. Отскоро се занимавам и за момента съм доста надъхана. Може и да ми се струва, но май имам намаляване на бедрата с половин сантиметър. За сега си правя тренировка всеки ден, мисля да почивам в сряда, поне така постъпих миналата седмица. Ще видим какво ще стане като започна работа след три дни.  newsm78
just.do.it!, с теб и с Edira пишем заедно и в една друга тема. Така се зарадвах като видях, че тук има и други дюканки. Има и още де, но в момента  вие сте на лице. В интерес на истината си помислих следното: "Ето, отслабнахме и имаме мотивация и да се стегнем. Дюканките се прехвърляме тук."
Сега обаче мисля, че няма значение дали сме отслабнали или не, важно е че сме започнали да се грижим за телата си по друг начин, че имаме желанието да бъдем по-здрави. Мен това ме мотивира. Вероятно и теб. Ще видиш, утре или вдругиден ще си пуснеш някоя песен, ще погледнеш в сайта и ще изпиташ желание да се пораздвижиш.  Hug

А от упоритостта има смисъл. Първата ми тренировка беше една 12-минутка за начинаещи и след нея бях като парцал. От два дни правя по 45 минути и после дори не съм кой знае колко изморена. Само дето ме понаболява операцията, но това е нормално. Тялото ми трябва да свикне, че след толкова месеци лежане сега се движа.

# 44
  • Пловдив
Минавам само да ви надникна. Срам ме е - нищо не прая. Имам и травма вече месец и половина и както гледам скоро няма да се подобри. Но ме зареждате, само като ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт