Къде в Пловдив??? - 35

• 63 195
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Момичета,къде продават омекотител Коколино Rolling Eyes

Едно време си купувах от Метро, но отдавна не съм и не знам сега дали го продават още.

# 676
привет ,момичета от кой магазин копувате дрехи за децата  моета тръгва на градина и  се оказа ,че всичко е малко

# 677
привет ,момичета от кой магазин копувате дрехи за децата  моета тръгва на градина и  се оказа ,че всичко е малко
..охххх,труден въпрос...ми отвсякъде...Зависи какво търсиш,до колко лева...т.н Thinking

# 678
Отворили са нов магазин с обувки на Майорал до РТЦ. Има много хубави модели.

# 679
  • в сърцата на децата <3
Взех халат за баня от Метро с 2бр кърпи- доволна съм, не полепват мъхчета след баня.

Можете ли да ми кажете фурна, където мога да поръчам питки за сватба. Да работи събота, защото сватбата е в неделя, а не искам питки от петък. Сетих се за тази до Лаута (до сладкарница Мон Шери), но не знам дали приемат поръчки за питки.

В кой район? До голямото кръстовище на сточна гара посока Кючука има една фурна - работи и в неделя (и винаги има огрооооомна опашка за топъл хляб). В Кючука има една закусвалня на спирката на тролей 3 на Кауфланд - те също работят и събота и неделя и питките им са много хубави, поръчвала съм от там.

# 680

Шайн, изпреварила си ме,тъкмо реших и аз да споделя за магазина!И аз харесах ботички и ботушки за дъщеря ми   Peace  Peace

# 681
ми какво търся панталони блузки ,анцузи, в тия магазини дето ходя нещо нищо не харесах тия дни  и ми се ще да пообиколя някой друг и на нормални цени де  щото свет ми се вие като  дойде време за смяна на дрехите #Crazy

# 682
ми какво търся панталони блузки ,анцузи, в тия магазини дето ходя нещо нищо не харесах тия дни  и ми се ще да пообиколя някой друг и на нормални цени де  щото свет ми се вие като  дойде време за смяна на дрехите #Crazy

В Гранда има 2-3 магазина с хубави детски дрешки,има това което търсиш,но анцузите им са от 38 лева нагоре,зависи ти каква сума си определила за покупки  Laughing Laughing

# 683
За анцуг ,,Стела -Русе'',,,Дино''...те са памучни,практични.Имат и клинчета....До ,,Душо Хаджидеков'' има фирмено магазинче на българска фирма,,,Кимекса''...а за други дрешки обикалям МОЛ-овете или от сайтове разни...... newsm78 newsm78 newsm78

# 684
snow_angel , благодаря ти много  bouquet

# 685

РТЦ, Гранда ли е? И дали работят и в неделя?

# 686
  • Пловдив

Май е Радио-телевизионния център  Grinning или Радиото и Телевизията както го знаят някои.

# 687
Дрехите за градината са ни основно от търговиите,по-точно от долните търговии,където има детски дрехи!Влязох в един склад да склада на Венера-пишеше на врата Камера или нещо подобно,имаше всичко-гащи с потник-Хелоу Кити,пижама с Мики(да бях търсила,сигурно нямаше да намеря),долнички по 8лв-много сладки,блузки,цели комплекти също имаше,но не съм взимала,цена не мога да кажа!Видя ми се много евтино,може би защото е склад,на фона на китайската стока която е по магазините,дрехите-БГ производство ми се видяха много красиви!Само пантофи не сме взели,понеже още не сме решили какви,но и пантофи имаха на Беко в склада!

# 688

Май е Радио-телевизионния център  Grinning или Радиото и Телевизията както го знаят някои.

Blush абе познато ми звучи,ама не можах да се сетя какво е,а съм на такава вълна,че детето още по джапанки ходи  Laughing

# 689
  • Майничка
...Можете ли да ми кажете фурна, където мога да поръчам питки за сватба. Да работи събота, защото сватбата е в неделя, а не искам питки от петък. Сетих се за тази до Лаута (до сладкарница Мон Шери), но не знам дали приемат поръчки за питки.

Сладкарница Амброзия, на Богомил, с/у у-ще "Паисий Хилендарски".

Общи условия

Активация на акаунт