Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 008
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
ЕЕЕ,нана, това е невероятна новина!! Дай Боже да може и други да се похвалят/похвалим с това . Няма по-голяма мечта от това!!!!

# 676
  • Варна
Кали, със сигурност ЩЕ се похвалиш/похвалим/похвалите ....  newsm51  Времето лети.

# 677
  • Пловдив
Момичета, искам да ви споделя нещо прекрасно. Една наша сестра, която преживя пълен цикъл лечение през последните 6 години, очаква рожба след 4 месеца.  newsm10 Детенцето се развива отлично и ще зарадва мама и татко в началото на зимата.

Супер новина!

Кали и ти ще се похвалиш с тази прекрасна новина! Сигурна съм!

# 678
Нани, усмихна ми деня още от рано! Hug Hug
Ще ти го върна-тъпкано,след няколко часа! Mr. Green  Wink Whistling

# 679
  • София
Добро утро на всички вас прекрасни момичета!
Нани, каква чудесна новина си ни поднесла мила! Обичам те!  love001 Благословенни да бъдат и мама и тати и бъдещото слънчице!!!
Виждате ли защо непрекъснато повтарям, че Господ ни обича и е с нас! Praynig Знам, че той е помислил и за всички от вас милички, които искат и очакват такова щастие. А пък и ние бабите ще се наредим до вас, защото внучетата са едно уникално щастие!!!!!!! Laughing
Много съм се натажила за вас момичета. Време е вече да направим едно кафепиене! Какво ще кажете на моето предложение? Вижте и времето работи за нас!!! Laughing

# 680
  • В царството на игрите:)
И на мен ми се пие кафе с вас..Марги, айде помисли за място и другата събота или неделя да го направим, а и тъкмо да помислим за НГ newsm78

# 681
  • София
Миленка, може би пак в Борисовата градина, там където бяхме последния път. Дано само времето да е хубаво. Колкото до деня и часа, да се включат и другите момичета, които желаят и имат възможност да дойдат на кафепиенето! Laughing

# 682
Привет на всички.Марго ,как вървят нещата при теб ,кога ще те оперира д-р Полихронов?

# 683
  • Пловдив
И на мен ми се пие кафе с вас..Марги, айде помисли за място и другата събота или неделя да го направим, а и тъкмо да помислим за НГ newsm78

Мислете за Нова година, че съм решила да не пропусна тази година. Даже имам покана от Марианка за преспиване... Simple Smile За мен лично ще ми е по-удобно да знам дата от рано, за да си подредя нещата.
 Приятна събота и неделя на всички пожелавам! Hug Hug Hug

# 684
Ехооооооо-замириса ми на бебе...Прекрасна новина  bouquet, а и много надежда има в такива новини.
 А пък мен днес ме изписаха-в четвъртък беше операцията, в ИСУЛ. В понеделник ще отида за смяна на превръзка, и се прибирам след това. Не писах преди това, да не ви тревожа,като видях как сте се притеснявали през лятото за мен , стана ми съвестно. отивам сега та първа страница, да видя упражненията.Обичам ви  bouquet

# 685
  • у нас - на брега на морето
Луди Пеперуди, как ще ни притесняваш?! Нали знаеш, че мислим и стискаме палци за всички?! Радвам се, че си в добра кондиция и си се захванала с упражненията! Пиши за всичко около теб, ние сме насреща. Прегръдки  Hug Hug Hug!

# 686
  • Пловдив
Луди Пеперуди, радвам се, че всичко е минало добре.
Не ни притесняваш, нали за това са приятелите да бъдат с теб в добро и зло! Hug

# 687
  • София
Пеперудке /в мн.число/, звучиш все едно не ти е минало всичко това през главата! Важното е, че лошото е зад гърба ти  Hug Леко възстановяване  newsm10
Ако ти се разказва, сподели как беше...

# 688
Два реда сълзи, пет реда сополи...От едрогърда, вече съм едногърда Joy, изобщо придобивам все по-изродски вид. Разрезът ми се вижда огромен, тъй като при мен покрай туморчето имаше някакви кожни образувания,и е било сложно да се изреже всичко и да се съберат след това два края здрава кожа, а и като добавим и изрязаните лимфи-абе множко си е. Колкото-толкова, сега много ме дърпа, боли ме , чак отзад плешката ми е като куха, а днес като опитах и упражненията-прирева ми се-мога да си вдигам ръката на нивото на раменете-не зная да напъвам ли за повече или още е рано? Тя болката-майната И, ама да не разпоря нещо Party

# 689
Пеперуди, не се тревожи, болките ти към момента са напълно нормални!!! Аз първите дни бях като саката. Майка ми ме вдигаше и слагаше. Обличаха ме от сестрите и какво ли още не. Мислех,че НИКОГА повече няма да си ползвам ръката нормално. Всички ми казваха да я движа много тази ръка, но аз го правех през сълзи. Но раздвижването с пълзенето е вълшебно!! Не напъвай много ръката сега,макар,че тялото ти е под налягане и няма да се скъса никой конец, но не опитвай да докажеш тази теория   Mr. Green Скорошно възстановяване ти пожелава!! Всичко ще отшуми и ще имаш само един белег. Аз първият път като си видях раната изпаднах в шок. Мислех,че съм подготвена, но просто..не бях. А първият път като си махах сама превръзката ми трябваше около час да свикна с това, която виждам и с болката (физическата).

Hug Hug Hug Hug Hug Ти си силна и го доказваш всеки път, когато ни пишеш!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт