АВГУСТинките половината с кърмене и колики се мъчат, а другите кореми още пъчат

• 34 248
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Switzerland
Цитирам публикацията на Софи от ФБ  :  Родих Емма . 2 530 тежи и е 48см . Родих нормално и всичко мина чудесно.
Честито !

# 556
  • Пловдив
Ех че много нови бебчетааа Hug Да са живи и здрави и много да радват всички.  Hug Hug

Аз си чакам, но засега никакви признаци. От вчера ме по наболява корема, но като си легна всичко се нормализира.

То се е видяло, че няма да се спи. Ще взема да си врътна една кола маска на краката, че ако утре реши да излиза бебчо да не му боцкам. Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 03:19 от loa

# 557
Добро утро мамчета  Mr. Green

Честити бебенца на Десисита, Галка, Рени-М и Софи, да са ви живи и здрави и много радост да ви носят (и вие на тях де)  Party

Би-би, радвам се, че нещата при вас си идват по местата.

Тайра, според мен на вашия креват й мирише на вас, на дивана и в количката има нещо, до което да се допира и й е по-приятно, а в креватчето й е много широко, неуютно и не й мирише на нищо ваше. Можеш да й сложиш своя фанелка или да навиеш зад гърба й пеленка и да подпреш гръбчето й с нея.

# 558
  • софия
Честито на Софи! Да е жива и здрава малката принцеса!

rosij , поне разкритие имаш, а аз и това нямам Confused Пожелавам ти да е скоро и да не влизаш в болница, ако влезеш - за секцио ли ще е или на система с окситоцин?

То разкритие 1,5 см си имах и преди 10 дни. Ако вляза в болница ще предизвикват раждане с окситоцин. Секцио е най - крайния вариант.

Белверде ще дойде и нашия ден, ама защо да е така.

# 559
Софи, честита Емма!

Диди24,
и ние трудно заспиваме, вчера почти не сме спали  Shocked

Въпрос към ЛЛЛ

Скрит текст:
Снощи започнах да усешам лека болка в зърното на едната гърда при засукване на бебето, тази сутрин като огледах по детайлно видях, че имам червена линийка по едната гънка (дано обясних добре), предполагам, че това е раничка. Въпросът ми е за сега ще прескоча кърмене, за да видя дали ще се пооправи, но все пак да слагам ли силиконов накрайник и въобще как да процедирам.
Мерси предварително!

# 560
Уха, не ми се вярваше,че Софи отива да ражда,а гледай ти как ни изненада с бебче- има снимка във фейса- да е жива и здрава малката Емма и много да ги радва!!
 Hug
Аз тая нощ за първи път сънувах,че раждам, че съм родила и в родилното не искат да ми дават бебенцето да стои при мен- още съм ядосана. Laughing Отивам на вилата днес, да знаете- да не ме дирите по родилните домове. Laughing Mr. Green Heart Eyes

# 561
  • Бургас
Честито на новите ни мами!
И аз не съм се засилила да раждам Mr. Green! Разкритие 1 пръст, юнака не се е наместил, тонове ок!
Ще се приготвям за детски рожден ден!
Хубав ден от мен!

# 562
Софи, честито дребосъче Емма, да расте здраво и весело дете   bouquet

И аз не съм се зараждала още  Crossing Arms Едно ми е такова апатично всичко и изнервено. Взеха да ми се подуват и ръцете сутрин, ух, дано се сети да излиза тези дни, от малък не иска да се отделя от майка си  Mr. Green

# 563
  • Бургас
 viv-miv, и моите ръце (особено дясната) сутрин много ме болят и са подути! С първата ми бременност това ми случи още в 8-мия месец и беше много гадно!
Но още малко Laughing

# 564
Ехоооо, честито на всички мами. Отдавна не съм се включвала, но бързам да съобщя - на 13 август станах мама на красивата малка Дария - най-прекрасното и съвършено бебе, което съм виждала. newsm44 Всичко мина изключително бързо и лесно - родих за 3 часа и половина.

Успех желая на всички бъдещи мами! newsm44

# 565
Айде и аз да се запиша в групата на нераждащите! LaughingВече започнах да си мисля,че бебо ще чака да мине на кака му партито за РД и тогава да се появи. Joy
Софи,честита ти принцеса Емма!!!Честито и на  Десисита, Галка, Рени-М !Да са ви живи и здрави бебчетата!
Absolut Illusion,честита Дария!    bouquet

# 566
Absolut Illusion, честита Дария, много да ви радва   bouquet

КалкаHug Ще избутаме, няма как.

# 567
Здравейте, момичета, и аз още чакам, ама да видим до кога  Mr. Green
Гунди, ако още не си заминала за вилата можеш ли да препоръчаш някоя добра книга за българските обичай и традиции, които се спазват по празниците (понеже спомена, че си етнолог).

# 568
Ехаа пак бебевалеж, честито мами   bouquet !

bg_trinity, мерси за клипчето  hug , ще се пробваме да видим и ние с Емма какво ще сътворим.

Към ЛЛЛ : през нощта, когато бях вдигнала Марто да се уригва, по пеленката остана тънка лентичка нещо ръждиво с малко кръв, възможно ли е да е от гърдата /имам малки ранички, но досега не е текла кръв от тях, коричките им паднаха и мисля, че зърната започват да се оправят/. Изпражненията са му добре, в тях няма нищо..

# 569
Стискам палци от сърце на бъдещите мами - особено на Белверде, която ми се струва малко притеснена. Успех мадами   bouquet Всичко ще е наред!
Лошичка, и ние сме така с мрънкане и хълцане, това откакто ни попремина жълтеницата. Просто ставали активни и така си бодърстват.

Въпрос към ЛЛ:
Скрит текст:
Здравейте, моля за съвет! Преди време бях описала положението при нас - имам двистранни операции на млечните жлези (махани са ми оперативно по няколко фиброаденома) и кистозни гърди към момента. В дясната имам голяма киста, която е на нивото на ореола. На всичкото отгоре съм и с много малки зърна. В родилното бяха страшни скептици, че въобще ще имам кърма. Никой не ми показа как да го поставям правилно на гърда и т.н. и се прибрахме вкъщи с рагади и препоръка да се цедя и давам от шише. Поплаках си малко, но се стегнах. Кърмата тръгна, от дясната (по-засегнатата) успявам да изцедя най-много около 60 (видимо при нея каналите са засегнати, зърното там така и не изпъква), от другата - 120. Кърмихме се и със силиконови зърна, но не е достатъчно. Имам кърма на цедене като за 2 негови хранения. И успявам да замразявам. Все още го пробвам да го слагам на дясната гърда, но той суче вяло и се изнервя - свикнал е да получава вече с шише. Предъвква ми зърното и нито един от съветите за правилно поставяне не е приложим вече. Вчера се опитах да го нахраня изцяло само от дясната гърда,но цвета на акато му веднага се промени и намаля (до сега всеки негов памперс е наакан). И двамата сме страшно изнервени преди и след кърмене и превръщаме този магичен процес в кошмар.
Та въпросът ми към вас не е толкова към технологическото връщане на гърда, а е чисто майчински - макар и изцедена и от шише получава ли най-добрата храна бебето ми? Не спирам да му говоря и пея за да наваксаме емоционалната връзка помежду ни, той изглежда доволен и щастлив, но такъв ли е? Не давам АМ, ще стерилизирам и цедя докато мога!!! Цедя на 3 часа, така че стимулирам добре и се надявам да имаме успех.

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 13:43 от Teffita

Общи условия

Активация на акаунт