Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 708
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ми, Атти, то чукча не е читател, чукча е писател  Whistling

Разнежена, това с лентата беше просто  newsm20 newsm20 newsm20

Денс, това за Мошино го бях забравила - ама хубаво си я подредила  Twisted Evil hahaha

Днес съм с Галиано ЕДП. Една мила дама вчера ми каза, че на топло се развивал различно и нежно. Мога да поспоря за различното и нежното, но пък се развива прекрасно и съм се обвила в облаци тамянени рози и кефффф  Blush (нарочно е с няколко "ф"-та, за подсилване на ефекта - литературен похват, да не рече някой сега, че съм неграмотна  Laughing). Благодаря за идеята, отдавна не се бях сещала за него, а и вероятно нямаше да посмея в жегите през изминалия месец  Whistling

Дами, решила съм да добавя към колекцията си всички парфюми, касаещи по някакъв начин в името си Париж. Предложете ми .
Ако нямаш някакви конкретни изисквания освен името, влизаш във фрагрантика, написваш в полето за търсене Париж (пише се Paris и на английски и на френски), и си избираш от падащото меню  Peace

ПП. А Бубс да си пие коктейлчетата на плажа и да събира сили   grinning039 Hug

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 21:29 от Elitsa_z

# 331
  • Пловдив
Незнам аз тези шоколади - определено и мен ме влекат, но Коромандел още не съм тествала и трябва да го поправя  спешно  Laughing , докато не съм го взела на сляпо  Embarassed Mr. Green . То не бяха хвалби , не беше чудо, които пролетта и лятото подминавах, но вече ще започвам да го сънувам.

# 332
Добро утро, ухайни Heart Eyes

По повод търсещите уханен шоколад, препоръчвам тъмният гъст пачулест вариант на J'Aime la nuit на La Perla.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 13:00 от NovemberRain

# 333
Този аромат на Ла Перла  съм го набелязала за тест по описание само Simple Smile  bouquet

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 14:11 от raz_nejena

# 334
  • Варна

Бихте ли ми казали кой парфюм е по - силен и шлейфов - L´Instant Magic или Idylle Eau Sublime? Idylle edp ме впечатли с невероятна трайност. Над три дни, но има нещо дразнещо в аромата. За Sublime нямам мнение от проба?

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 13:02 от NovemberRain

# 335
  • Велико Търново
didaka, и аз съм хвълила око на тези парфюми Wink, бях питала преди това в темата и момичетата ми отговориха,че Меджик е по-силен и траен от Идилията,аз затова и от първия си поръчах Peace/макар,че и на другия ще му дойде реда Wink/.Ще чакам и аз отзиви за Idylle Eau Sublime Peace
Аз не искам да вземам отношение към развихрилия се диспут Wink, тъй като съм нова,макар и редовна читателка-винаги на зададените ми въпроси,ми е било отговаряно-учтиво,мило и съм получавала отговори на парфюмните си дилеми Laughing Wink  bouquet

# 336
Бихте ли ми казали кой парфюм е по - силен и шлейфов - L´Instant Magic или Idylle Eau Sublime? Idylle edp ме впечатли с невероятна трайност. Над три дни, но има нещо дразнещо в аромата. За Sublime нямам мнение от проба?
L´Instant Magic е в пъти по-силен и шлейфов от Idylle Eau Sublime.

# 337
  • София
Ние сме най-обикновени консуматори.
Ааа, моля, моля! Аз лично съм хабител. Хабя ги в безсрамни количества.

# 338
Ние сме най-обикновени консуматори.
Ааа, моля, моля! Аз лично съм хабител. Хабя ги в безсрамни количества.
Joy Врачанската школа Joy
По този повод се сещам да се оплача. Напоследък надушвам разни девойки, жени, а бе всичко живо на възраст между 12 и 70г. с нещо мощно, развяващо шлейф, което ми докарва на ароматизатор за пране  Whistling

Разнежена, точно Артизанската ванилия ми докарва на шоколад със смоли, особено в студа Wink

И още нещо, ЛМ като видя голямата бутилка вчера на Артизанския Любовен бряг, попита: И това ли е домашен парфюм!? Домашната Амбра на Локситан много му харесва, вече изпръска едни 40мл. Стои му божествено.
Ама каква съм профанка и аз, да се пръскаме с домашни парфюми Mr. Green

пп. Ан, не тъжи, случва се от време на време Sunglasses

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 11:23 от goddess

# 339
  • Варна
densi, благодаря.  bouquet *Biskvitka*, доволна ли си от парфюма -  покупката от сайта?

# 340
  • Велико Търново
 Аз си поръчах от parfumi.net- 30мл/72 лв.Чакам доставка, ще дам отзиви като го получа Peace Иначе,преди да поръчам,два пъти тествах на себе си Меджик-а,и........очарована съм Heart Eyes

# 341
  • на терасата
L´Instant Magic е в пъти по-силен и шлейфов от Idylle Eau Sublime.

Да се изкажа и аз  Embarassed И L´Instant Magic, и Idylle Eau Sublime са много красиви парфюми. Не притежавам Idylle Eau Sublime, но имам и нося Idylle едп лятото. На мен и двата ми носят еднакви усещания, много радостни, много слънчеви, Eau Sublime ми е по-пролетен. Имам доста летни парфюми и затова се въздържам от покупка на Idylle Eau Sublime, въпреки че е в списъка... Не пропускам, обаче, да го подуша и пръсна, когато имам възможност.

L´Instant Magic ми е за по-хладно време и наистина, както е казала Денси, е по-силен и шлейфов. Аз не си го представям за топло време, каквото е в момента, нося го есен, зима и ми е някак тържествен, използвам го за специални случаи. Досега не съм го носила на работа.

# 342
  • Варна
рак-щрак,*Biskvitka*,    bouquet

# 343
  • Пловдив
Аз предлагам кой каквото има и  иска да каже да го казва Simple Smile) и на другата страница да върнем стария дух на темата.

Мимс, браво на теб Simple Smile)) , сериозен консуматор си. И аз не ги жаля, но не вървят кой знае колко бързо моите .
Днес си пръснах на свивката на лакетя докато съм вкъщи да се порадвам на Дует-а, много красив ми е и стига да не беше тази жега , която го подтиска да се развие и усеща щях да се полея и да го понося с кеф.

# 344

Сега да попитам за Bois d'Encens на Armani, предлагат ми го размяна, но се чудя дали не са ми много тамянените парфюми newsm78 Не четох и много хубави отзиви за него, но знае ли човек Thinking

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 13:08 от NovemberRain

Общи условия

Активация на акаунт