Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 014
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Извинете,че нахълтвам..Моето възстановяване беше основно за ръката..и психиката. Всеки ми повтаряше да движа ръката,че тя е най-важната  и е така. Моят баща се зае с мен и правехме едно упражнение. Всеки ден на касата на вратата пълзях с пръсти и отмервахме всеки ден до къде съм стигнала. Беше много хитра идея и много окуражително (не ми идва друга дума сега). Сега като си видя замерванията и само си спомням какво е било. Но аз имах кой да ми върши къщната работа. Тогава още живях с половинката и той правеше всичко. Всичко се нарежда, трябва си време!!

# 661
  • Варна
Какви два месеца, какви 5 лв., бе момичета newsm78
Върнах се от болницата и мъжо се беше тръшнал с шарка, майка гледа  бебе, а синковеца и той болен...Спомням си, че първото нещо, което направих е да простра едно пране. Буквално от вратата Mr. Green Нямах и два дни почивка..Разнасях си бебето, гледах си работата и мисля, че това много ми помогна...Така, че Марго, споко драга - всичко се нарежда Peace

milmich, сестро, прощавай, ама след това по-горе мога да маправя само това  wavey rotfImbo Макар, че предполагам - въобще не ти е било до смях тогава. Това с прането си е супер упражнение за раздвижване на ръката. Аз помня, че също от вратата се метнах на пранетата. И стирката, разбира се. Колко перални извъртях тогава за 1 ден .... Моите бяха образували камари с продукция за мои занимания. А Мама ме гони с чинийка печено пиле, аз и се карам да не ми прави стъпки по пода ...  rotfImbo Идилично ми е сега, пък тогава какво ли беше ...

Луди Пеперуди, кога ще е операцията и къде?

KaRoLa наистина това упражнение много помага. И на мен го препоръчаха.  Раздвижването на ръката е много важно, защото може да се получат сраствания и да остане с намален обем движение.
Аз пък много се страхувах да си разтягам ръката, защото все си мислех, че ще скъсам нещо и ще ми падне ц*ц*та. Ама доктора ми се смееше и викаше, че мноооого добре я е зашил.

# 662
  • София
Малко ме успокоихте. Сега обикалям кабинетите да правя прегледи и изследвания. Дано не изскочи още нещо, че вече ще се гътна.Подтискащо е във всеки кабинет да те гледат съжалително, все едно вече си гушнал букета. Много сте позитивни и много ми помагате да се справя със ситуацията   bouquet

# 663
Здравейте девойки. Баба пак е пенЦионер. Днес минах на ТЕЛК-голяма формалност. Ама сега съм в питанка. Оперирана съм 2008 година януари месец, пенсионирана съм за пръв път на 09.09 същата година. Сега чичо доктор каза, че са ми минали петте години и  ми даде още 3 ама с 50%???? Аз не се разправях. Каза, че имало вариант да даде 1 година при 60%, ама така било по добре. Каквото такова. Може би трябваше да се постарая повече при това явяване т.е. да посетя и другите доФтори дето ми лекуват страничните заболявания  и да им поискам по един кетап. Но понеже по принцип взимам минималната пенсия/щото съм осигурявана все на ниска заплата, да не кажа и под минималната/ не мисля, че има някакво съществено значение.

# 664
  • Варна
И на мен дадоха 50% миналия месец за 3 години. Предния беше 80% за 2 години. Питах леля ми / беше лекар в ТЕЛК/ и тя каза, че това е най-добрия вариант за нас за момента.  newsm78
......................
многоточието означава "досещайте се"

Подсети ме, bigbaba4, да питам и аз:
Не са ми плащали пенЦийката последните 2 месеца, защото предния ми ТЕЛК-а ми изтече на 01.09. Питах в ТЕЛК и в пенсионното - казаха, че новия документ ще отиде направо в пенсионното и аз не трябва да правя нищо. При вас имало ли е такова явление между двата ТЕЛК-а или трябва да бягам в пенсионното да се разправям с тях...

# 665
Имало го е nanastef . Така е после ги изплащат на веднъж. И аз бях с 80%, после 75% и сега 50%.

# 666
  • Пловдив
Надя, последния път чаках 3 месеца. В някаква наредба тогава четох, че до 6 месеца трябва да излезе ново решение от Пенсионното. Hug Hug Hug

# 667
  • Варна
Супер, благодаря ви много.  Hug Значи нещата ще си станат. Аз мислих или че са ме пропуснали нещо, или че трябва да ходя да подавам наново цялата бумащина.

# 668
  • София
Здравейте Миленка, Силванче,
най-напред съм тук, защото в неделя Ви видях в предаването. Ще ме извините, но най-напред да кажа за дамата, на която то беше посветено то - такъв деликатен човек, излъчващ доброта, топлина и обич! Благодаря Ви, че дадохте възможност на българите да видят човек като Вашата приятелка!

Пожелавам на всички момичета във форума много спокойни дни, щастие и любов! txtloves

# 669
За първи път гледам това предаване и ако всички гости са такива ангелски души, то това е най-неподходящата водеща, която може да бъде избрана.  Sick
Извинявам се за офтопика  Blush

Сега да попитам тези от вас , които са започнали хормонотерапията на по-ранна възраст ( аз съм на 36): как се справяте с килограмите и остеопорозата, как поддържате кожата и косата си, има ли промяна в сексуалния ви живот?  bouquet

# 670
  • В царството на игрите:)
armyhousewife,
Много си права, скъпа, че водещата не се справя много добре..А по въпроса за гостите, не всички са такива ангелски души и точно това ме правокира да стана поръчител за Милена Peace
По вторите ти въпроси:
Аз също почнах хормоналната на 36 години и нямам никакви проблеми нито с кожа /даже стана по - хубава Rolling Eyes/, нито с косата. Килограмите винаги съм си ги имала, но хормоналната определено ми пречи да ги свалям така лесно, както преди. Не е невъзможно, обаче Wink
Досегашните сцинтиграфии не показват кой знае какви изменения. Дано и тази, която ми предстои на 31.10.12 г. да не покаже нещо различно Praynig Дори правих и специално изследване за остеопороза и резултата беше добър Peace
И извинявай, но какво беше това "сексуален живот"? newsm78

# 671
Цитат
И извинявай, но какво беше това "сексуален живот"?
Joy Joy Joy

# 672
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Миленче smile3525

# 673
  • София
armyhousewife,
aз влезнах в критическата на 29 г. Cry  Изследване за костна плътност не съм правила,с кожата нямам проблеми ,с косата също,защото сега я чакам да се върне в живота ми  Grinning
А иначе в секса вече имам проблеми,заради тия хормони-сухота ,която сега борим с геловете на Дурекс,ама не знам 5 години ли ще е така
А и тък като ръката ми взе да отича,лекар-физиотерапевт каза,че може и да е хормоналното лечение.Също каза да не се пие калции под никаква форма(освен мляко) и вит Д се взима само след като си изследван дали имаш нужда

# 674
  • Варна
Момичета, искам да ви споделя нещо прекрасно. Една наша сестра, която преживя пълен цикъл лечение през последните 6 години, очаква рожба след 4 месеца.  newsm10 Детенцето се развива отлично и ще зарадва мама и татко в началото на зимата.

Общи условия

Активация на акаунт