Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Sebi,blagodaram za G.Koran   bouquet Hug
Satzi za subtitrite  Hug Hug Hug
Паси Hug мерси.Ама ние сме много  Laughing
Просто аз постнах епизода.Да си постваме така и следващите  Hug
На всички , приятно гледане.И да ви кажа още повече се нахъсах срещу свекито , а и 'мойта" Леман има една уста  ooooh! не си е работа.

# 451
Благодаря момичета за труда ви.Много съм щастлива,че ви има. Hug Hug Hug

# 452

Паси  Heart Eyes Hug , те от тази некоя друга тема са малко не на ясно ни с женска,  ни с мъжка хубост. Така е, когато са от позициите на член на клуб,  например самотни сърца и затова мразя и не харесвам.

Нека бъдем толерантни и им простим, на всеки може да се случи.  Peace

# 453

Казах ли ти аз Шатци  Heart Eyes за Леман . Ще дойдеш ти на мойта , ама пак дуел ще трябва май Wink Wink Wink Hug Hug Hug

;

Ох ,че ми е хубаво...... и като зная какво ме чака в следващите часове ......съвсем нямам търпение.
Абе  Joy Joy Joy на някой му е бавно действието , на друг му е бързо  , а на мен ми таман  Party Party Party

Приятно гледане и ....коментиране утре вечер по същото време  Laughing Laughing

Лека и приятна нощ! И да си залостите вратите ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 454

Ох, след преведените серии ми  се иска Happy End  да бъде  за Кенан и Леман.
Странно и невъзможно на пръв поглед, но само на пръв. Ще бъде  истинско, поучително и  интригуващо ако стане.  Praynig

Нека Нуран стане велика актриса, но само до там.  Peace

# 455
И да ви кажа още повече се нахъсах срещу свекито , а и 'мойта" Леман има една уста  ooooh! не си е работа.

Маман: Истината е, че всяка жена трябва да приготвя кафето за мъжа си. Аз винаги го правех за г-н Музафер, да почива в мир.

Леман: Съмнявам се, че му е харесвало. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

И после как й натри носа.  Peace Wink Много ми е неприятна майката на Кенан. Sick

Явно дъртата вещица е нахъсала Кенан да убие онзи мъж, а бил само на 15 години.  Sad Голяма травма. Cry

Римиbouquet

# 456
  • USA, Steak State
Аз мамчето много я харесвам, супер коварна е.  Mr. Green

Kan davasi- "Кръвна отплата" е било доста популярно през тези времена, избивали са се цели родове ( само мъцете). За съжаление все още в някои диви места на страната това продължава.

# 457
 Ха , ясно - този" крокодил "/маман/  като са и изневерили /то спи ли се с такова чудовище/ и хайде хоп  детето  да очисти  неверника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малее.... и тази актриса добре си играе ролята като няма човек да я харесва newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 00:40 от sebilMM

# 458
Blagodarnost do site momicinja koi neumorno rabotat za da mozeme nie da uzivame vo ovaa za mene posebna serija   bouquet  bouquet  bouquet txtloves
Rimi,mene se mi e jasno,ama takva isklucivost malku e primitivna dodeka istovremeno na akterot od A.Roman (znaete koj) mu delat komplimenti  Thinking Joy
No za nas toa nee vazno. Hug Hug Hug

# 459

Изгледах първите 15 мин.  от епизода и отивам да спя - Утре ,до обяд това ще ми е заниманието.

Ама...този Исхан -Баткото  е  голям гадняр .Продаде момичето без да му мигне окото и като си помисля , че и сега може да се случи в някой места  -настръхва ми косата.
Като го видях и да  мандръска  ибрика-
 съвсем го заобичах.

Много интересно става ,  ама и ми се спи .Лека нощ!

# 460
  • София
Добро утро  Hug

Виждам ,че желаещите Кенан и Леман да си останат заедно се увеличаваме , пък Нуран нека да става велика артистка  Grinning riminiii Hug

# 461
# 462
# 463
Добро утро. Hug Hug Hug
Shatzi, благодаря за кафето.    bouquet

Mr. Green

Приятен ден. Heart Eyes

# 464

HugДобро утро Hug
Шатци Heart Eyesблагодаря за "голото"кафе .Няма да се разсейвам с разни закуски ,а ще догледам серията Laughing Laughing Laughing
Сега няма да коментирам  кой при кого да остане и колко велик да стане !
До по-късно Laughing Laughing Laughing

HugПриятен и много спорен ден ,въпреки горещината Hug

Общи условия

Активация на акаунт