Проклятието на красивата жена

• 76 047
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Galaxy 13197853088
Тази италианка е невидима за мен.

# 1 156
 Laughing и за всички други
аз я видях все пак, хубава е

# 1 157
  • Колибите
Фрида Кало, колкото и последната някои да намират ужасяващо грозна. За мен тя е екзотично красива.

Фиу, не съм само аз.

Всички имаме твърде различни възприятия за красотата, била тя проклета или не особено.

Да, тя е една от прокълнатите...Мъжът й я е тормозел, как му беше името, също много известен мексинаски художник, но ми изскочи от акъла Sad.

# 1 158
Тази италианка е невидима за мен.
Laughing и за всички други
аз я видях все пак, хубава е

Не се отваря снимката ли?

# 1 159
  • София
caffeinе, и аз обичам италиянките, ама тази нещо не се показа.Дай пак.

# 1 160
  • Варна
Фрида Кало, колкото и последната някои да намират ужасяващо грозна. За мен тя е екзотично красива.

Фиу, не съм само аз.

Всички имаме твърде различни възприятия за красотата, била тя проклета или не особено.

Да, тя е една от прокълнатите...Мъжът й я е тормозел, как му беше името, също много известен мексинаски художник, но ми изскочи от акъла Sad.
Диего Ривера.

# 1 161
  • Колибите

Фиу, не съм само аз.

Диего Ривера.

Да.
Скрит текст:
Та ако се прехвърлим за минутка в темата относно какво бих направила, ако спечеля от тото-то, то това ще е да си купя всички книги, покрай които само облизвам Rolling Eyes Пусто тез два тома за двамата Rolling Eyes, ама скъпички за мойне възможности, много скъпички Rolling Eyes.

# 1 162
Хубава българка за мен е и Хилда Казасян, в момента по БНТ 2 върви неин концерт, та се пресетих. За мен Йоана Буковска не може да и стъпи на малкия пръст...

# 1 163

Те това е "невидимата"  Joy

# 1 164
Абсолютно, точно тя е!  Mr. Green

# 1 165
  • Варна
Тя пак си е невидима Simple Smile

# 1 166
  • Варна
Ето я италианката:

http://www.celebritywallpapers.org/wallpapers/mariagraziacucinot … a_cucinotta_4.jpg
Какво да кажа.... страхотна! Друго си е да има малко "боя"... Simple Smile

# 1 167
  • Колибите
Хубава българка за мен е и Хилда Казасян, в момента по БНТ 2 върви неин концерт, та се пресетих. За мен Йоана Буковска не може да и стъпи на малкия пръст...

Да, ама ти ми стъпваш по 'сичките мазоли. Гледам го концерта и се късам от мъка, че не ъсм там. Всяка година ходя, сега - нъцки, щото съм финансово невъзможна и си кътам парите за другите по-важни неща в живота. Ама детенцето Praynig живот и здраве, там ще го водя Praynig...

# 1 168
  • София
И тук не се получи , пак невидима..

# 1 169
  • Колибите
Ето я италианката:

www.celebritywallpapers.org/wallpapers/mariagraziacucinotta/mari … a_cucinotta_4.jpg[/img

Какво да кажа.... страхотна! Друго си е да има малко "боя"... Simple Smile

Ох, и за мен е невидима Sad

Общи условия

Активация на акаунт