Къде в Пловдив??? - 35

• 63 334
  • 783
  •   1
Отговори
# 435
А,да точно-Пишмание Simple Smile Благодаря Simple Smile В кой сектор да го търся,при сладките неща предполагам?

# 436
Момичета помагайте, къде в Пловдив мога да си купя хубава дамска чанта?
И ако може някой да ми каже какви тенденции на дамски чанти са модерни и се носят сега.
Защото днес бях в магазин Еврика, имаше разпродажба на дамски чанти в цвят светло бежаво /харесаха ми горе-долу, а новите модели бяха в цвят червеникаво кафяво и черни.

# 437
  • Пловдив
Пишмание и турска халва Кошка (или както се чете) имаше и в Карфур. За локум-не помня. Бяха подредени на отделен щанд към пътеката в средата на втория етаж.

# 438
# 439
Момичета, знаете ли дали в магазин Swarovski в МОЛ-а имат подаръчни ваучери на стойност 50 лв?

# 440
Drozi, много ти благодаря!  bouquet

# 441
  • Пловдив
Някой да е на вълна шиене на детски спален чувал?Чудя се от какво да го ушия този година.Къде има избор на подходящи одеяла?
Миналата година го правихме от поларено одеяло
Ако намериш, моля те да споделиш, че май ще се наложи и аз да поръчвам такова нещо - синът ми винаги е отвит и винаги настинал...

В Метро има доста избор.Аз купих едно тънко поларено одеало-7 лв,за тънко чувалче.Купих и едно по-дебело /60 процента вълна-12 лв/.Но не съм сигурна дали ще минава на машината,та първо ще ходя да го покажа на шивачката.Ако става,ще взема 100 процента вълна 36 лв
Имаше и дебел полар-14 лв

# 442
Пишмание има във всички по-големи магазини, има го и в Лекси, и в Метро, но не винаги е при сладките неща. По-скоро при сухите кадаифи, баклави и други турски сладкиши.

# 443
Е,благодаря  Simple Smile.Значи Пишмание има навсякъде,а аз си мислех,че е неоткриваемо  Laughing

# 444
Някой по-напред в темата питаше за евтини пердета- аз взех миналата година
от Юск, 2 пакета с по две бройки вътре, т.е. общо 4 парчета с размери 145/245 см
за 32 лв общо. Това са готови ушити пердета, но с ушички,  за кръгъл корниз. Моите
са едноцветни в екрю, тип воал, но имаше различни десени и плътност, (единственият им
недостатък е, че трябва да се гладят след пране).
 За евтино и хубаво спално бельо тук от темата съм чела за някакъв магазин Свежен (май)
на Пещерско шосе, но аз така и не стигнах до него. Поръчах от електронния магазин
на Мони текстил и останах доволна.
 За детски дрешки-има и много хубави и нескъпи неща в магазините Барбарони, обаче не
отричам, че и там има доста китайски стоки (говоря за
тези, които са в Кичука).

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 22:21 от Veniz

# 445
  • Пловдив
Може ли да споделите идея как ушивате (под каква форма) въпросните спални чувалчета от одеало. Моят калпазанин още спи при мен и прекарваме цяла нощ в борба - аз го завия, той се отвие, пък и сърдит, че съм го завила, рев, писък, цирк страшен  Tired Класическите бебешки спални чувалчета почва да реве още само като ги отгърна пред него, камо ли да го сложа вътре, че и да заспи. Та да пробвам и номера с одеалото, може пък да мине. Може и на лични да ми пишете, да не спамим тук.
За детските дрешки - до преди няколко дни в Гранда имаше намаление във всички детски магазини и можеха да се купят изгодно хубави неща. Примерно във Venice на втория етаж имаше блузки с къс и дълъг ръкав за 6 до 12 лв, анцузи комплекти по 20-40 лв, качеството е добро. В Барбароните също имаше намаление и голямо разнообразие, в Angel's също. Аз както минавах набързо и нищо не ни трябва по принцип в момента, така ходих да тегля пари, че не ми стигнаха. Предполагам, че още си върви намалението, просто аз не съм ходила последните 2-3 дни. Както обикновено за момиченца имаше по-голямо разнообразие и по-хубави неща, но и за момченца имаше какво да се хареса, както и размери.

# 446
  • Пловдив
Може ли да споделите идея как ушивате (под каква форма) въпросните спални чувалчета от одеало. Моят калпазанин още спи при мен и прекарваме цяла нощ в борба - аз го завия, той се отвие, пък и сърдит, че съм го завила, рев, писък, цирк страшен  Tired Класическите бебешки спални чувалчета почва да реве още само като ги отгърна пред него, камо ли да го сложа вътре, че и да заспи. Та да пробвам и номера с одеалото, може пък да мине. Може и на лични да ми пишете, да не спамим тук.

Нашите чували ги поръчвам като класическите бебешки чували-с обратен цип отпред,който не е чак до долу.Купувам си подходящо одеяло и го давам на шивачката.
За дечица,които имат непоносимост към чували съм чувала,че ги пъхат в олекотена завивка,която е сгъната и подпъхват крайщата под матрака
Другото е,че има едни халки,които държат одеялото над спящото човече и не може да го избута.На като спи при теб,не става
Още от преди да се роди много държах да спи в чувал.Затова я напъхах в такъв от двумесечна възраст.Тя свикна и го приема като нещо нормално

# 447
  • до най-прекрасния мъж
Някой по-напред в темата питаше за евтини пердета- аз взех миналата година
от Юск, 2 пакета с по две бройки вътре, т.е. общо 4 парчета с размери 145/245 см
за 32 лв общо. Това са готови ушити пердета, но с ушички,  за кръгъл корниз. Моите
са едноцветни в екрю, тип воал, но имаше различни десени и плътност, (единственият им
недостатък е, че трябва да се гладят след пране).
 За евтино и хубаво спално бельо тук от темата съм чела за някакъв магазин Свежен (май)
на Пещерско шосе, но аз така и не стигнах до него. Поръчах от електронния магазин
на Мони текстил и останах доволна.
 За детски дрешки-има и много хубави и нескъпи неща в магазините Барбарони, обаче не
отричам, че и там има доста китайски стоки (говоря за
тези, които са в Кичука).
veniz, харесах доста неща от този сайт, някои са на промоция. Кажи, моля те, дали са хубави и плътни материите. Не искам цадилка, а хубав и плътен памук. Такива ли са продуктите на тази фирма. Ти какво поръча?

# 448
Момичета, знаете ли дали в магазин Swarovski в МОЛ-а имат подаръчни ваучери на стойност 50 лв?
За Сваровски в МОЛ-а не мога да кажа, но в магазин Леро на Главната, където също продават Сваровски има ваучери от 20, 50 и 100 лева със сигурност Peace

# 449
Емстерс , благодаря много  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт