Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
milla.v, едно от правилата на този форум е писането на кирилица!

# 31
  • В царството на игрите:)
Ама ние нападнаха Киара сякаш тя не иска да се лекува, а не приятелката и. Mr. Green И колкото и да не ви се вярва, има такива случаи на млади хора, които не искат да се лекуват. Психиките ни са различни, нагласите и светоусещанията...Аз например преди време чух от моя близка, че нейна братовчедка предпочитала 100 пъти да умре, а не да се види без гърда или с перука ooooh!Колкото и да е втрещяваща такава позиция, за повечето от нас, такива неща се случват. Дано приятелката на Киара преосмисли позицията си Praynig

# 32
  • София
Мила Киара,разкажи ни повече за твоята приятелка.

В кой стадий е?

Има ли засегнати други органи?

С кой лекар се е консултирала?

В коя болница,също е много важно?

Допускам,че се е панирала,а може да не е толкова страшно /надявам се/

И кой е този д-р който и дава 2 год. живот?

Антомче благодаря за новата ни темичка Two Hearts

# 33
  • София
Криси   love001

# 34
  • София
Марги,скъпа  newsm51

# 35
[quote..  и бъди сигурна, че ще има още срещи. Трябва да си на линия ...quote]   Да не забравите и кака?,  че аз много обичам  сладки приказки, кога с кафенца, кога с биричка.. Hug

# 36
Цитатът на milmich не ми се получи  Embarassed, но за срещички съм на линия.   

Хубава вечер, момичета  Party

# 37
Абе така се уморих от това _Мисли позитивно_...Но борбата е друго нещо-за първи път чувам за хора, които не искат да се борят за собствения си живот. kiara, всъщност, не зная какво да те посъветвам...На мен лично вече ми писна от приятелки-писна ми от непрекъснатите примери как този-онзи се е излекувал, писна ми от _горе главата_, _всичко ще мине_,писна ми всеки да ме прегръща и целува където и когато ме срещне, сякаш ме изпраща на оня свят...Знам, че го правят от добро...но ми писна.

Peace Peace Peace Аз съм много ЗА! това, което си написала! Аз не обичам всеки да ме целува. Разрешавам само на една приятелка! Но това с "Мисли позитивно" ми е излязло..да не казвам къде. Както каза една приятелка: Позитивно мислене, без позитивно действие е едно позитивно НИЩО Simple Smile Така,че аман вече от съвети. Хората не знаят как да реагират, това е истината.. И аз отначало много им се дразнех на неадекватните реакции ама като се замислих-наистина не знаят как да реагират и затова ги казват тия банални неща. Дето си говорихме оня ден с русенските раковинки, като кажем,че сме качили кила от тъпата химия и все ни отговарят:това да ти е проблема...Ами това ни е проблема, щото то си е дискомфорт. Какво да облечеш, как изглеждаш,абе,...кофти си е..

оф, стига съм разсъждавала Simple Smile Мисля,че приятелката на Киара попадне при нас много бързо бихме й подействали Wink

Слагам ви една значка, на която попаднах случайно..Майко е крайно посланието..

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 18:53 от KaRoLa

# 38
На мен значката ми харесва!
 Просто ми се иска като се видя с приятелка или позната на улицата да се се разберем за кафе или кръчма, не да ми изнасят монолози колко е важно да мисля позитивно сега, че не ми се слуша вече...  У дома да не се отнасят с мен като със стъклена, и да чувам майка ми и свекърва ми да обясняват на децата, че трябвало сега да не ме ядосват, защото съм била половин човек. Как половин, бе -само да знаеха какъв секс правим, щяха да пуснат жалба срещу съпруга ми за тормоз сигурно Joy
  Просто искам всичко да е както преди.

# 39
 Joy Joy Joy Joy Ох,пеперудке Simple Smile

# 40
  • София
Ама момичета, разбира се, че има значение как изглеждаме! И наднормените килограми не са препоръчителни не само заради външния вид, а и здравословно. Това беше първото нещо заради което химиотерапевтката ми направи забележка и ми обясни защо трябва да намаля въглехидратите и мазнините и да не консумирам сладки неща. А позитивните мисли водят и до позитивни действия!
Считам, че в такива тежки и трудни моменти, човек трябва да прави единствено и само това което му доставя удоволствие, както и да контактува единствено и само с хора които го даряват с позитивизъм и не го изнервят. Душевното равновесие и пълното спокойствие са част от лечението!
Съгласни или не, това е истината! Моята истина!  

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 19:29 от margi4

# 41
Момичета, много сте мили! Невероятни сте!  Hug

Сериозно се замислям дали да не И дам ликна за да се "срешне" с вас. Само се притеснявам да не се засегне, че съм разисквала проблема И с "непознати" без нейно съгласие  Confused Знам ли, понякога хората искат нещата да си останат лични.

И да, прави сте, не знам как да реагирам и какво да кажа  Tired за това съм тук, готова да ви изслушам.

milmich , не се притеснявай, не се чувствам нападната  Hug За мен, тук в тази тема, дори негативните думи и тон са от значение, помагат ми да разбера; нещо като конструктивна критика  Wink

Значи по-подробно за случая, това което знам. Рака е инвазивен дуктален карцином стадий 3. При операцията (в София), преди месец са премахнати 2 злокачествени тумора и 12 лимфни възли като в два от тях имало разсейки. Не е позволила повече от тази операция, заради това са казали, че не дават повече от 2 г. (дори и така да е, не мисля че е трябвало да го казват!) Тя казва, че е била при най-добрите специалисти, също и в чужбина са потвърдили диагнозата.  Имена не знам, не питах.

Считам, че в такива тежки и трудни моменти, човек трябва да прави единствено и само това което му доставя удоволствие, както и да контактува единствено и само с хора които го даряват с позитивизъм и не го изнервят. Душевното равновесие и пълното спокойствие са част от лечението!

Аз този принцип съм го възприела като част от моето съществуване  Peace

Луди Пеперуди, много хубаво си го казала  Grinning

За съжеление за останалите не е толкова лесно да намерят баланса. Предполагам и аз съм досадила на мойта приятелка с "тъпите" си въпроси  Blush И преди да стигнем до там, че да спре да ми говори, реших да ви питам вас как да подходя. А вие бяхте така отзивчиви  Hug

# 42
Милена, невероятна си! !!  Бих искала да познавам още един човек като теб, и си мисля, че това е Сисиии

Може и да се запознаем,стига и мен да ме уведомяват за уговорените срещи! Mr. Green Ама явно този път са решили да ми го спестят...Само се питам защо ли?! Thinking

# 43
  • В царството на игрите:)
Може и да се запознаем,стига и мен да ме уведомяват за уговорените срещи! Mr. Green Ама явно този път са решили да ми го спестят...Само се питам защо ли?! Thinking

Ами чуди се, Силванке Mr. Green? Ама ще ти кажа - щото аз искам да съм № 1, бе скъпа...Хахахаха!
Не сме те разлюбили - споко Hug

# 44
  • София
Сис обичам те!!!!!!!! Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт