Проклятието на красивата жена

• 76 276
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 185
Пак извадите метъра и теглилките Laughing. За това време мъж е получил 5 пъти ерекция и не му дреме на топките за веждите и.
BTW,  стига се тея вежди де Laughing

# 1 186
БУБА, че огромни са си, и при това попровиснали...) Явно за това си ги държи жената.

# 1 187
  • Blondeville
Еее, и на Мария Грация ли й подкарахте веждите, е стиге де, това ли виждате наистина като погледнете нейна снимка  Thinking

# 1 188
Мисля, че това също е една много хубава девойка, естествена, без грим и с много хубава фигура
http://prikachi.com/images/403/5188403G.jpg
И веждите на тази много ми харесват, това ми е представата за хубави естествени вежди, е сигурно са гримосани, но Кучинота много повече щеше да ми харесва с такива.
А тук, малко по-различен поглед върху Анджелина  Laughing
http://prikachi.com/images/406/5188406R.jpg

# 1 189
  • София
Ами точно на тази снимка, на която казваш, че все едно я е свил яйчник, гърдите и ми се струват огромни. Сигурно е от снимката, на другата не е така.

Идеални са и веждите, аз харесвам такива.

Розмариня, естествено, че ще посочиш, че нямаш претенции.
Представи си, че вече си майка на твоето детенце, което не може да дойде при теб, защото си сложила граница, недей!

Извинявай, че ти говоря така. Много те харесвам, затова.

# 1 190
Харесва ми, само веждите нещо...много ги е изколибила. Чудно как ли ще изглежда с по-равни  newsm78
Kakво значи изкобилила и как да станат по равни като те са си с чупка. Да ги оскубе и да си ги нарисува ли?   Crazy
Аз съм с подобни вежди естествено, макар, че бих предпочела на гърди повече да и приличам.  Laughing

# 1 191
Харесва ми, само веждите нещо...много ги е изколибила. Чудно как ли ще изглежда с по-равни  newsm78
Kakво значи изкобилила и как да станат по равни като те са си с чупка. Да ги оскубе и да си ги нарисува ли?   Crazy
Аз съм с подобни вежди естествено, макар, че бих предпочела на гърди повече да и приличам.  Laughing
ИзкоЛибила, не изкобилила, като колибки стоят. Аз не харесвам такива, стоят ми неестествено. Субективно мнение...

# 1 192
То веждите да са и проблема. )))) При тези гърди....)  Laughing

# 1 193
Тука блондинките не вървят, но пускам една за баланс....точете кинжалите.  Joy

Скрит текст:

# 1 194
  • София
Хубава е , няма спор, но предпочитам Мария Грация заедно с всички кусури дето и намериха.

# 1 195
и при това попровиснали...

Много се зверих, но не успях да видя това, за което говориш   33uu

На нея и отиват. На мен ми харесват  Wink

# 1 196
  • Blondeville
Супер е Валерия Маца, кефи ме много, някак нежно секси е  Peace
Само дано да й се вписват в нормата и веждите, че иначе  Naughty
 Laughing

# 1 197
Ако щете ме обявете за архизлобна,Мария Грация не ми хареса.Аз тази Емануел Беар не я знаех,не съм гледала филм с нея,но аз и с Н.Кински не съм гледала.Краули е формулирала точно ''проклятието''на някои красавици.

# 1 198
За да е пълен баланса - една червенокоска от мен. За вас не знам, но за мен е красива.
Скрит текст:

# 1 199
Полудехте бре... Как пък кусур на М Грация намерихте? Нечовеци... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт