С какво ви дразнят снахите

• 8 982
  • 33
  •   1
Отговори
има ли нещо?

# 1
....Няма да смеят да  кажат тук, тук толкова люти снахи са се събрали...ще ги изядат Laughing

# 2
Готви превъзходно и угои на мама момчето  Mr. Green
А, да, има и наглостта да е умна, интелигентна, добре възпитана и хубава, да се облича с вкус, да полага грижи за фигурата си, да е безупречна майка... Фактически не ми оставя поле за истинска свекървинска изява. На всичкото отгоре усещам, че я обичам.
И това ако не е повод да се дразня - здраве му кажи.

# 3
    А от "гаджетата" на малолетните ни момченца може ли да се оплачем?  Laughing
    Още е рано, да съм свекърва, но трябва да тренирам Mr. Green ... предупредиха ме в съседната тема.

# 4
Само от снахите по права линия може да се оплача?
Или може и от жената на брата или братовчеда? Mr. Green
Мен би ме подразнило това,че тя избира да влезе в дадено семейство по ред нейни си причини и в един момент решава да променя нещата.
Да превъзпитава дядото да не сърба,бабата да вари боба по книга,свекървата да мълчи,свекъра да дава повече пари,а тя и милото да имат думата за всичко.
И да,детето...,че тя зестра го е занесла.
Всички да и се кланят и почитат,защото хубавицата може и да реши втори път да си даде труд да роди още едно дете на фамилията.

# 5
  • София
Казват, че Господ на най-големите скочубри давал момичета, за да не станат свекърви и да тровят живота на перфектните снахи!  Laughing
Аз ще ставам тъща!  bowuu

Wink

# 6
  • София
Аз ще ставам свекърва....три пъти.... Mr. Green
Големият ми син има гадже от една година /много се надявам да ми стане снаха по-натам/. Не съм конфликтна в тези отношения, даже мисля, че заобичвам и се привързвам към хората доста бързо, дори и снахи да са... Laughing

# 7
Темата е преброяване на свекървите с големи момчета.

Казват, че Господ на най-големите скочубри давал момичета, за да не станат свекърви и да тровят живота на перфектните снахи!  Laughing
Аз ще ставам тъща!  bowuu

Wink
hahaha Joy

# 8
Гледам, че темата не върви, явно са малко свекървите тук. Аз още не съм, но вече ми е време. Големият син е на 28, а малкият на 25. От около две години и двамата живеят с приятелките си. И двете момичета ми харесват и ще се радвам да ми станат снахи. Не смятам да влизам в какъвто и да е конфликт, а напротив-да се държа майчински с тях. Щом те си се харесват,какъв ми е проблемът. Би ме дразнило единствено ако вземат да настройват синовете и децата срещу нас,но не виждам причина това да стане и се моля всичко да е наред. Искам срещите ни да бъдат удоволстие, а не по принуда.

# 9
 Mr. Green Сещам се,когато си обзавеждахме къщата дойде дизайнерка наша позната на известна бг марка мека мебел.Та тя се оплакваше как снаха и решила да си направи кухнята зелена (понеже гледаше нашата-всичко е в бежово и кафяво),та жената беше повече от потресена за нейния вкус и супер недоволна,че синът и ще живее там.  Mr. Green Горката снахичка,кой знае как се е борила със свекървата... Laughing Laughing Laughing

# 10
Боже господи, от какво била потресена тази свекървичка. Ами да си направи и пембяна кухня ако иска снахата , нали те ще живеят там. Най-често отчуждаването става за такива неща- да се дават неискани акъли, дребни забележки и т.н.

# 11
  • София
   Писах в предишната тема,че съм доволна от нея, но от тогава положението се промени.Тази,която мислех ,че ще ми стане снаха, се оказа,че не го е искала наистина,а само е използвала сина, докато си уреди нейните неща. Това много ме ядоса, защото той, будалата много я обичаше, дете даже искаше, и му беше гадно, като разбра истината.

# 12
Тайне, все пак добре, че не ти е станала снаха. Ще срещне друга момчето ти, която ще го заслужава  Peace

# 13
  • София
Тайне, все пак добре, че не ти е станала снаха. Ще срещне друга момчето ти, която ще го заслужава  Peace
Чул те Господ! От кога чакам, не знам дали ще дочакам.

# 14
И аз съм от скучубрите.
А от зетьовете живот и здраве да се оплакваме ли?

Общи условия

Активация на акаунт