Любители на котки 64

• 44 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Да ви покажа и една снимка, която изнамерих от нета преди време- моята Фреда гледаше Бисо така като го доведохме ( днес става точно седмица от както е с нас  Hug )

http://www.prikachi.com/images/506/5247506z.jpg

# 676
pisenxeto , aз пък съм виждала много котки, които обичат царевица. Но пък никога котка, която яде пъпеш, а тук доста момичета споделиха, че маците им ядат царевица.

Bubisha , сигурна съм , че е имало странни погледи тип- тва извънземно пък откъде се взе. Важното е, че свикват едно с друго. Да нацелуваш малкия разбойник от мене, много, ама много ми легна на сърце.

# 677
И аз на село много често съм виждала котки, които ядат варена царевица. Пресен пример от това лято - новото коте на съседката  Laughing

# 678
  • До хладилника, който обичам
Много котки ядат царевица, почти всяка котка, която съм пробвала, харесва. А някои харесват пъпеш и краставица (но не и моите дотук, Маша не съм я пробвала).

# 679
  • In a surreal moment!
Теди - ето да видиш, Шуши ядеше пъпеш и още как, а останалите го гледаха потресени  Grinning
Боби и Маша като малки се опитваха да му подражават, но отстъпваха от кофите с пъпеши като опарени  Grinning

Имайте предвид, че повечето от пъпешите не бяха сладки, а горчиви, гледахме ги за семената, не за десерт. Цепим ги, вземаме семената, половинките се хвърлят в кофи. Шуши си отбираше от кофите и гризеше като прасе.

За жалост имам само 3 снимки, нямала съм време за видео, пък и кой ти е мислил, че ще се затрие из комшиите любовникът му недни.

http://4a4evi.snimka.bg/animals/malki-domashni-dyavoli.164334.14067604

# 680
  • София
Благодарим за посрещането! Hug
Ще се отчитаме периодично със снимчици!
Относно странните вкусове на котаците ни:
Phillip не яде човешка храна-от бебе не проявява интерес към нея, освен че ...
... полудява за фурми и мед. Joy
Какво е това желание-не мога да си го обясня!
Thinking

# 681
  • Между гори и планини
Моята лигла никаква човешка храна не я привлича. Размразявам си спокойно месото в кухнята, тя по на високо от стол не се качва. Пробвала съм я с шунка, варено пилешко и варена риба. Подушва, облизва се и.... Не! Дори скъпите котешки консерви със 100 % месо които преди ядеше с охота, сега се опитва да зарови. Яде само един вид суха храна за капризни котки на РК и това е. Обича, обаче да влиза след мен в банята и да пие вода до канала (не че не и сменям купата всеки ден по 2 пъти), затова много внимавам и измивам да няма никаква пяна. Полудява и за солите за баня с лавандула с които си правя педикюр  Crazy Едвам успявам да я изгоня да не си пийне от водата им.
Докато котките на майка ми са всеядни прасенца, така поне нямам застояла храна в хладилника  Laughing

# 682
И Ади е така-и ние сме на РК за капризни котки и това е то.Преди ядеше всичко-лимони,маслини,всякаква храна,чак ме учудваше.Но вече край! Naughty И все пак може да си хапне шунка малко и някакво колбасче.Но пък Макс никога не е вкусвал нашата храна-не иска и това е.Нито готвено,нито колбаси,нито абсолютно нищо.Той не отказва обаче никаква храна щом е котешка-суха,консерва,всичко...като прахосмукачка е Mr. Green То си му и личи де.А капризните си стоят слаби  ooooh!

# 683
  • Между гори и планини
Ами - слаба  Naughty знаеш ли какво шкембе има, истинска трътчица с много мат'рял за мачкотене.
Иначе яде малко, само една малка купичка дневно, рядко допълвам. Може би РК засища повече, защото котките на майка ми (пак те за пример) , хем ядат 2 пъти дневно (по евтина храна), хем все искат още. Кетя яде предимно нощем.
Ето го и самото шкембенце  Blush

# 684
Аз говорих за моята-тя наистина е много слаба,а яде по много.Но айде сега след операцията,дано се възстанови от към килограми в скоро време! Peace
Иначе точно сега отидох да си намажа една филия с хайвер  Embarassed и ме наобиколиха.Ади разбира се изяде около 10 хапки,а Макс само подуши.Не и не Naughty Обаче пък им нарязах 1 кренвирш на ситно и Ади като му се нахвърли,Макс и той започна,че двамата си изядоха кренвирша  Mr. Green Той между другото кренвирш яде,а шунка днес не вкуса  Rolling Eyes До сега само кренвирш е ял и един вид салам.Друго не!Обаче тя поне гладна няма да умре-хапва все още наша храна! Grinning

# 685
Предишната ни котка си умираше за краставица, слънчогледови семки, печена чушка и яйце. Кренвирш не близваше. Дребната засега не е изявила предпочитания към по-интересна храна, но кренвирш също не опитва.

# 686
Привет след почивката!
Моя дзвер също харесва царевица и пъпеш. Заради почивните дни се наложи да остане вкъщи сама. Притеснявах се доста, но проблеми нямаше. Като се върнахме почна едно мъркане, галене ммм.... Направо си помислих, че се е отказала да ни хапе и дере, но не би.... Twisted Evil

# 687
Фреда преди ядеше черен дроб (свински май)- за закуска и вечеря. Баща ми ставаше всяка божа сутрин преди работа да и направи закуска на принцесата. Сега вече яде само сос от паучовете,  рядко месестата част. Пробвах я с дробчета, но пилешки- няколко пъти хапна малко и това беше. Имаше един момент (точно я бях взела в София при мен), в който имах 8 вида различна храна за котки ( хладилника ми беше станал нейн)  и не ядеше нито една от тях.
Бисо сега си похапва всичко- онзи ден яде картофи, но мисля, че след време и той ще прояви капризи.
Хубава седмица на всички!!  Hug

# 688
  • До хладилника, който обичам
Добро утро с любезното съдействие на *Ted Cat* и Суши  hahaha

Откак видях нахилената Суши, само такива смешки с нея са ми в главата  hahaha

# 689
Ах, Бу  Joy Joy Joy
Аз само чаках някой да спретне смешки със Суши. Перфектно се е получило!
Цезар яде всичко, включително хляб. Нямаме проблеми с него.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт