Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 665
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
След вчерашното и днешното голямо ядене реших да направя 3 тренировки наведнъж Grinning А и вчера не тренирах, тази сутрин също....
Първо направих ZWOW 32 на Зузана. Като го гледах първоначално очаквах да е нещо свръхтрудно, но не беше. Дори за нейните 10 минути аз направих 4 рунда, вместо 3.
След нея направих пилатес от ФБ. Става Grinning
И 10 минутки кардио, пак от ФБ /без загрявката от клипчето/.

# 601
Днес Инсанити 2, горе-долу успях да смогна на темпото, но на лицевите опори не можах да отлепя

Абе хора ужасно ми се пързалят маратонките, с естествен паркет сме. Има ли нещо, с което мога да ги напръскам да не се пързалят

Много обилни закуски, аз обикновенно плодове закусвам. Купих си суроватката, нещо не ми е много приятна, но ще я пие след тренче, тъкмо няма да се чудя какво да ям

# 602
Тази нощ пак не можах да спя. Малката се озъбва  ooooh! и през 5 мин рев. Преди закуска обаче си спретнах 10 мин. интервална на крос тренажора (да не ме е яд, че съм го купила  Wink ) и после Cardio circuit - Инсанити. Почти завърших 4-та седмица. Усещам, че добре ми идва предварителна загрявка. После повече се раздавам на Шон  Flutter

Да ви питам: на гладно ли го правите или на "наядено" ? Аз до сега сутрин след кафе, на гладно. Пробвах няколко пъти следобед, пак ми е хубаво. Предполагам обаче, че ефекта няма да е оптимален.  newsm78

# 603
Venilove, аз лично го правя един час след закуска, защото без закуска не мога да се събудя, а веднага след закуска ми е тежко и не я правя като хората. Но Инсанити и вечерно време съм го правила, даже тогава все имам чувството, че имам повечко енергия... Ама то си е до човек. Иначе няма особено значение кога ги правиш и дали си яла или не преди това, важното е да ги правиш. Simple Smile

# 604
  • Лутаща се
Тази вечер мислех да направя едно кардио. Но дъщеря ми си дойде след три месеца отсъствие и се размина. Но за сметка на това пък гоних котка  Crazy  В къщи имаме куче, а тя си донесе котката, защото нямало на кого да я остави да я гледа, веселбата беше.........мани, мани  ooooh! Joy

# 605
Съботите са ми "бавни" дни. За тази отчитам 1,5 мили миграционна разходка с кучето, 30 мин. Джо Дилън и 30 мин. велоергометър. Хич и не стигнах до упражненията от програмата...

Скарлет, купонът у вас тече Grinning

# 606
Добро утро! Simple Smile

Тази сутрин след кафето и на гладно  ХИИТ 24мин и 22 Minute Flat Belly Abs & Obliques .След това студен душ и се надявам да съм шутирала здраво метаболизма:DВ ПМС съм и имам отвратителни пристъпи на глад за въглехидрати Crazy
Спокойна неделя ви пожелавам! Simple Smile

# 607
Днес съм на 8минутното кардио от ФБ (два пъти, тоест 16 минути) + yoga stretch малко Simple Smile
Днес ми е последния работен ден на морето, от утре се прибирам у домааа  Crazy  bouquet

# 608
Аз тренирам по никое време- следобяд между 14 и 16, докато детето спи. И понякога вечер. Сутрин не мога да отлепя, спи ми се, нямам никаква енергия, при това малкия се събужда в 7-7.30 та не виждам кога да я правя тази тренировка.

# 609
  • Лутаща се
Тази сутрин и аз като MALVINA след кафе и на гладно  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo
първия рунд на http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI, но не ми се подскачаше толкова много и продължих с http://www.youtube.com/watch?v=sCw3xdmoxHQ.
Приключих с 1 рунд табата с коремни преси и планински катерач.
Явно това ще е за днес. Довечера ако се оттърва от всички домашни ще направя нещо за ръце и рамене.

# 610
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти народе,

завърнах се във влажната и облачна Норвегия, направо ми се плаче. Натова отгоре си донесох едно от онези прекрасни морки вирусчета с диариа и повръщане, нестига, че аз го пипнах, но и малката щерка и тя. Та сме картинка и половина в момента  Tired

Долу горе, успях да тренирам двете седмици на морето, не толкова редовно, но все пак тренирах, както и много се разхождахме и наблягах основно на салати. Неможах да се наям на доматите. Пийнах и доста биричка, ама все пак, ваканция беше.

Резултата е, че нямам никакво покачване нито на килограми, нито на мерки, но нямам и намаляне.
Исках да ви покажа една снимка, на която направо се изплаших от крака си. http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/bob4enka.470181.28286428

Искам да ги намаля тези мускули на бедрата, Приемам всякакви предложения за начин на трениране, че направо ми се  Sick

# 611
bob4enka не знам за бедрата ти обаче ръцете и корема са тии невероятни и аз искам такива Simple Smile

# 612
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ин4е, ръцете само с лицеви ги тренирам, а за корема освен планкове, ни6то друго специално не правя. Но ръцете ми винаги са били здрави og плуването, сега само се орелефиха като паднаха мазнинките.

# 613
# 614
bob4enka, изглеждаш невероятно, на твое място не бих се притеснявала за бедрата.Иначе мускул трудно се премахва, трябва напълно да спреш да го тренираш и или да почнеш да качваш докато не се замести от мазнинки или да гладуваш докато тялото не почне да разяжда мускули... общо взето все лоши варианти.  Wink Аз викам да се радваш на идеалните ти ръце и корем, малко хора могат да се похвалят с това.  Simple Smile
Аз днес се отчитам с Back to Core от Asylum и Cardio Abs от Insanity. Който го интересува за Asylum освен въженце и стълбичка до сега в тренировките са се използвали: гирички, въжета за съпротивление, лостове за набиране, постелки...  #Crazy Аз за сега импровизирам някак, но примерно Strength е невъзможно да се прави без гири и лост... За това най-вероятно това ще трябва да го заместя с някоя тренировка за сила от нормалното Инсанити...  Confused Иначе Back to Core е феноменална тренировка, но става доста болезнена по едно време... И все пак съм много доволна, корема ми още си седи стегнат от упражненията.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт