Отговори
# 585
_Cinderella - хаха моля те, да не си цитираме
Да спрем изобщо да пишем, да не вземе някой да цитира. Пък и си погледни поста пак, аз умея да чета, не си измислям Wink Twisted Evil

Ох, *лаленце*, не е само от корема, направо едвам дишам. Хем се измъкнах на вилата с половинчо - уж да избягам от софийския задух, а тук е още по-зле. Така брутално напича, че няма капка кислород. А мъжО е отвън в двора - фугира плочките под това слънце.  #Crazy

maia_a, аз като малка исках, но така и не се сдобих с къща на Барби. Правех си я сама и докато наредя всичко, където съм си намислила, ми писваше и после по 1 час само прибирах.  Joy

# 586
ами аз мисля че може би ще е по-удачно да са с дълъг ръкав дрешките, ама и на мен ми е първо дете и идея си нямам какво ще ми трябва Thinking
Иначе сигурно 90% от дрешките и играчките, които виждам все ми харесват ... ама това не значи че ше ги изкупя Grinning, мисля че най-важно е да имаме 1-2 комплектчета за в болницата и за изписването Simple Smile

а иначе аз цял живот все в София си живея, ама до преди 2 години (преди да се съберем с моя) да ви кажа съм се качвала на витоша броени пъти  Embarassed ама с него после направихме някой преходчета по Рила и Стара Планина основно и взе че ми хареса, не че не се измарях и не мрънкях де Grinning даже първия път на Мальовица при слизането се разревах и казах, че по-скоро ще умра там, отколко да сляза по тоя камънак Grinning
Ноооо сега съм решила малката от малка да я правим пътешественик и планинарче ... да не стане мърда кат майка си и на дърти години да се опитва върхове да катери Grinning

# 587
  • София
Valleriana - със съгурност на всяко дете ще се отрази много добре планината! Аз цял живот като малка почти по месец лятото съм прекарвала по Велинград по горите с целодневни походи, бране на гъби, на горски ягоди и билки и с баба ми сме ходили къде ли не!

А за изписване аз мисля да облека така: едно боди с дълъг ръкав, едни ритънки тънички над него, после пъхам бебето в гащеризон и накрая в космонафт!  Heart Eyes Ииии после в столчето за кола иии накрая в кошарата да спи и да му пусна въртележката!

# 588
Да Ви отклоня малко от темата  Wink
Някой скоро да е сключвал граждански брак ? Интересува ме изследванията , къде се ходи да се направят , като сума колко излизат и времето за което стават (много въпроси  Rolling Eyes) За Стара Загора питам  Peace

# 589
Valleriana, с дълъг ръкав, ама аз както трудно се сдържам при покупките се сдобих и с три блузки с къс ръкав.  Mr. Green

# 590
  • София
Niq_23 - тука ако минеш на малко по-задна страничка ще видиш че няколко мами включиха брак наскоро. Една от тях е emzi, друга мисля че беше mikku (ако така се изписваше ника)!

# 591
  • Разград
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.11741 - това не е на половин, но е по-добре. В Джъмбо има играчки на Фишер Прайс и са на нормални цени.
Аз лично като направи бебето 40 дни и са се изредили родата, които както бях писала ни дават пари ще отскоча до Джъмбо Русе и ще си харесам сама, но това са моите фаворити.
А, тоя замък ми заема доста голяма част от хола, но мерак на детето, а и е обещано от баба и, която се пенсионира. Ето го и него - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/14655!
Спални комплекти стигат два, ако бебето не се напишква и не подмокря де, а одеалца една олекотена завивка и едно дебеличко одеалце. Поне, според мен, повече натрупване е излишно и ще се мотат из ръцете и краката.

# 592
  • София
Аз ако не кажа на повечето познати какво да купят 100% ще ми се повторят нещата!
Сигурно всеки втори ще купи активна гимнастика!
А аз мисля, че ще имам повече нужда от одеалца, пелени, завивки и спални комплектчета Simple Smile

# 593
мале, малеее аз все още нищичко бебешорско не съм взимала Grinning
ама си викам, септември-октомври да напраим едно основно почистване, да поразбутаме тук-там, че да освободим място за малкото човече, пък после почваме със събирането(от познати) и покупките Simple Smile а и така тамън ще е по последна мода коконката  Joy hahaha

# 594
Аз последно миналата седмица взех 1 чифт чорапки, просто пак не издържах. Излизаме за съвсем други неща, ама пуст мерак.  Mr. Green

# 595
  • София
оо и аз още нищо не съм взела Wink
Сестра ми, купи вече първия подарък - много много сладко космонафтче - блееедо розово на червени цветя  Heart Eyes  Heart Eyes Нямам търпение да го видя и на живо  Blush  Rolling Eyes

# 596
  • Разград
На тези, които ръцете им не издържат в ЛИДЛ има страхотни дънчици за 10 лева и две боденца за 8 лева. Снощи ги гледам, а мъжо вика стига с това момчешко бе ти още пол не знаеш и така. Попари ми мерака, но който си знае и иска може да си вземе, много сладки бяха. Да допълня че има и момичешки модели, но аз бях взела за момченце.  ooooh!

# 597
  • София
Аз също ги видях, материята ми изглежда доста качествена, но аз държа да са от модела с предно закопчаване за по-лесно обличане, че каквато съм паника ще ме е страх да го обличам през главата!

# 598
На тези, които ръцете им не издържат в ЛИДЛ има страхотни дънчици за 10 лева и две боденца за 8 лева. Снощи ги гледам, а мъжо вика стига с това момчешко бе ти още пол не знаеш и така. Попари ми мерака, но който си знае и иска може да си вземе, много сладки бяха. Да допълня че има и момичешки модели, но аз бях взела за момченце.  ooooh!
Имай милост, бе, жена.  smile3511 newsm62

# 599
Здравейте, мами Simple Smile

Бяхме на село с малчо една седмица, а вие тооолкова много сте изписали през това време, че вече 5-6 дни се опитвам да ви изчета - най-накрая успях  Mr. Green

Синът ми се роди на 26.01. и го бяхме облекли, доколкото си спомням, с боди с къс ръкав, гащеризон, космонавт и нещо между порт бебе и одеалце. Лелее, бая навлечен ми се вижда сега като се чета  Joy А и то колко е навън - 20 секунди - от входа на болницата, до колата, в която е топло  newsm78 А за бодитата - ние го обличахме предимно с бодита с дълъг ръкав с предно закопчаване, наистина са много удобни, ако случайно ни се видеше хладничко му обличахме и още нещо отгоре. А за някой комплектчета блузка с копчета и ританки му слагахме отдолу боди с къс ръкав.

Гледам наистина доста резки коментари взеха да се появяват, няма лошо да се коментира, разбира се и никой не казва да не се пише, ама мисля, че може и малко по-меко да си изразяваме мнението  Party особено предвид, че никой никого не напада, за да се налага да се защитаваме  Whistling

Иначе ние сме добре, доктора ми ме успокои, че мога да си пия 3х2 магнерота до края и слава Богу не усещам контракции вече. Но малко ме учуди, защото ми каза, че се пиел до 34 г.с.?  newsm78 Аз знаех, че се пие до 36, даже мисля, че и предния път дотогава го пих. Някоя от вас, която пие магнезиеви препарати, случайно да се е поинтересувала толкова от рано докога аджеба се пият, че ми стана интересно?!  Rolling Eyes

Решихме да не ходим втори път на моренце, пак заради контракциите, че много път, но ще ходим в Хисаря за седмица да се покефят Миташки и таткото по хубавите басейнчета   grinning039 А аз само ще ги гледам изпод чадъра и книжката/списанието и ще им завиждам, почивайки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт