Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • на североизток от Рая
 Момичета, какво е станало тук? Загорча ми...

Аз бях добре приета сред вас. Е, не винаги ми се обръща внимание, но това не  е проблем. Като питам, поне получавам отговор. А аз това търся основно. Peace
 Не съм в течение на спора, ама не ми се иска да се връщам и да чета.
 И без това съм с главоболие.

# 346
  • София
Направо се хванах за главата  ooooh!
Рядко влизам тук защото знам, че сте събрани само интелигентни дами и подобни махленски драми не се случват... явно обаче и тук има такива моменти. Затърках почти изцяло последните 3-4 страници. Сега се връщам още назад за да проверя дали съм пропуснала нещо.

Желая ви само приятни парфюмни и форумни емоции занапред.

# 347
  • на терасата
Да попитам... Lady Million edp ми ухае на Miss Dior Cherie edT(2010)  с препратка към Coco Mademoiselle edt. Има ли друг с подобни усещания?

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 13:48 от рак-щрак

# 348
Силве, чак сега стоплих за кой Любовен бряг говореше завчера LaughingТо това голям буркан изглежда. Артизанската ванилия съм си я прибрала че сега не мога да я оценя подобаващо.

# 349
barabanche, пробвай този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Eau-de-Lalique-1836.html
Харесва ми да го нося точно след плаж. Носи ми усещането,че вече съм се прибрала и съм се изкъпала.
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Mugler-Cologne-708.html-този също казват, че ухае на чисто.
Този бих казала, че е задъжителен за тест, но пък го няма по нашите магазини. Можеш да поръчаш сет от виали/ проби от официалния сайт: http://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Not-A-Perfume-10296.html

пп. Мошино-то на Денси ме разсмя  Joy не го знаех това за квартала.

Ами първият има ли го по магазините или и той е само онлайн? Simple Smile

# 350
Трябва да го има Peace
Втория също.

Разнежена, има да си се поливам, макар че не е толкова нетраен колкото твърдят, но пък не би било възможно и да се прекали с него. Wink

# 351
Ти от кои магазини си го взимала,защото по големите го няма :/

# 352
Ти от кои магазини си го взимала,защото по големите го няма :/
Моя е от размяна, но го имаше мисля и онлайн Peace

# 353
Силве, чак сега стоплих за кой Любовен бряг говореше завчера LaughingТо това голям буркан изглежда. Артизанската ванилия съм си я прибрала че сега не мога да я оценя подобаващо.

Я кажете, моля за кой Любовен бряг става дума?  newsm78 ЛинкЧе нещо...?

# 354

Я кажете, моля за кой Любовен бряг става дума?  newsm78
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Cote-d-Amour-5963.html

# 355
Благодаря  Grinning, изглежда много добре за лято пирамидата, ще попрочета и ревюта, ей така с образователна цел... Не познавам нищо на Л' артизан.

# 356
  • на североизток от Рая
 Аз снощи имах терзания кой парфюм да си сложа днес.

И сутринта като погледнах наличните си/в бутилки, не пробите/, посегнах към любимия Сеншъс.
 4 пъти фъснах. И си го усещах сама известно време. Обаче очаквах повече от него. Изфиряса набързо. Дали пак му беше топло или просто стои близо до кожата.
 Така се надявах, че като лъхне вятър ще го усещам. Но...., не би.
 Имала съм пробичка Сеншъс ноар и по спомени оттогава, той ми беше по-траен.
 Ще се опитам да го имам.

Сега съм си в нас и докато бях на терасата ми стана жега. Явно започнах да се потя и  тогава вече Сеншъс се усети. Изненадва ме. Кога се развива? Когато иска май.  Laughing

# 357
Благодаря  Grinning, изглежда много добре за лято пирамидата, ще попрочета и ревюта, ей така с образователна цел... Не познавам нищо на Л' артизан.

И аз го придобих покрай разпродажбите на Лартизан. При мен бих казала, че е относително нетраен - около 2 часа. Много свеж, много билков на кожата ми - розмарин в лед.  Шишето е огромно, но слава богу се отвърта пулверизатора и спокойно може да се прелива в по-малки. Crazy

# 358
При мен издържа около 4-5 часа Любовния бряг, което си е добре за такъв аромат.

Нели, пробвай в косата да пръснеш и не се вглеждай непрекъснато в парфюма си, наслаждавай му се и той сам ще те радва, ако пък имаш нужда от вглеждане, пръскай смело и на китките и периодично си ги душкай. Усещането винаги е различно при носене и само при проба. Коментирали сме.

# 359
  • на североизток от Рая
 Силви,  Hug!

Винаги пръскам от двете страни на врата, под косата. Оттам започвам.  Laughing И на китката имах.

Май е топло. Отново. Ама нека да е така. Парфюмите да са ми проблема.
 През хладните дни ще ме топли Сеншъс. Реших да го опазя за есента и  зимата.

Общи условия

Активация на акаунт