С какво ни дразнят свекървите?- тема 19

• 51 416
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
# 16
... Досега не съм чула за раздор в семейство заради тъща...
Заповядай да се запознаеш с майка ми  Mr. Green
Сега без майтап, мога да се разбирам с абсолютно всякака жена, освен с нея.
Като излизам с нея по магазините и винаги се стига до разправии, дърпа ми дрехи от ръцете,
за да не ги купувам, ако не и харесват, започва да ме убеждава да не ги купя като със всяка дума все повече увеличава децибелите, хората си мислят, че сме снаха и свекърва.

# 17
Свекърва ми един ден ми "сподели", че добрите жени раждали момичета а лошите раждали момчета и как трябвало да се замисля щом съм родила момче какъв човек съм.Аз и отговорих, че за мен синът ми не е наказание а най-голямото възнаграждение в живота ми, и че би трябвало тя да се замисли що за човек е при положение, че е родила не едно а цели две момчета, а и все пак аз мога да имам и момиче някой ден а тя и тази възможност няма.  Mr. Green
Направо да се зачуди човек как понякога им ги ражда главата такива глупости.  ooooh!

# 18
 Grinning  Е то с упрека за момчетата реално обижда и себе си.
Снощи ми се наложи да отида на бойното поле-в дома на свеки,за да взема нещо от сестра му,че моя е командирован.  Така мазно се изнизах,не знам дали въобще е разбрала,че съм ходила.Тя реално с мен няма проблем,но ако ме беше видяла сигурно щешв да ми удари една лекция.

Иначе моята майка е голяма досада.С моя мъж проблеми няма,но с мъжа на сестра ми са на нож.След раждането на племенницата се изпокараха.Той реши да им сподели,че му е болно,че сестра ми не се разбира с майка му...моята майка го прие като ултиматум,че ако сестра ми не си подобри отношението той ще я върне(аз присъствах и няма такова нещо)и от като почна..никой от двамата не иска да се извини.Той се държи добре,но майка ми е добиче и мълчи като чвор в негово присъствие,много напрежение внася това,даже  сестра ми не иска да се вижда много с нея вече.
А аз там съм като кошче-всеки плюе за другия,предават си думи.Добре,че засега с моя няма проблем,но кой знае.
Баща ми пък е фурнаджийска лопата...пред зет ми вика"Тя,майка и не е права..аз те обичам като роден син.,а майка ми като го наговори почва" да,права си..той тормози детето".

Та си има и скандали с тъщи...в някои случаи те са по-големи харпии от свекитата.В случая на сестра ми и двете са де...

# 19
Свекърва ми един ден ми "сподели", че добрите жени раждали момичета а лошите раждали момчета и как трябвало да се замисля щом съм родила момче какъв човек съм.Аз и отговорих, че за мен синът ми не е наказание а най-голямото възнаграждение в живота ми, и че би трябвало тя да се замисли що за човек е при положение, че е родила не едно а цели две момчета, а и все пак аз мога да имам и момиче някой ден а тя и тази възможност няма.  Mr. Green
Направо да се зачуди човек как понякога им ги ражда главата такива глупости.  ooooh!

Те тук някои снахи споделиха същото. Да се чуди човек как едно и също им идва и на снахи и на свекърви. Ама много е важно кой го е казал.

# 20
Свекърва ми един ден ми "сподели", че добрите жени раждали момичета а лошите раждали момчета и как трябвало да се замисля щом съм родила момче какъв човек съм.Аз и отговорих, че за мен синът ми не е наказание а най-голямото възнаграждение в живота ми, и че би трябвало тя да се замисли що за човек е при положение, че е родила не едно а цели две момчета, а и все пак аз мога да имам и момиче някой ден а тя и тази възможност няма.  Mr. Green
Направо да се зачуди човек как понякога им ги ражда главата такива глупости.  ooooh!

Те тук някои снахи споделиха същото. Да се чуди човек как едно и също им идва и на снахи и на свекърви. Ама много е важно кой го е казал.

И друг да ми го беше казал пак така щях да реагирам.За мен това е най-голямата глупост която може да каже човек, че щом имаш бебе(момче) било наказание за това , че си лоша. Ако това е наказание, може да ме накажат поне с още едно.  Mr. Green

# 21
  • Варна
Цитат
Той реши да им сподели,че му е болно,че сестра ми не се разбира с майка му...моята майка го прие като ултиматум,че ако сестра ми не си подобри отношението той ще я върне(аз присъствах и няма такова нещо)и от като почна..никой от двамата не иска да се извини
Aй! Сякаш съм в приказка на братя Грим. Особено в частта с връщането. Mr. Green

# 22
  • в здрача
Свекърва ми един ден ми "сподели", че добрите жени ...
То и майка ми един ден сподели, че мъжете, които като млади имали много любовници правели момичета, че да има кой да събира, а тези, които се стискали правели момчета, че да има кой да пилее, а тези, които си били в мярката правели момче и момиче. Та аз сега какво, да се обидя, че съм си избрала мъж, който много материал е прахосвал ли  newsm78 Аз го приех като майтап, какъвто си и беше, ама вероятно защото си познавам стоката, т.е. майката.

