Проклятието на красивата жена

• 75 952
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 30
  • Far away from here...
Според мен "проклятието" не е заради красотата, а  по-скоро поради неумението да покажеш нещо повече.
Много точно казано и напълно покрива и моето мнение  Peace

# 31
Красивите жени не са задължително глупави. Simple Smile
Не знам дали са проклети, но определено са мръсници. Simple Smile

# 32
Познавам красавици, които никак не са нещастни. Красотата на тях не им пречи.

Никъде в статията не пише, че красивите жени са нещастни или пък, че красотата им пречи.  Rolling Eyes Нито пък някой тук твърди подобно нещо.

А какво твърдите?

# 33
  Абсолютно глупашка статия. Физическата красота е едно от най големите предимства, което може да притежава човек, независимо мъж или жена и действа на другите хора като на мухи... каквото там.
 Това го е писал някой, дето гроздето му е кисело.

# 34
Глупости на търкалета. Мъжът е ловец, няма красота, която да може да го уплаши. Тази легенда е изобретена от претендиращите за привлекателни жени, които поради претенциите си или други личностни проблеми биват отбягвани и от мъже, и от посестрими.
Абсолютно споделям!
Подобни градски легенди се разпространяват точно от жени тип:
"Ама аз съм тооолкова красива,що никой не идва да се запознае с мен?"    Sad  , вместо да опита да си налее малко мозък и да помисли защо и мъже , и жени стоят настрана от нея.

Красива жена, която освен това има и Красив характер, рядко е сама.И откъм мъже, и откъм приятелки....

А това
Цитат
За разлика от мъжете, жените постоянно се сравняват помежду си.
много ме разсмя....    Joy    
Щото мъжете хич не се сравняват...като се почне от мерене на пи.....и, после мерене на гаджета, после мерене на колите, на уредбите, .....абе на каквото се сетиш.Та, хич не се сравняват мъжете...    Joy Joy

Красивите жени не са задължително глупави. Simple Smile
Абе....щом смятат, че красотата им е проблема в комуникацията, не ще да блестят с кой знае какъв ум....Една красива , но и умна жена няма да рИве как мъжете бягали от нея, а ще се възползва максимално от подаръка на природата.

# 35
Красотата е много относително и разтегливо понятие да ви кажа. И е въпрос на вкус. Няма универсално красиви хора, които да са такива в очите на всички. И красотата не е никакво проклятие, човек просто трябва да знае как да я използва. Парадирането с външния вид е простотия и именно тя отблъсква повечето мъже. Колкото и да си умна и способна, залагаш ли в контактите си единствено на красота и нищо повече, просто си оставаш една кукла, която после тръби колко е неразбрана и едва ли не презряна. Красотата е оръжие, но неправилно използвано може да се насочи срещу самия теб. И едната красота не е достатъчна. Красотата на една жена ( а и мъж ) се крие в комплекс от физически и душевни качества. Има жени, които не са кукли, чаровни са, но имат неустоима харизма, която привлича мъжете. Маниерите, начинът, по който се изразява една жена, емоцията в нея, тези неща придават по- голямата част от красотата. Има красиви външно жени, които обожават да са в центъра на вниманието и флиртуват с всичко живо, което ги загледа, а после удрят ножиците. Затова често ги наричат кучки. Има красавици, които са непробиваеми като айсберг, не ги вълнува никой и нищо. Затова пак ги наричат кучки. Но предполагам, ако една красива жена позволява на страничните хора да й се любуват, но без да им дава напразни аванси и да се държи като разгонена тийнейджърка, ако разговаря с мъжете, без погледът й да говори " Разкарай се ", тогава нещата няма да клонят към кучка. Има тънка граница, която истинските жени умеят да не пресичат. Това е дипломация и е въпрос на манталитет и възпитание, които качества не притежава всяка физически красива жена. И това с плюенето от посестримите й е вече банално наистина. Винаги, когато видя красива жена, си го казвам съвсем чистосърдечно. Както ако срещна умна такава, или интересна. Да търсиш някакви миниатюрни кусури във видимо красива жена, само и само да я оплюеш, подхожда на момичета в училищна възраст, не и на зрели жени

# 36
  • France
Подкрепям написаното в статията.
За съжаление, все още не съм придобила имунитет срещу женската злоба... тя ме преследва непрекъснато, и ако щете вярвайта, поради спецификата на работата ми в момента, това е ежедневие.
Снощи, за пореден път се сблъсках. Прияелка, уж, се опита за пореден път да създаде конфликт между мен и БМД...и успя..... Моя е грешката, че не я отрязах още преди 1 год., когато имах доказателства "черно на бяло" за нейните интриги срещу мен.
Преди няколко години, БМД ми сподели, че аз много трудно ще си намеря мъж, защото мъжете се страхували от красиви и умни жени като мен  Mr. Green И се оказа прав....
Вече се чудя дали съм толкова интелегентна и умна щом не мога да противодействам на подобни нападки...или това е до възпитание и нежелание за конфронтация?
Все още съм подвластна на снощното изпълнение на "приятелката", и ми е мъчно...дори, сега пишейки, ми се иска да поплача....
Има още много какво да споделя за женската злоба към красивите жени, но по-добре да замълча, защото усещам, че ще бъда атакувана...а точно сега не ми се занимава с това.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 02:00 от писи-миси

# 37
# 38
Ох, така е. За мен даже песен написаха http://vbox7.com/play:8c83de69

# 39

Тя, "приятелката", ти и грозна да беше, пак щеше сигурно да те атакува, не ти е там проблема. Хората не атакуват някого само защото бил прекалено красив и умен, по-вероятно имат някаква цел, искат нещо негово, например Wink

Трещерица, отдавна подозирам аз, че Вие сте една неразбрана красавица...

# 40
  • София

Тя, "приятелката", ти и грозна да беше, пак щеше сигурно да те атакува, не ти е там проблема. Хората не атакуват някого само защото бил прекалено красив и умен, по-вероятно имат някаква цел, искат нещо негово, например Wink

Или просто виждат, че човека е беззащитен или слаб в момента и могат да си позволят да атакуват без последствия. Човека е научен да оцелява и твърде рядко се изхвърля там, където ще го отнесе сериозно.

# 41
  Абсолютно глупашка статия. Физическата красота е едно от най големите предимства, което може да притежава човек, независимо мъж или жена и действа на другите хора като на мухи... каквото там.

Peace Защо винаги се правят опити да се отрече красивото и да му се надене фуста на недостатък?

# 42

Бащата на моето дете предполагам Simple Smile

# 43
  • София

Peace Защо винаги се правят опити да се отрече красивото и да му се надене фуста на недостатък?
Така по- лесно се преглъща, че го нямаш. Същите митове по същите причини се разпространяват и за умните, богатите и тн.

# 44

Преди няколко години, БМД ми сподели, че аз много трудно ще си намеря мъж, защото мъжете се страхували от красиви и умни жени като мен  Mr. Green И се оказа прав....

Не знам какво е БМД,но изказването е на цървул.

Общи условия

Активация на акаунт