Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 713
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна

И аз да се похваля,преди малко гушнах ето тази красота Heart Eyes

Почти не ми се случва заради флакон да ми се възбуди интереса към съдържанието, но сега точно това се получи  Heart Eyes Сънчо, моля да опишеш   Hug
ПП Аха, вече си го описала и звучи доста интригуващо.

Интересен ми е новия Channel, въпреки че Мадмоазел не харесвам, а Коко в един момент много ми омръзна.

# 451
При мен Коко ноар няма никаква мухливост, но е изненадващо силен. Аз не е като да не се напръсках и се усеща в цялата стая на климатика при положение, че иначе мирише на цигари и то сериозно. Mr. Green Навън в непоносимата жега обаче идва яко задушлив. Много хубаво усещам цитрусите.

# 452
densi, мерси за хубавото описание. Събуди ми любопитството. Като голям почитател на КМ подозирам, че и Коко ноар ще ми допадне. А цената доста са я надули, но това ще го направи още по-желан и едва ли ще възпрепятства продажбите. А какви ментета се чакат при тая цена, не ми се мисли. Rolling Eyes

# 453
Сънчо, честита ти красота Heart Eyes

Аз днес пак с Timbuktu, както съм подкарала, може и да свърши до зимното намаление Laughing

# 454
  • В сърцето на един мъж
ако може да се включа и аз тук

днес в Sephora буквално насила ме напръскаха с новия Шанел - Coco Noir в черна бутилчица. Признавам си, не ми хареса.  Blush не е лош или и не ми е станало лошо чак от него ама ..... нещо не ме хвана.  Embarassed Иначе консултантката го описа като вечерната версия на Coco Mademoiselle. А аз се бях запътила към нещата на Шанел точно заради Coco Mademoiselle. Искам да ви питам нещо - както бях писала тук преди време исках да си взема Coco Mademoiselle, много ми беше харесал по описанията ви. Ходих в Sephora, пробвах го на ръката си и адски много ми хареса и супер траен беше. После търсих по сайтове насам натам, не можах са се престраша и ходих пак до Sephora и си взех 50 мл.
Е случвало ли ви се е да пробвате нещо на тестер, супер много да ви хареса и като си го вземете /от същия магазин в случая, където е пробван/ да не ви харесва. Ето днес си сложих от него сутринта още го усещам, траен е но сякаш не е този аромат, който тогава усещах от тестера. А после като ми пръснаха и от Coco Noir като, че ли още по зле....... /densi дано не ми се обидиш нещо Hug/ странно ми е, та сега си чакам с нетърпение Angel , Thierry Mugle, престраших се от сайт да поръчам, че и той си е цифра.... Embarassed

как мислите

# 455
  • София

А минитата на мосю Диор са само 4 в сетчето - Diorella, Forever and Ever Dior, Diorissimo и Dioressence. От Eau Fraiche и Diorling няма и помен.. Освен това имам спомени, че бяха доста скъпички (към 47-8 евро за 4х7,5мл спрей). Мога да опресня (рифрешна, разбирайте) инфото другата седмица  Peace

при положение, че иначе мирише на цигари и то сериозно. Mr. Green

Денс, ма вие направо си плачете за проверка на работното място  Wink Защо оставяте така да ви обгазяват  Rolling Eyes Толкова ли е сложно да се излезе навън  newsm78 Тук ги приучиха вече  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 17:00 от Tatti

# 456
А какво да ти се обидя моля ти се.  Hug
Разлика в шишетата и тестерите няма.
Не ми се е случвало нещо да пробвам и като го купя от същото място да не ми хареса, но всичко е до хормони, до моментно състояние на организма, до топлина ако щеш. остави го и го пробвай на по-хладно време. ЕДП версията ли взе? Колко струва КМ ЕДП в момента в Сефора?

А Ели не се пуши след закона, кой смее, но то така се е вмирисало, че години ще минат преди да се проветри. Wink

# 457
  • USA, Steak State
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-Coco-Noir-COCO-NOIR-130946
Това са цените на парфюма и различните му разфасовки. Добавя се и един данък според щата тип ДДС, ако се поръча от сайта цената е тази, която виждате- без данък.

# 458

А минитата на мосю Диор са само 4 в сетчето - Diorella, Forever and Ever Dior, Diorissimo и Dioressence. От Eau Fraiche и Diorling няма и помен.. Освен това имам спомени, че бяха доста скъпички (към 47-8 евро за 4х7,5мл спрей). Мога да опресня (рифрешна, разбирайте) инфото другата седмица  Peace

Преди месец освен четворката, гледах на Виенското летище и петица - но пуста старост нерадост не запомних петия парфюм. А и съпружеството потропваше нервно с краче, та съвсем бях разконцентрирана (има фобия от всякакви магазини)  Joy hahaha

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 17:01 от Анонимен

# 459
  • В сърцето на един мъж
densi  Hug аз точно по ваши описания много го харесах и адски го исках. Е, като го взех, вече не е същото. 50мл. ЕДП си взех, беше към 153-154 лв. Супер траен е - още го усещам, и не само аз. Но някак си не е същия аромат. Като го пробвах като, че ли пак беше жега, то беше миналата седмица някъде, или по-миналата. И от както го взех, чак днес реших да си го сложа и то с такова желание сутринта - а пък някак си така съм разочарована сега  newsm78  Sad

# 460
Недей се отчайва така сега. Hug Остави го и пак го пробвай в друг период от месеца и на по-хладно време. Парфюма е великолепен. Варирай и в пръсканията, докато намериш най-подходящата за теб комбинация. Ако пък не го харесваш хич и си се объркала в покупката си/това се случва понякога/ този парфюм е много желан по принцип и можеш да го размениш ли продадеш много бързо. Аз съм почти сигурна обаче, че е нещо от хормоналното състояние на оргазинзма ти и ще си го харесаш пак.

# 461
  • София

И аз не помня какво и колко, но не се и напъвам - снимам  Peace Ето, значи има новости - ще преслушам  bowuu този път през някое от германските летища се прибирам (май Мюнхен), но Виена ще я преслушам на следващото ходене. Нещо друго интересно имаше ли  Flutter Новият извънземен например  Mr. Green

Вдовичке, гледам и при вас има разлика - ЕДП 50/100мл са 85/115 долара, а "черньо" са го оценили на 98/130. Сега само да не вземе някой да ме обвини пък в расисъм  Joy Joy

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 17:01 от Tatti

# 462
  • Стара Загора
Ели, ето цените на някои "Чанъли" Laughing, които ми беше изпратила.  Hug

цени летище:
Allure Sensuelle EDP 50 - 65.10
Allure Sensuelle EDP 100 - 93.60
Allure Sensuelle EDT 100 - 77.30
Coco Mademoiselle EDP 100 - 93.60
Coco Mademoiselle EDP 50 - 65.10
Coco Mademoiselle EDP  3x20 - 74.90
Coco Mademoiselle EDP 3x20 refill - 65.10
Coco Mademoiselle EDT 100 - 77.30
Coco Mademoiselle EDT 3x20 - 60.20
Coco Mademoiselle EDT 3x20 refill - 54.50
Chance EDP 100 - 93,60
Chance EDP 50 - 65.10
Chance EDT 100 - 77.30
Chance EDT 3x20 - 60.20
Chance EDT 3x20 refill - 54.50

цени в парфюмерия в центъра на Брюксел (не бутик Шанел):
Allure Sensuelle EDP 35 - 59.40
Allure Sensuelle EDP 50 - 81.20
Allure Sensuelle EDP 100 - 116.75
Allure Sensuelle EDT 100 - 96.45
Allure Sensuelle EDT 50 - 68.00
Coco Mademoiselle EDP 100 - 116.75
Coco Mademoiselle EDP 50 - 81.20
Coco Mademoiselle EDP 35 - 59.40
Coco Mademoiselle EDP  3x20 - 93.40
Coco Mademoiselle EDP 3x20 refill - 81.20
Coco Mademoiselle EDT 100 - 96.45
Coco Mademoiselle EDT 50 - 68.00
Coco Mademoiselle EDT 3x20 refill - 68.00
Chance EDP 100 - 116.75
Chance EDP 50 - 81.20
Chance EDP 35 - 59.40
Chance EDT 100 - 96.45
Chance EDT 50 - 68.00
Chance EDT 3x20 - 75.15
Chance EDT 3x20 refill - 68.00

Нямам търпение да пробвам и аз Коко Ноар.  Crazy Както и да се сдобия с мечтаното Вертиго.  Mr. Green Денси, каква е цената на глосовете и още ли са увеличили лаковете (последно бяха 43 лв).  Close

Относно цените на КМ едП във Феери (официалния вносител според сайта на Шанел), питах в края на юли и ми отговориха 159 лв за 50 мл и 229 за 100 мл. Не помня дали не писах за това преди време, така че ако съм, моля да бъда извинена.

Сънчо, честита красота.  Heart Eyes

# 463
Лаковете са по 44 лв. Peace

# 464
  • Стара Загора
Лаковете са по 44 лв. Peace

bouquet Значи са ги увеличили още преди това в Прити шоп, щом в началото на месеца Графита беше толкова.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт