след развода

• 1 212
  • 4
  •   1
Отговори
Разведена съм от три месеца.  Подложена съм на психически тормоз от бившия ми съпруг. До сега бях аз, но сега започна и върху детето. Разведохме се с доказана негова вина, че има любоница и системно ходи при нея и тя идва при него. Детето го давам винаги както е решението от съда .Като беше любовницата му при него с децата си, взе и малката при тях за отпуската. След като си отиде въпросната започна терор по телефон, по фейсбук. Започна по телефона пред мен пита малката, кого предпочита мен или него. Чувам я как плаче.Зплашваме с какво ли не. Страхувам се за детето си, страхувам се и за себе си. Повтаря само ,че бил баща.  Нещата са много тревожни и страшни. Има ли други майки ,които преживяват същите истории и към кого са се обърнали. Веднъж преди да се разведем се обърнах към полициата. Трябва ли да живеея във вечен страх за детето си и мен?

# 1
  • ...на безопасно
      Ох, миличка съчувствам ти искрено. Не мога да те посъветван обаче какво точно да сториш, освен да се осланяш в един момент да му дойде разума. Използва детето за да те нарани и унижи - старо колкото света. Те БНД-тата нещо ново и умно няма да измислят, де.
      Интересно защо обаче въпреки другата жена, той продължава да се занимава с теб? Обикновено като се появи друга и прехвърлят емоциите си и тотално забравят и бившата си жена и "бившето" си дете.
      Аз се пека на същия огън. С тая разлика, че моя вече 8 месеца все търси начини да се събираме или поне да демонстрираме пред другите, че сме заедно  #Crazy. Не може да приеме факта, че не го искам, заради това което ми е причинявал ТОЙ, а не заради цялата ми рота любовници  Flutter.

# 2
Защото според мен и любовницата му разбра колко струва, като се събраха за един месец. Тя има две децаи децата и май не го харесват. Нямам идея за тяхните отношения, но мен ме тормози непрекъснато. Детето беше при него три дни, вместо да се грижи за нея той само ми звъни и сипе ругатни и простотии.

# 3
Ох милата, съчувствам ти горещо, мога да разбера как се чувстваш с такова същество. Надявам се да му премине тази злоба. Не знам  - няма ли опция да не комуникираш с него извън дните в които му е определено да е с детето? Махни го и го блокирай във фейса, не му вдигай телефона ако не е ден да взима дететнце или нещо такова. Ограничи се тотално от контакт с него.  Hug

# 4
Аз не разбрах в какво се изразява заплахата към теб и детето до толкова, че да се страхуваш?

Питането "кой предпочиташ?" си е редовен номер и не е тормоз.
Всъшност не си длъжда да ни казваш, просто си изясни нещата за себе си.
Като за начало може да кажеш на БНД, че не ти харесва начина по който разговаряте или каквото точно не ти харесва. Просто поговорете спокойно и ако не се разберете го предупреди, че ще се оплачеш. А това къде точно ще се оплакваш зависи от това какво не ти харесва - полиция, прокуратура, отдел за закрила на детето... Peace

Общи условия

Активация на акаунт