Къде в Пловдив??? - 35

• 63 438
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, някой знае ли къде се обявяват работните места за министерството на туризма в Пловдив???

# 151
В кой магазини има по-голям избор на чанти и раници GABOL?

# 152

Зад Гранда под блоковете има ученическа борса - изборът е голям и цените са добри  Peace

# 153
  • Пловдив
Да знаете кв.Тракия към кой район на EVN се води newsm78 Трябва да ида и да оставя ключ за достъп до електромера на някой инкасатор...ама къде Rolling Eyes

# 154
  • ПЛОВДИВ
Да знаете кв.Тракия към кой район на EVN се води newsm78 Трябва да ида и да оставя ключ за достъп до електромера на някой инкасатор...ама къде Rolling Eyes
Кв. Тракия се води към КЕЦ-ца на EVN на ул. Кичево.  Wink

# 155

Зад Гранда под блоковете има ученическа борса - изборът е голям и цените са добри  Peace
Благодаря!  bouquet

# 156
  • Бг
Здравейте, някой знае ли къде се обявяват работните места за министерството на туризма в Пловдив???
Миа, ето на тази страница може да се провери за незаети работни места в държавната администрация - http://ar2.government.bg/ras/konkursi/index.html.

И благодаря пак на всички момичета, които ми отговориха.

# 157
Здравейте, момичета!
Утре планирам една разходка до вашия град и имам няколко въпроса. Първо искам да отидем до Уайкики в единия мол, и ме интересува дали да ходим и до другия. Т.е. дали в другия има интересни магазини за полу-тийнейджърка, тя вече не харесва "детските" неща, пък тези за тийн са и големи  ooooh! . Или пък ако имат други подходящи магазини някъде по центъра (не познавам добре града)? И втория - къде мога да разходя кучето, защото ще сме с нея? Тя е малко йорки...Благодаря предварително!

# 158
В мола на братската могила няма да пуснат куче
иначе там е теранова, където в момента е 70% намаление и цените са по 7-8-9 лв всичко, има и детска секция и тинейджъри
друго подходящо там е овиесе, но не знам колко стока имат в момента
ню йоркър също, но може женската номерация ще са й големи

# 159
  • Пловдив
Тя е малко йорки...Благодаря предварително!

Ако е в чанта,мисля че няма да ви направят проблем в Моловете

# 160
Прави се проблем, куче значи куче макар че може и никой да не я види
аз постоянно виждам гушнали от онези мишките, но не е разрешено

# 161
  • Пловдив
макар че може и никой да не я види

да,това е идеята

# 162
Благодаря, момичета! То с кучо може мъжа ми да седи отвън, не е проблем ако не ни пуснат... Въпроса е да отидем да пустото Уайкики...

# 163
  • Пловдив
Благодаря, момичета! То с кучо може мъжа ми да седи отвън, не е проблем ако не ни пуснат... Въпроса е да отидем да пустото Уайкики...

Хубави неща имат,да.От МОЛ Галерия няма други интересни магазини за юношенско облекло.Поне според мен

В МОЛ Пловдив има повече

# 164
А къде можем после да се разходим? Някой парк със заведения за хранене за нас и разходка без да ни се карат с нея?

Общи условия

Активация на акаунт