Любители на котки 64

• 44 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Между гори и планини
Ох, гледах, гледах сладки пухковци, та грабнах Кетя и я намачках заради тях!  Laughing
Да е жива и зрава котанка Богданка (малко закъсняло)  Hug
Лъкито, сивушко сладък бил голям красавец, пък аз да незнам  Blush
Сушито е много сладка писанка, с малки черни възглавнички на лапите, като шоколадчета!

Добре дошли на всички нови пухчовци и стопаните им  Hug

# 661
Ето две нови снимки и от мен:

Бисо- - вече свикна с всичко вкъщи и започна с белите.

Фреда - - не го съска вече, но постоянно застава с лице към стената, крие се на терасата, не издава звук, храни се много малко. Мисля, че още е в шок от малкия котак, но се надявам да свикне с него и да не и стане нещо  Confused

# 662

Влюбена съм в Бисо!!! Искам още снимкииииииииии!

# 663

Влюбена съм в Бисо!!! Искам още снимкииииииииии!

bouquet Hug

# 664
  • Пловдив
Много сладък малък бандт Бисо.

# 665
  • Между гори и планини
Да му имам муцунката и белите пантофки! Какъв котарак само ще стане!

# 666
# 667
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добре дошли на pisenxeto с Меги и Тони, и на Danny Milanova с Филипчо!  Heart Eyes Hug Hug
Имате доста материал за мачкане smile3508, така че давайте по-често снимчици! Grinning

ИКСИJoy с тази баничка и аз не бих отказала да съм котка у вас  Wink! Пък щом и сенчица под лозенце има ...! hahaha Котаракът със сърничката страшно ми прилича на Леополд на Анабела! Crazy

# 668
Бисо е прекрасееен! В София ли е  Mr. Green Нослето му е уникално сладко!!!
Влече си ме към черно бяло коте и  това си е!

Danny Milanova , и твоите деца са много сладки! Йоанка каква порода е  Mr. Green Батко й Филип изглежда дундьо от класа! Пускай повечко снимки, особенно на двамата заедно, моля!

Диди, много са ви хубави чекмеджетата! А съдържанието им още повече!

pisenxeto, персийките са чуствителни котки и дори да не е била малтретирана е нормално да е по- страхлива и свита. Дай й време, ще се отпусне.

Днес водих Суши на преглед и да й дадат пастичка за обезпаразитяване. Голям страх брах докато стигнем до кабинета, понеже сме пеша (е, пред 3 блока сме от вета) но все пак има кучета и ако я бяха надушили не ми се мисли...  Та сигурно си е мислело милото, че ще го зарязвам някъде и като се прибрахме вкъщи се счупи да ми мърка и да се умилква от благодарност, че пак си е тук : )))))

# 669
  • In a surreal moment!
Охооо..Богданка в чекмедже, Филип в розов пантоф и за капак Бисо прекрасний и Фредка сърдитолетка ...Живота е прекрасен, само да си член на най-пухената тема!  Grinning Heart Eyes Hug

Теди - хохо...първото нещо ,което си помислих като видях Бисо е, че изгоре...в страхотна фотосесия, само да ти е наблизо!  Grinning

Професорке - абе разбират му те, не са прости. Баницата имаше богата и сложна плънка тип разчисти хладилника - сиренце, кашкавал, малко пушен бекон, кис. мляко и масълце. Много любими котешки съставки, така да се каже. Все още няма дете по плаца, май ще отидем направо към вечеря, но като се разтропам с нашите паници с боб нищо не се знае, те и на боб не отказват, преджапаха през цялото ми вегетарианско меню до момента и всичко им се услади. Пу, пу, да са ми живи и здрави. Вчера например, сутринта, Маша си беше хванала някакво доста голямо птиче. Не беше врабче, не беше и лястовичка ,не го видях добре, може би кос. Опита се да го примъкне вътре, но врясакът ми беше безпрекословен и отиде да си го ...в комшийските трънаци, обаче... Явно усети миризмата от скромната ми порция ръжени макарони със сирене и докато се мотаех и ги чаках да поизстинат, тя ги нападна! Пиле срещу макарони...не мога да го проумея, що за повреда съм и причинила в котешкия мозък  Crazy
Писанчо е бам башка, той не краде, той ти увисва на коляното, протяга лапи и гледа с транс-хипнотичен поглед, става нагъл, ако ядеш фъстъци  Mr. Green И Маша обича фъстъци, приготвила съм видео по темата, само да имам време да го кача някъде и ще я видите как мляска!
Чао за сега, ремонтирам едни столове и ми се ще да свърша по-раничко, пък само се разсейвам с котураците.

# 670
Икси, голям е кеф да те чета, както винаги  Hug
Много си права... какво му мисля на Бисо  Joy

И моята скумрийка ще се окаже всеядно. Онзи ден си хапна от моя карфиол, после от палачинките ми, а най-обича да ръфа от луканката ми  hahaha

# 671
  • Пловдив
И аз да ви покажа един от големите "врагове" на малкия бандит. Само че вече стана тежичък и може да превключва и програмите
hahaha.
Като се заговорихме за ядене моя яде обелките от смокините, а вчера ме изненада като нападна и пъпеша ми  ooooh!

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 13:20 от Аксиома

# 672
  • До хладилника, който обичам
Поздрав от 4-месечната Маша  Grinning много гальовно коте излезе, когато не ни скача по краката, докато ходим, за да ги гризе, се гали, мърка и ни ближе.

(клик)

Тази снимка преди 2 месеца.

# 673
Бисо е прекрасееен! В София ли е  Mr. Green Нослето му е уникално сладко!!!
Влече си ме към черно бяло коте и  това си е!

В София е да  Hug

Маша е голяма красавица!

Ето  снимки на Фреда от преди 3-4 месеца:

Специално за снимката, на която се вижда букетче люляк- то беше обикаляне около него, похапване, после си легна да спи до него  Joy

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 17:33 от Bubisha

# 674
Благодаря за посрещането!
Видях страхотни снимчици-защо всички котки  са тооооолкова сладки  Laughing Wink
Днес ги оставихме сами и като се прибрахме Мега беше в краката ни и чакаше да я намачкаме.Ту в краката на единия,ту на другия.Аз седнах да яда царевица и тя веднага до мен,отроних и едно зърно и го изяде,а после още две, три си похапна   Laughing Не ми се е случвало за толкова време  при различни котки,които сме отглеждали  да яде царевица  Confused

Общи условия

Активация на акаунт