Мисля си, че понякога май корена на проблема е не какво, а кой го казва. Много бях изненадана, че корена на неразбирателството между баба ми и стринка ми според стринка, т.е. снахата е, че тя не я искала за снаха. Когато чичо я довел в къщи, казал че ще се женят и тя ще преспи у тях, защото баща и бил военно ченге и не я пускал да нощува другаде, а баба ми казала - никакви такива - изпращаш я у тях, представяш се на баща и и я искаш от него.

# 23
  • София

Хахаха! Как им ги ражда главата ...............

# 24
Аз и миналата тема питах, но пак: Добри или лоши са тъщо-свекървите или свекърво-тъщите? Т.е. жените със семейни разнополови деца.
А клипчето на Трещи  Joy
Не го ли знаеш вицът?
"Дъщерята случи на мъж! На ръце я носи, не й дава да готви, по курорти я води, скъпи дрехи и  купува, закуската в леглото й носи!
Пък синът не случи на жена! Една лигла ти казвам! Не стига, че на ръце я носи и една манджа не му е сготвила, ами и по курорти иска да я води, само скъпи дрехи си купува, а нахалницата и закуска в леглото го кара да й носи!"

# 25
  • Mediterraneo

"Дъщерята случи на мъж! На ръце я носи, не й дава да готви, по курорти я води, скъпи дрехи и  купува, закуската в леглото й носи!
Пък синът не случи на жена! Една лигла ти казвам! Не стига, че на ръце я носи и една манджа не му е сготвила, ами и по курорти иска да я води, само скъпи дрехи си купува, а нахалницата и закуска в леглото го кара да й носи!"

Хаха, това ми е малко познато  Mr. Green

# 26
Да  се  изфукам  Mr. Green - моят      съпруг направо обожава  родителите  ми  / чувствата   са  взаимни  , разбира  се /  .  Винаги   е  казвал  пред  други  хора  , че  му е  1000  пъти по- лесно да   се  разбере   с  тъща  си и  тъст  си , отколкото  с  неговите  родители.

# 27
Не го ли знаеш вицът?
     Знам го, но рядко в живота си срещам толкова противоречиви хора. Обикновено оценката на засегнатите е противоположна, но хората са си все същите. Пък и очаквах недоволните снахи с братя да споделят какво мислят за собствените си майчета. И те ли са чудовища по правилото - всяка свекърва-чудовище?  Sunglasses   

# 28
Краят на старата тема е особено интересен.  Mr. Green

Цитат
И какво, на пенсионерки ли ще ги обиждате бъдещите снахи ? Или на ...? Оооох....  Че правели секс на ученическа възраст, забележете, не по кварталните градинки...   
Аз се оттеглям от темата, наистина, сексът преди 18 г. е забранен, вярно, а и момчето е подсъдно даже. На моят ще му кажа - само с каки, 18 +, че като гледам какви има, ще го опандизят като стой та гледай...

Хърми, забранен ли е наистина? На мен ми се въртят някакви далечни спомени, че след 14 е позволен, ако и съсексникът е в твоята възрастова група. Затова навремето беше повод за празник, когато ти издадат първата лична карта.  Laughing

Цитат
аха, аз направо предлагам да им определим график, да им застиламе нови чаршафи, а по средата на спалнятта да им направим два лебеда, оплели шии във форматта на сърце, а между тях кутийка Дюрекс и картичка с напомняне да ги използват!

Андариел, всъщност това е направо задължително, като се замислиш.  Mr. Green 1) Няма да се излагаме пред чуждото дете с мръсни чаршафи. 2) Кутийката и напомнянето спестяват долната констатация:  Mr. Green

Цитат
Не знам, у нас са чупили полюлея, чаши, уредбата, у приятелка - плочките. Пък като си легнат , какво - най-много бебе да си направят.

# 29
     Ники, престъпен във всяко положение с момиче до 14 години. Условно престъпен за всички непълнолетни (14-18) -  в случаите, когато е чрез използване на положение на зависимост или надзор.
   Престъпно е съпружеското съжителство между пълнолетен мъж и ненавършило 16 години момиче.
   Съденето на "младоженци" от една известна етническа група за последното е новия "тренд" в правораздаването.
     ПП Предвидено е и наказание за склоняващите към съпружеско съжителство. В това се крие моето притеснение като майка на момче.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 15:48 от Хърмаяни

Общи условия

Активация на акаунт