С какво ни дразнят свекървите?- тема 19

• 51 465
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Ще следя Ивка03, обзалагам се, че ще пише в съседния подфорум, ако нероден Петко все пак успее да се материализира.  Thinking
Ивке, надявам се, че добре си преценила съпруга си, защото примерът от семейството е голяма работа. Ти си изчезнал /поне така си мислех/ вид, според който парите се пестят и кътат акуратно, за да се вложат в битовизми. Ако мъжът ти предпочита по примера на майка си да ги инвестира в преживявания, от вас семейство не знам как ще стане.... Rolling Eyes Като прибавим и твоята склонност да изискваш всички да одобряват и живеят по твоите правила и разбирания, чакат ви не особено розови дни. Това ще ви е проблемът, а не толкова дали свеки си е почистила жилището... ooooh! Няма нищо по-важно от това да живееш със себеподобен. Не сте ли от едно тесто, тц. Не е необходимо човек да се променя, за да се нагажда, просто трябва да открие своето подобие. Тогава тези терзания просто няма да ги има. Мъжът ти чие подобие е-твое или на майка си? Отговорът е от изключителна важност за бъдещия ти семеен живот.
П.П. А възможностите не винаги зависят от парите. Те са резултат и на вижданията за света, както подхвърли по-горе Бояна.

# 661
  • София
Аз пък да се оплача от моя свекър. След като го похвалих, че избира много хубави дини, човекът се амбицира и всеки ден праща по 1-2 десеткилограмови чудовища у дома. Разваля ми линията, ей, лош човек Twisted Evil
Laughing Мъжете така реагират на похвали, знаеш. Hug

# 662
  • до най-прекрасния мъж
Ние си решихме въпроса с милото за това къде ще живеем. Засега ще сме у нас. Явно той го е решил за себе си, но аз се впрягам много. Обясни ми, че всичко му е било ясно още от началото и няма какво толкова да го мисля.
unadaptable, ако щеш ми вярвай, но той пести повече от мен Simple Smile
Аз се оттеглям от сцената, дано се появи някоя друга звезда да не скучаете  Wink

# 663
  • София
Ние си решихме въпроса с милото за това къде ще живеем. Засега ще сме у нас. Явно той го е решил за себе си, но аз се впрягам много. Обясни ми, че всичко му е било ясно още от началото и няма какво толкова да го мисля.
unadaptable, ако щеш ми вярвай, но той пести повече от мен Simple Smile
Аз се оттеглям от сцената, дано се появи някоя друга звезда да не скучаете  Wink
Явно съм екстрасенс. Flutter
А за другото не се тревожи, имаме и други забавления извън чуждите свекърви. Wink

# 664
  • Варна
Аз пък да се оплача от моя свекър. След като го похвалих, че избира много хубави дини, човекът се амбицира и всеки ден праща по 1-2 десеткилограмови чудовища у дома. Разваля ми линията, ей, лош човек Twisted Evil
Знам, знам.
Ама ... пусто, нали съм лакома и като изям 1/2 диня и ми става зле. Свекър ми е виновен Twisted Evil

# 665
Пусни тема "С какво ни дразнят свекърите".  Mr. Green
Не ги е срам. Това е подмолна мъжка конспирация.
Да се налееш, та да не те заглеждат чужди мъже.

# 666
  • Варна
Знаех си аз, че не му е чиста работата на свекъра. Mr. Green

# 667
  • София
Знам, знам.
Ама ... пусто, нали съм лакома и като изям 1/2 диня и ми става зле. Свекър ми е виновен Twisted Evil
Лош, лош свекър.  Mr. Green

# 668
  • Варна
Ето, оплаках се. Олекна ми.
Отивам да ям диня Mr. Green

# 669
  • София
Ето, оплаках се. Олекна ми.
Отивам да ям диня Mr. Green
Преди това му кажи, че и диаманти избира най- добре. По- здравословни резултати ще има. Grinning

# 670
За първи път следя темата по-активно. КАто гледам обаче как се решиха проблемите на Ивка,само защото ви се оплака,се чудя дали да не се оплача и аз. Само да реша от какво и как да си формулирам проблема и утре съм на линия. И да помагате,ей. Да видим дали и на мен ще подейства магията на форумската помощ Crossing Arms

# 671
  • Варна
 Mr. Green
Де да беше истина.
Свекърва ми все на мен "разчита" за хубави бижута, подарени от свекър ми. Ако не забрави, де. Че се е случвало аз да му напомням, че имат годишнина от сватбата.

BG_Lady , оплаквай се, оплаквай. Шаманството процъфтява тук.

# 672
Така добре й се получават  нещата днес,та току виж и свеки лъснала цялата къща и сготвила най-вкуснатаа манджа.
П.С. И заживели дъъъълго и щастливо Wink

# 673
  • Варна
Тя и моята свекърва провежда диверсионна стратегия. Трън съм й в очите с моите недостигащи до 50кг телеса. Та все гледа да ме угоява. Не се търпи, честно ви казвам. Все някакви теста, сладкиши, храна Twisted Evil
Че и хляб пече .... /обидна дума по избор/ Twisted Evil

# 674
Ох, за Бабилия се сещам от последните постове...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574958.msg18324803#msg18324803
 Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт