Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 426
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Може и да се запознаем,стига и мен да ме уведомяват за уговорените срещи! Mr. Green Ама явно този път са решили да ми го спестят...Само се питам защо ли?! Thinking

Ами чуди се, Силванке Mr. Green? Ама ще ти кажа - щото аз искам да съм № 1, бе скъпа...Хахахаха!
Не сме те разлюбили - споко Hug

А бе за разлюбване трудно ще ме разлюбите вие,ама и на среща да ме бяхте поканили! Пък аз щях да дойда без метлата и щях да си стоя кротко в ъгъла! Mr. Green
Голяма черна точка за организаторката!!!  smile3516 newsm48 smile3534

# 46
  • пловдив
Хайде, хайде.... Сиссссссссссссссссс

черни точки пък ти.....
Аз пък  като все изтървавам купоните ви  Sad  и после точа лиги на снимките..... и си въздишам.... и мечти вкарвам в картинката.....  Joy  Joy
Луди Пеперуди та какъв секс казваш .... олимпийски.... предвид изтеклите дни.... със златни медали .....  newsm53
kiara шегата настрана... ще ми се да ти дам съветче, но.... колкото хора, толкова характери... колкото характери, толкова различни решения..... а и от разстояние, още по трудно  Sad Мога само да стисна палци, приятелката ти да вземе най правилното решение и да намери сили в себе си за борба... колкото и дълга или кратка да е тя  fingerscrossed

Тема пълна само с добри новини и усмивки, ПРИЯТЕЛКИ!

Мдааа  Thinking в тази тема няма как да има само добри новини.... само усмивки... но.... пък и мечтите не са забранени  Wink  ..... Събуждам се, пускам ТиВито и  Shocked открили вълшебното лекарсто, преборили са рачето.... естествено на секундата се гмуркам в киберпространството.... отварям темичката и .... пак съм закъсняла за купона... вече сте омотали тави шоколад, уригвате от уискито, едни пРъжоли, едни торти, едно хилене.... въздъхвам щастливо, защото може и да съм закъсняла, но... поне на този купон съм пристигнала..... все ще се намери добра душа да си делне порцийката с мен, даже имам усещането, че поделените порцийки ще са няколко  Mr. Green
 lovekiss

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 22:11 от antom

# 47
  • София
Добро утро на всички сладуранки! kaffeetrmker_2
Явно е дошло време да направим една хубава хранителна и напоителна вечер! То сега бяхме на бързо кафепиене. Миленка заемай се с организацията за да видим кога можем да поканим приятелките живеещи извън строителната площадка (разбирай гадната София) Laughing, а е вие скъпи да ни пишете кога можете да дойдете.
Луди Пеперуди за "кекса" си много права - задължителна част от лечението!!!!! Wink
Момичета желая ви един прекрасен ден! Peace

# 48
Аз днес ще пътувам за София и последната, уж, химия. Утре се прибирам.
Скрит текст:
А срещички извън София организирали ли сте някога?

# 49
Дааа, ние редовно си се събираме  Mr. Green

# 50
Дааа, ние редовно си се събираме  Mr. Green

Такива срещи за по кафе хич не ги и броим! Mr. Green
Ела да видиш какви срещи се правят ,моме! Да ти държи влага за месеци напред!

Драга ми Венеке,насрочвай дата и място!
Само гледай да не е между 18 и 22 .09.,че тогава ще си разходя дебелото дупе до Санторини! Wink
Така съм ви се затъжила вечеееее.....Особено на Мам! Hug Hug

# 51
Охооо...

# 52
  • София
Луди Пеперуди защо "уж" мила? Няма лъжа и измама, последна ще е химията! Пиши ми на лични къде си и може да се видим. Момичетата са се срещали и извън София - ходили са на гости на Сиска в Сандански. А пък всяка от нас когато пътува някъде извън София, особено на морето се организират срещички. Аз лично не съм присъствала, защото не ходя на почивки, всичките ми пътища водят до любимите ми хора!

# 53
Може да организираме бъзакобране тази есен ,например?! Thinking

# 54
  • София
Сисссс , Hug

antom те е щракнала като Голяма сладурана  Laughing

Бъзакобрането в Сандански ли ще се състои  newsm78

# 55
  • пловдив
Сисссс , Hug
antom те е щракнала като Голяма сладурана  Laughing
Бъзакобрането в Сандански ли ще се състои  newsm78
Голямо търсене падна  Mr. Green .... да е с изкусителни хипнотични очи.... са е с бухнала "прическа"... да е със сексапилна устица.....  Joy Joy Joy

Бъзак има и в Родопската яка над Пловдив  newsm53 ако яденето.... пардон.... брането ще е по далечко от София  Laughing

# 56
  • София
Първо ще помоля софиянките да не ме забравят като нарамят торбите за бъзак  Praynig

# 57
  • София
Със сигурност ще берем бъзак по далечко от София, защото си имаме предостатъчно тежки метали и какво ли още не в телата си, та да поемаме допълнително и с бъзака набран в или около София. Трябва да решим къде точно ще проведем мероприятието и най-вече да стигнем до брането Joy. Ама имайки предвид колко сериозни хора сме, мисля че ще се справим и с веселата част и с брането! Wink Laughing
Антомче толкова е подходяща снимката, като че ли ни познаваш всичките.  Hug

p.s. Криси видях те! Laughing Обичам те и те целувам!  love001

# 58
  • София
И аз те ОБИЧАМ МИЛА МОЯ hug

# 59
http://www.sibir.bg/blog/emilpopeto/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=547433

Намерих това , може и да го знаете , но все пак реших да го постна  - поне ме мисля , че ще навреди ако не помага - всичко хубаво !

Общи условия

Активация на акаунт