Отговори
# 600
  • на земята
И аз нищо не съм купувала още,но знам какво ще купя набелязвам Joy,само да кажа за тези бодите на ЛИДЪЛ,ако са от промоцията които са 2 броя за 8 лцв май беше ,ена мама вчера купила и днес сподели в друга тема                ,,Сега като ги изпрах виждам, че трикото е мекичко, но доста тънко. Но основното, което не ми харесва е, че едното по- тъмно боди е обрало всичките власинки от останалото пране и сякаш леко се е заваляло.,,   само споделям написаното от нея..)))     Valleriana,и аз така мисля да направя,ама количката трябва да поръчам по рано,че ако няма в наличност,моята дружка чака 20 дни за нейната ,заяото нямаше цвета който иска и за кошарка се чака,тази която съм избрала аз е      

# 601
Здравейте коремчета Simple Smile

Ния_23 за да сключиш граждански брак, ти трябва Васерман, отиваш, в която и да е лаборатория и казваш, цената в София е 10-12 лв. След това отиваш при личния лекар и ти изкарва медицинското!

На мен няколко приятелки, които ми дадоха вече нещица за девойката ни. (имам предвид дрешки)

Лек ден от мен, ако имате възможност стойте на хладничко, че навън е АДДД!

# 602
  • Разград
krokodilkata, много се радвам че нямаш контракции. Аз, предишния път пих до 36 седмица Магнерот. На мен ми бяха казали до началото на 9-ия месец, но щом лекаря така ти казва той си знае!  Peace
Тези боденца по принцип са също удобни, защото е доста разтеглива материята, но може би в ЛИДЛ и да не са от качествена материя, не знам. Иначе аз съм подарявала на приятелки и едното струваше 7 лева и те бяха очаровани. Аз също съм ползвала, но наистина с предно закопчаване са много удобни.
*лаленце* кошарката е уникално сладка!   bouquet

# 603
  • на земята
 maia_a  Hug мерси,да наистина бодитата с предно по лесно ще се обличат ..))))Айде да идва декемвриииииииииии или поне края на номеври  Praynig навън да вали снежец ,а ние да си гушкаме бебчетата  Praynig

# 604
  • София
Аз и на началото на ноември съм съгласна  Party

krokodilkata - браво за контракциите! Hug

# 605
Здравейте коремчета Simple Smile

Ния_23 за да сключиш граждански брак, ти трябва Васерман, отиваш, в която и да е лаборатория и казваш, цената в София е 10-12 лв. След това отиваш при личния лекар и ти изкарва медицинското!

На мен няколко приятелки, които ми дадоха вече нещица за девойката ни. (имам предвид дрешки)

Лек ден от мен, ако имате възможност стойте на хладничко, че навън е АДДД!

Мерси много , на моята бележка от общината пише заверка за психично здраве и белодробно освен Васерман , но ако не се ходи още по-добре  Peace

# 606
maia_a, и моят спомен е, че предния път ми казаха до началото на 9-тия месец  Crossing Arms Аз дори като намаля дозата за 2-3 дни започва веднага да ме стяга, та се чудя дали да го послушам, да не се окаже, че ще трябва да лежа за задържане като го спра толкова рано  Thinking

*лаленце*, супер е креватчето! Готино е, че е с решетки, много лесно ще се слагат обиколници. Нашето е само с една решетка отпред и голЕм зор видяхме докато позлвахме такива, иначе са си много полезни Simple Smile

# 607
  • на земята
krokodilkata ,радвам се че ви хареса кошарката..))) Важното е че се чустваш добре,лекаря преценя,никъде нпма да лежиш за задържане,всичко ще е наред ,не се тормози от сега за такива неща,доки си знае работата  Hug  МАЛИИ много горещо ,ужас ..)))

# 608
  • София
krokodilkata - можеш спокойно да го спреш и след няколко дни ако почувстваш контракции пак да го почнеш Simple Smile

# 609
Мацкии,

а я да ви питам-вашите бъдещи татковци четат ли книжките ви за бебета? така де съмнява ме някой майка да няма нито една такава и да не проверява всяка седмица с колко е пораснало бебчето-аз поне го правя когато ми почва нова седмица, т.е. днес ще имам четене ... Wink
Тааа по повод въпросът ми - нашият татко не ги чете, но пък като види че аз съм я отворила-ме кара да му прочета докъде е стигнало с развитието Grinning
Преди няколко месеца му взех една книжка "Помощ, забремених жена си" (започваща по следния начин: Забременили сте жена и при малко повече късмет това е била вашата собствена съпруга.  hahaha) и познайте какво се случи-почетох му малко от нея, след което аз си я дочетох, а той не ... много ми е смотаничко начи, а книжката е наистина забавна, писана е от мъж и представя "тяхната гледна точка"   #Crazy
та ми е интересно как са другите татковци Simple Smile

# 610
  • София
Valleriana - нашия татко не чете, аз му казвам в коя седмица съм преди прегледите иначе знае в кой месец съм всеки месец :p казвам му и какво трябва да се види, колко е голямо. Но е хвърлил око на тази книга и ще ни я дадат едни съседи,  които скоро я изчитат и се надявам да я прочете, а мога и аз да я прочета, за да знам какво мислят мъжете, защото съседа ни казва, че точно това мисли и чувства и всичко е вярно! Така ще имам козове големи Simple Smile

В Азбука на Кърменето има глава за бащите и моя приятел като прочете подзаглавието: "И мъжете имат гърди" категорично отказа да чете! hahaha

# 611
хихихихи, виж че аз имам козовете (изчетох си книжката), ама пак не взимам "ръцете"  Joy Joy

# 612
Първата книжка за бременността даже ми я подари таткото, беше много ентусиазиран, само като му казах, че ще става татко и на следващия ден бяхме в книжарницата Simple Smile Simple Smile Simple Smile после ни подариха още няколко и той си чете, даже отвреме навреме ми казва, в книгата пише, че ще започне да рита еди кога си, ще се чувства еди какво си. Кога какво органче се развива и доразвива Simple Smile Определено му е интересно... Party

# 613
  • София
на моя приятел също му е интересно, но не му се чете, защото били много лигави   Crazy
Monik 6 - вашия явно иска да знае всичко  Wink

# 614
  • на земята
На мен сестра ми подари книжка за бремнност и къремен,таткото хич не е в час с книгите,но пък знае кой месец съм,като дойде време за преглед е първи  Joy гледа монитора ,слуша доки,много смешен  Laughing,даже последния път се накефихме много ,доки го пусна на 4д и нашата принцеса се прозяваше ,отваряше и затваряше уста и доки беше доволен..а ние направоооо ..)))

Общи условия

Активация на акаунт