Къде в Пловдив??? - 35

• 63 400
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Шампаниера от къде да купя?
Никога не съм се заглеждала... За подарък ми трябва.
Преди няколко дни в Метро мернах един голям "съд за охлаждане на вино", но по-скоро ми трябва нещо класическо, като по заведенията...

Някъде по търговиите на Брезовска в складовете за дом.потреби или тези за чаши и др. Peace

# 331
Момичета,от къде да си купя от онези спрейчета дето се пръска тялото на климатика за бактерии и при лоша миризма Rolling Eyes
Мъжът ми купува от Метро,но за климатика на колата.Има ефект.Цена под 5 лв .

# 332
Момичета,от къде да си купя от онези спрейчета дето се пръска тялото на климатика за бактерии и при лоша миризма Rolling Eyes

как се казват? и аз искам да си взема такова чудо Whistling

# 333
  • Пловдив

Незнам...

Търся мнение за х-л Белведере Холидей Клуб - к.к. Банско?

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 08:30 от tandonova

# 334
  • Майничка
Откъде в Пловдив мога да си купя големи ролки транспортно фолио, от онова, дето е като домакинското, но по-плътно и по-широко?

# 335
Откъде в Пловдив мога да си купя големи ролки транспортно фолио, от онова, дето е като домакинското, но по-плътно и по-широко?
Транспортно фолио или стреч фолио? Стреч фолио съм купувала от  едно  магазинче на площад Шахбазян, но и навсякъде, където продават найлонови торби би трябвало да има.

# 336
От къде мога да набера бъзак, трябва ми за лекарство...
закъсняла си с два месеца, бъза отдавна е прецъфтял. От билкова аптека можеш да си купиш сушен цвят от бъз.

# 337
  • Пловдив
закъсняла си с два месеца, бъза отдавна е прецъфтял. От билкова аптека можеш да си купиш сушен цвят от бъз.

Не е закъсняла.Не бъркай бъза с бъзак.Две различни неща са.

# 338
Момичета,знаете ли дали в мол Галерия има Easy pay?

# 339
  • Майничка

Доколкото си спомням, да, мисля, че имаше в м-н на Германос или Глобул, работеше и в неделя.

Stain, благодаря, стреч фолио имах предвид, но от плътното, което се използва за опаковане на куфари и мебели.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 12:39 от gargamela

# 340

Не е закъсняла.Не бъркай бъза с бъзак.Две различни неща са.

признавам си грешката, явно си имала предвид да си набереш плодове от тревист бъз, съжалявам.

# 341

Не няма.
Виж в сайта на EASY PAY  офисите.

# 342
Бъз се бере август месец,ние брахме черен бъз за лек.

# 343

Незнам...

Търся мнение за х-л Белведере Холидей Клуб - к.к. Банско?
За този хотел съм чувала хубави отзиви от познати-доволни са от чистота, база и храна. Във форума има спец. тема за хотелите в Банско, може да я потърсиш Peace Отзиви има и тук http://www.booking.com/hotel/bg/belvedere-holiday-club-bansko.bg … ash-blockdisplay4

# 344
  • Пловдив
Миналата година купувахме директно от тук:
http://www.aronbg.net/bg/view/category/sprey-za-klimatitsi, но виждам, че не са налични. Виждала съм и в Технополис. Аз съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт