Къде в Пловдив??? - 35

• 63 350
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
Търся майстор за поправка на пералня, електрониката се развали Cry
Митко - 0899 26 70 56.
Работи в сервиза, който ти е дала ginbay. Предполагам, че и другите им майстори са добри.

И аз да питам нещо - къде в Плводив мога да намеря купи, трофеи, плакети и разнообразие от други подобни? Но да ми направят нещо индивидуално - като форма, като надпис..
В цените, ако можете да ме ориентирате също.
Харесах в интернет едно нещо с лазерно гравиране, но не мога да си го представя, затова искам да видя модели.

# 421
  • Пловдив
...........
малко още се мотаят с тези сертификати, но на нас 1 година по-рано ни издадоха, а още бяха сравнително нови тогава. сега е странно, че не са се отракали вече.
относно останалите ти точки, мисля, че сладкаря вече не е същият!
но вкусът не се е променил, тъй като продуктите им са изключително качествено (лично са ни ги показвали в суров вид) и пресни! за украса съм абсолютно съгласна, куца им, но има време, нека сега да правят вкусотии, после на вкус, после и да намалят цената  хахахах
лесно се отказваш, аз за тарталетите не ги сменям! няма просто други с такъв вкус!   chef

Давали са ми сертификати преди, след 15-минутно ровене в един шкаф , ама този път нищо не изровиха. Длъжни са да имат.  
Определено сладкарят е друг - беше едно симпатично момче, сега са някакви лели.
За качеството на продуктите мисля, че беше същото.
Знам ли, може пъка да ми мине следващия път на сина ми като му се прияде бишкотело, ама не се прави така бизнес. Едва ли съм единствената, която не си яде тортата вкъщи.

А Ванила подс бяха в лятна ваканция, може би вече работи.

И аз чакам инфо за поддръжка на климатици  Grinning

# 422
ginbay, БиРенкА, благодаря  bouquet

# 423
Момичета, някоя от вас ползвала ли е услугите на фирма Ре-фреш и по-точно - изпиране на мека мебел? Привлича ме това, че перат с рейнбоу и се надявам да се справят с нашата холова гарнитура, защото миналата година след пране от друга фирма цялата остана на петна.

# 424
Някой да е на вълна шиене на детски спален чувал?Чудя се от какво да го ушия този година.Къде има избор на подходящи одеяла?
Миналата година го правихме от поларено одеяло
Ако намериш, моля те да споделиш, че май ще се наложи и аз да поръчвам такова нещо - синът ми винаги е отвит и винаги настинал...

# 425
  • Пловдив
Ако намериш, моля те да споделиш, че май ще се наложи и аз да поръчвам такова нещо - синът ми винаги е отвит и винаги настинал...

Поларени одеяла има навсякъде-Метро,Юск,Джъмбо.Мин год купих от джъмбо.
Ако намеря нещо друго подходящо,ще пиша

# 426
  • Пловдив
Къде мога да пусна факс? В пощите дали предлагат такава услуга? В района на Мол Пловдив съм.

# 427
  • до най-прекрасния мъж
Къде мога да пусна факс? В пощите дали предлагат такава услуга? В района на Мол Пловдив съм.
Навремето предлагаха, сега мисля в централна поща все още може. За районните не съм сигурна, но можеш да попиташ.

# 428
  • Пловдив
На нас ни харесват тортите на Мон Шери, последната беше Рафаело с бял шоколад, кокос... вкусотийка

# 429
Момичета, може ли да ми кажете дали някъде в града ни мога да намеря ХУБАВ истински турски локум? С шам фъстък, с орехи, лешници и т.н. Има локуми, които УЖ са турски и качествени, но нито един до сега не ми е харесвал. Много ще съм благодарна, ако имате информация и споделите  Hug

В подлеза на Понеделник пазара и на "6-ти Септември", под колонадата между аптека "Марица" и спирката на "Съединението". За тези се сещам, че ги правят майстори сладкари от Турция.
Искай да опиташ преди да купиш. Peace

# 430
  • Пловдив
В подлез Археологически до цветарския магазин има от няколко месеца павилионче, но не знам дали са турски

# 431
  • Майничка
В подлез Археологически до цветарския магазин има от няколко месеца павилионче, но не знам дали са турски

Турски са, да, всяка седмица има зареждане.

# 432
  • Пловдив
Навремето предлагаха, сега мисля в централна поща все още може. За районните не съм сигурна, но можеш да попиташ.
Благодаря ти, отидох до районната, има факс   Peace

# 433
Като стана дума за локум и се сетих-мога ли да намеря в Пловдив "Пишман сладкиш"?Ако да,къде?

# 434
  • Бг
Мидичка, ако става дума за турската халва "Пишмание", такава съм купувала от Била.

Общи условия

Активация на акаунт