Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 701
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Ох Денси,благодаря за хубавото описание на Коко Ноар.Сърцето ми здраво се разтуптя,усещам как ще се харесаме много.Обичам и Мадмоазел и Коко.Нямам търпение да го пробвам,макар че цената е доста солена.
Днес цялата ми кола ухае на "лютите чушки".Вчера бях порядъчно напръскана и колана здраво се е напоил с миризмата.Ухаеше божествено,обичам го този аромат.
С този Ченъл и аз доста се обърках. Joy Joy

# 466
Didishh, случва се това, да, както Денси е написала, въпрос на моментно състояние. Аз се научих да тествам многократно преди покупка, често намирам отливка за носене и чак тогава купувам, за да няма изненади.
Звуча много разумно, но обичам и да гърмя на сляпо. Embarassed

# 467

И аз не помня какво и колко, но не се и напъвам - снимам  Peace Ето, значи има новости - ще преслушам  bowuu този път през някое от германските летища се прибирам (май Мюнхен), но Виена ще я преслушам на следващото ходене. Нещо друго интересно имаше ли  Flutter Новият извънземен например  Mr. Green

Доколкото успях да видя - не. Но беше даже не преди месец, а в началото на Юли. А и имах малко време да гледам - нетърпелив мъж.  Grinning

# 468
  • Велико Търново
Днес явно ми е "парфюмен ден" Laughing - и се чувствам като дете,получило подарък от Дядо Коледа Wink Преди малко ми пристигна и Меджик-а на Герлен Heart Eyes Та, ми иде да се напръскам и с двата едновременно Wink Пратили са ми и мостричка на Narciso Rodriguez For Her-но...нещо не ме грабва Thinking

# 469
Днес явно ми е "парфюмен ден" Laughing - и се чувствам като дете,получило подарък от Дядо Коледа Wink Преди малко ми пристигна и Меджик-а на Герлен Heart Eyes Та, ми иде да се напръскам и с двата едновременно Wink Пратили са ми и мостричка на Narciso Rodriguez For Her-но...нещо не ме грабва Thinking

Кой е този толкова щедър сайт? На мен никога не ми изпращат мостри.

Гледам Татти е трил, а пък аз не разбирам какво толкова казахме сега.  Tired Нито се заяждаме, нито спорим..... даже е забавно и разведряващо. Както и да е!   bouquet

# 470
Цената му обаче е обидно, разкъртващо, жестока за българския стандарт. 50 мл. /няма 30 мл. бутилка/ струват 183 лв., а 100мл. 268 лв. За първи път 50 ЕДП на Шанел надхвърлят 150 лв. в българските магазини.

Извинявайте за намесата, но това не е съвсем точно. Миналата година 50 мл едп на 5-ицата и на 19-ката бяха 155 лв, а тази - 159 лв и в Прити шоп, и в Леро. 35 мл са 114 лв, 100 мл - 229 лв.
147 лв. бяха последно като купувах аз 50 мл, 35 мл. 114лв. наистина, а 100 мл. не знам точно.
Сега са увеличени и лаковете и другите неща от декоративната козметика. Явно Шанел си увеличават цените. Продавачките казаха също, че са били сащисани от новата цена на Коко Ноар.

Да, увеличават ги, но не знам дали вносителите от Нотос ги увеличават в България или е навсякъде. Миналия месец цените бяха цитираните по-горе, а в Леро ми казаха, че Шанел скоро ще вдигат цените на всичко.

# 471
Момичета,моля, от около месец няколоко пъти тествах Алегориите-- и най вече Херба Фреска,ам.многоооооо нетрайни-по около час и все едно нищо и при вас ли е така, и въпреки трайността аромата все ме грабва--дайте предложение за нещо подобно но малко по трайно newsm78

# 472
  • на североизток от Рая
 Гледам Татти е уважил и мен на 28 страница, ама не е трил нищо от написаното.  newsm78

Аз бях с Коромандел на Ченъл все пак. Но сутринта. Мирише приятно, пущината. Жалко, че е малко.  Confused

Излизах и към 13 часа. Бях се къпала преди това. Но пръснах Тудей - Ейвън. Силен е за жеги, знам, но нарочно бях с него. Задуши ме. И на талази се носеше около мен.

Върнах се, къпах се, сега съм без нищо. Ще пръсна нещо ейвънско, чистичко, Пур Бланка, например.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 18:51 от neli mar4

# 473
  • някъде под слънцето...
Сън4о 4естит Рамон Молбисар с мерак да си го пръска6  bouquet

И на на6ето лети6те ценита на 6анелите са съ6тите за стотиците едп(нали съм лакома другите дори не ги проверявам)
По магазините са горе долу съ6тите, като  изброените, а в бутика на 6анел(поне в на6ия)  се предлагат само ексклузивите други козметики и парфюми поне аз не видях.

# 474
  • Пловдив
Аз днес блажено се поливах няколко пъти с Дюн... много красив парфюм, обичам го  Heart Eyes ., искам още и още , стои прекрасно в жегите- кожата ми го поглъща без грам жал  Laughing.
Честити придобивки на всички! Изкушаващи ! Simple Smile))

# 475
Момичета, изписването на погрешно изписани нарочно имена на парфюми и брандове разваля някак вкуса на нещата и прави четенето на постовете трудно. Ще ви представлява ли трудност да изписвате така нещата, че да се четат постовете леко, а не хората да се чудят за какво точно става въпрос. Шегите са си шеги, вътрешнозаводския хумор винаги развеселява и разнообразява, Laughing но тук четат доста външни хора и започва може би да не им е толкова забавно. Тези неща вървят в затворените групи на скайпа, където някак не ги гледат сериите. Mr. Green

Толкова е хубаво, че върнахме нещата само и единствено към обсъждане на парфюми, а не на странични неща. Hug  bouquet
Жегата не само че не успява да убие Коко Ноар, но го усещам хубаво дори и въоръжена на 40 градуса с торбичка от китайския със пиле със сладко-кисел сос, а който го яде знае на какво точно мирише това ястие. Mr. Green Whistling Crazy

# 476
Честити нови придобивки-Шанели и други черни красоти bouquet
Както е тръгнало ниш ароматите ще станат по-евтини Grinning Тематично още сутринта сложих малко Коромандел Heart Eyes
Денси, не разбрах ти усети ли в Коко Ноар някакъв мухлив макар намек?

# 477
Не на моята кожа много хубаво, силно и отчетливо се усещат цитрусите и те са много подобни на тези в КМ. Мухъл няма. Пачули да, но не е мухливо. Няма рязкост в този парфюм, не мога да отлича отделни съставки освен перфектна мандарина, но това е на моята кожа и на други тя е ясно, че може да не се появи. Парфюма за мен е по-младежки и не е вечерен въпреки, че е силен и траен.
Всъщност Коко е много по-хубавия парфюм! Но аз вече почти реших много сложната си дилема Mr. Green като ми свърши КМ ЕДП дали ще я подновя или ще си починем една от друга. Е няма, Коко ноар ще се настани в моя дом на мястото на КМ.
Последваите дни запрочвам да правя експерименти за едновременно носене и сравняване на двата/трите аромата за прилики и разлики в различни условия, части на деня и хормонално състояние. Grinning
Коко е парфюмът на живота ми засега и далечния му роднина дори не се опита да го изместни от сърцето ми. Crazy Очаквах все пак някаква битка, но тя ще е между "розовата и черния". А най-черното нещо в Шанел остават малката черна рокля и Коко ЕДП.

# 478
  • София
Чувство за хумор смятам, че имам, но в случая не виждам нищо смешно. Само досаден опит за заяждане и оригиналничене.
Ако не можете сами да се усетите кога прекалявате, явно са нужни по-сериозни мерки. Този ми пост е последното мъмрене.

Желая ви весел и ароматен уикенд

# 479
Доста смешно си беше. И аз смятах, че проблемът вече е отшумял, но толкова много модератоска намеса го подклажда излишно.

Някой познава ли Кардамон на Ж. Кутюрие ? Събуди ми любопитството, обичам тази подправка, а и ревютата във Фрагрантика са интересни.

Упс, обърках подправките  Joy, всъщност питането ми е за Кориандър :
http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Couturier/Coriandre-3466.html

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 23:12 от cayenne

Общи условия

Активация на акаунт