Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Руската кожа съм я пробвала само веднъж, но върху мен запя- суха роза, сено и да, кожа. Не посмях да купя petit flacon, защото седнакво харесах и Nо18, a бях влязла за Cоromandel Heart Eyes
Сега ме стреснахте и ще си намеря отливка, да не остана грозно изненадана при следващото си посещение в някой бутик. Отливка на 18 си намерих и вече пърува към мен-ура!
Конски тор с могъщо присъствие отбелязах в PG Intrigant Pachouli. Оттогава виалчето си стои непокътнато, страх ме е да го тествам отново...

# 706
моята кожа е Кабошар
в Руската кожа кожата ми е прекалено ... кожена
в смисъл на животинска и първична
Кабошар има елегантността и остротата на жената-вамп
докато шанелската кожа асоциирам с нещо, на което не желая да мириша /не мога да кажа ухая/

Ели, все пак може да пробваш с няколко мл масло и спирт - ако не ти допадне, загубата няма да е голяма  Wink

# 707
  • в голямото село
Има ли разлика между ЕДТ и ЕДП на Кабошар? Предполагам, че Едт версията е по- остра  newsm78

# 708
  • София
Момичета, искам да попитам, Violet Blonde на Том Форд мирише ли на виолетки?  Laughing Виждам, че няма такива в пирамидата, а заглавието толкова примамващо ми звучи. Искам нещо плътно виолетово и обгръщащо с облак като орхидеята. Като видях тази блондинка ми се разтрепераха колената, но май не е това, което търся  Thinking

# 709
Има ли разлика между ЕДТ и ЕДП на Кабошар? Предполагам, че Едт версията е по- остра  newsm78

познавам само едт и вариант на по-стара формула /дори не помня дали беше едт или едп/, но от друга голяма негова почитателка знам, че между едт и едп разликата е само в интензивността и то не голяма - бях се интересувала, когато се чудех дали да взема за себе си едп, т. е. тя ме разубеди

# 710
Момичета, искам да попитам, Violet Blonde на Том Форд мирише ли на виолетки?  Laughing
На мен ми мирише повече на зелените листа от виолетка и стрити между пръстите 1-2 цветчета за автентичност на аромата. С други думи - не е това, което търсиш, според мен.

Пробвай Инсоленсите - едт и едп. Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-667.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-de-Parfum-4566.html

Аз ги намирам за силно виолеткови, но има хора, които не откриват дори и в тях виолетки. Crazy

# 711
  • Sofia
Момичета, искам да попитам, Violet Blonde на Том Форд мирише ли на виолетки?  Laughing Виждам, че няма такива в пирамидата, а заглавието толкова примамващо ми звучи. Искам нещо плътно виолетово и обгръщащо с облак като орхидеята. Като видях тази блондинка ми се разтрепераха колената, но май не е това, което търся  Thinking

Усеща се  виолетка в блондинката, но е ефирна и не доминира.
Плътно виолетков е Инсоленс .

# 712
Адри, и на мене Violet Blonde не ми ухае на никакви виолетки. Щях да ти предложа същите парфюми като Бижу

# 713
  • Варна
Бубс, от Кабошар кожата поне са я изсушили на слънце и на проветриво място и са направили от нея камшик, в резултат на което е останал само ароматът на сурова, почти необработена кожа, почти без съпътстващите органични остатъци, характерни за току-що одраната  Wink Това прави нещата далеч по-различни.

# 714
съвсем вярно  Joy

# 715
  • София
Да се запиша и аз!  Grinning Поизпуснала съм темичките в последно време, отдадох се на общуване с природата - море, планина, и не съм ви изчела, но пък сега си имам едно приятно занимание  Wink

Напоследък нямам нови парфюмни любови, а много искам да си харесам някой парфюм истински, и да е много подходящ за новия сезон.  Grinning

И аз тествах Коко Ноар преди два дни, ами нищо ноар не видях в него, наистина си е Алюр Сеншуъл..., имах други очаквания, но нищо...

Pixie, ще се радвам да споделиш какви са ти парфюмните вълнения напоследък.  Hug

Оленце, честито, миличка! Лека и успешна! Hug

# 716
Ох, явно наистина съм щастливка, щом не познавам миризми на нечиста плът.Като ви чета как сте страдали в това отношение направо се изпълвам с благодарност към Бог.

Всъщност само веднъж една дебела българска стюардеса едва не ме удуши с некъпаната си миризма , та исках да скачам от самолета, но това е друга история...

Както и имах една четка на Герлен, която  ме ужаси с подозрения, че е ползвана от продавачката в БЗ и мигновено отиде в кофата.

Това са ми двете страшни случки с миризми.

Шанел не е сред тях.Шанел е сред хубавите ми преживявания. А Руската кожа просто мирише на скъп тютюн, бреза и самур.

# 717
  • в голямото село
Бубс, от Кабошар кожата поне са я изсушили на слънце и на проветриво място и са направили от нея камшик, в резултат на което е останал само ароматът на сурова, почти необработена кожа, почти без съпътстващите органични остатъци, характерни за току-що одраната  Wink Това прави нещата далеч по-различни.
Мимс, това означава ли , че харесваш Кабошара?

Бубанка, мерси  bouquet, значи няма да го мисля толкова Wink

# 718
мога да ти отговоря вместо Мимс - не Simple Smile

# 719
Здравейте! Не знам дали въпроса ми е за темата, ако не е, се извинявам предварително. Наскоро много харесах един парфюм и тъй като не можах да го намеря в нашия град, реших да си го поръчам по интернет. Навсякъде средната му цена за 100 мл. е 65лв., а в един сайт го намерих за 27лв. Възможно ли е да е наистина на тази цена, или е някаква уловка?  newsm78

Редактирам се, сега видях, че има тема за изпитани сайтове за парфюми Peace

Общи условия

Активация на акаунт