Къде в Пловдив??? - 35

• 63 280
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, някой знае ли каква е цената на билетите за Фламенко концерта на 23.09 на Античния театър? Благодаря!

# 526
  • Пловдив
Здравейте,
някой да е забелязвал някъде намалени слънцезащитни продукти? Благодаря предварително   bouquet

# 527
  • Пловдив
Здравейте,
някой да е забелязвал някъде намалени слънцезащитни продукти? Благодаря предварително   bouquet
DM

# 528
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли каква е цената на билетите за Фламенко концерта на 23.09 на Античния театър? Благодаря!
http://www.eventim.bg/bg/bileti/flamenco-with-antonio-heredia-pl … /performance.html

# 529
  • Пловдив
Здравейте,
някой да е забелязвал някъде намалени слънцезащитни продукти? Благодаря предварително   bouquet

аптеката до гранд  Hug

# 530
Здравейте,

Метро

# 531
Здравейте,
може ли да ми препоръчате фирма за интериорни врати-ако имате и личен опит още по-добре,не магазин, а фирма,става дума за врата по индивидуален размер.. Peace

Елфи  bouquet-беше казала,ама като забравих къде си записах Embarassed ooooh!

# 532
Момичета, много съм затруднена... Sad Имам един специфичен въпрос. Знаете ли кой може да линира бяла дъска? От училището на сина ми ме помолиха да съдействам с информация, но се лутам в интернет и не мога да намеря нищо Rolling Eyes Може би някоя рекламна агенция изпълнява това, като линира дъската с тънко фолио? Ще ви бъда благодарна за всякаква информация ooooh!

# 533
Момичета, мисля да записвам дребния на плуване.
Моля за отзиви за учители и бази - за Раденкова вече знам.

# 534
  • Пловдив

В този ред на мисли колко е долната възрастова граница,за да вземат дете да го учат да плува?

# 535

Училище "Матевски" - Атанас Игнатов

# 536
  • Пловдив
Имали сега някъде в Пловдив цирк?

# 537
Къде продават дървени летви на изгодна цена?

# 538
  • Пловдив
Хубави куфари имаше в Гранд на втория етаж, май беше. Имат и магазин на главната след халите в дясно в посока моста. Аз купих от там Титан - много добра марка, но не е и евтин. В смисъл не е с цената на Самсонайт, но не и с цените на Метро, например. Факт е, че след 2-3 пътувания със самолет китайския от Метро е счупен, а този си е като нов.
Е, те Титаните са с 3 години гаранция Grinning Ние имаме 2 куфара, чанта и раница, а колко полети са видели - не са мръднали за повече от 3 години Peace

# 539
Имам ученическа униформа за момче за ОУ "Княз Александър" приблизителна височина 156 см,  но за по-слабо дете. Подарявам я, ако някой се интересува да пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт