Проклятието на красивата жена

• 76 113
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 180
  • София
По повод красота и тъпота:
Преди час бях на пазар.Сядам в едно кафене и идва сервитьорката-кукла отвсякъде.Бонбон голям....мъжете по масите просто си я следяха с поглед.
Поръчвам :
-Нормално кафе със сметана, студена минерална вода с много лед и една принцеса с кашкавал.
първи въпрос:
-Кафето нормално или дълго да бъде?
-Нормално...    Laughing
втори въпрос:
-А водата топла или студена?
на езика ми беше да кажа "Гореща, ще си я охладя с леда...!"  , ама реших да не се правя на кучка.  Mr. Green

Тя се отнася към бара, поклащайки страхотното си тяло.....идва , носи ми кафето (ДЪЛГО, при два пъти уточнено, че искам нормално    Laughing  ), водата и чашата с лед и:
-Имаме само принцеси с шунка и кашкавал, само с кашкавал няма.    Shocked
-Не може ли да пропуснете шунката и да изпечете хляба само с кашкавал?
повдигане на рамене.....
Уточнявам, че поне 20 пъти съм яла там принцеса САМО с кашкавал.... 

Та, толкова по въпроса за тъпотата при красивите жени.   Grinning

Ама интелекта със способността за извършване на качестевен слугинаж ли се измерва?
Естествено, че ако е хубава и умна, мислите й няма да са фиксирани върху шунката и топлата вода.

Мъжете се вцепеняват пред откровените красавици, не пред ходещия секс, а пред красавицата - жената, която приковава с онази особена Йовкова "смесица от дете, жена и дявол". И по-разсъдливите от тях обикновено бягат при по-обикновената жена, която им дава някакво фалшиво чувство за сигурност. А качествените смелчаци са малко - обикновено се осмеляват по-простите мъже, дето дори не се и замислят или пък женените, както стана дума в статията.
Какви изводи направих...  Crazy Ама нищо - дискусия да има.  Laughing

Напълно съм съгласна.  Peace

# 181
Преди час бях на пазар.Сядам в едно кафене и идва сервитьорката-кукла отвсякъде.Бонбон голям....мъжете по масите просто си я следяха с поглед.
Поръчвам :
-Нормално кафе със сметана, студена минерална вода с много лед и една принцеса с кашкавал.
първи въпрос:
-Кафето нормално или дълго да бъде?
-Нормално...    Laughing
втори въпрос:
-А водата топла или студена?
на езика ми беше да кажа "Гореща, ще си я охладя с леда...!"  , ама реших да не се правя на кучка.  Mr. Green

Тя се отнася към бара, поклащайки страхотното си тяло.....идва , носи ми кафето (ДЪЛГО, при два пъти уточнено, че искам нормално    Laughing  ), водата и чашата с лед и:
-Имаме само принцеси с шунка и кашкавал, само с кашкавал няма.    Shocked
-Не може ли да пропуснете шунката и да изпечете хляба само с кашкавал?
повдигане на рамене.....
Уточнявам, че поне 20 пъти съм яла там принцеса САМО с кашкавал.... 

Та, толкова по въпроса за тъпотата при красивите жени.   Grinning

Ама интелекта със способността за извършване на качестевен слугинаж ли се измерва?
Естествено, че ако е хубава и умна, мислите й няма да са фиксирани върху шунката и топлата вода.
Ако е поне малко умна, мислите й би трябвало в този момент да са фиксирани върху РАБОТАТА Й, защото тя Е НА работа.
А интелекта й , ако го имаше, трябваше да се състои в това да отвърне на поръчката ми :
-Добре!
и да донесе Нормално кафе, студена вода с лед и принцеса Само с кашкавал.

Мисленето обаче, явно не е лесна работа...    Laughing

# 182

Поръчвам :
-
Мисленето обаче, явно не е лесна работа...    Laughing

на нито един мъж не би му минала през ума да прави подобна на твота разборка на нейния потенциал на мислене. ще си насочи процесите в съвсем друга сфера Grinning

жената трябва да е красива. и да изглежда сексапилна, и пленителна, и очарователна. нежна, крехка, лирична, романтична.

единствено няма условие да върти черпака на 360 градуса като астор. в това липсва всякакъв чар.

# 183
   Нема що, много интересна посока да си впрегнеш интелекта във филия кашкавал, докато от всички маси те бройкат мъже. Много си е наред момичето, не го мислете, ако трябваше да сервира на мъж друго щеше да е. Или пък на него щеше да му е друго...

# 184
Еееее, аре сега. А ако го върти гола? /черпака/

Проклятието на красивата жена и благословените грозници! Роман, роман може да се напише - драматичен и комичен. Направо трагикомичен.

# 185
Еееее, аре сега. А ако го върти гола? /черпака/

само така става, но ако мъжът до нея е по кухненска престилка на бананчета и портокалчета Laughing

Цитат
Проклятието на красивата жена и благословените грозници! Роман, роман може да се напише - драматичен и комичен. Направо трагикомичен.
аха Twisted Evil

# 186
слънчева* , поста ми започва с :

Цитат

и няма нищо общо с мъжки разбор на ситуацията.    Mr. Green
Писах Само и Единствено за връзката красота-ум.    Laughing

А какво мъжете виждат или им се иска да виждат, е съвсем друга тема....   

# 187
слънчева* , поста ми започва с :

Цитат

и няма нищо общо с мъжки разбор на ситуацията.    Mr. Green
Писах Само и Единствено за връзката красота-ум.    Laughing

А какво мъжете виждат или им се иска да виждат, е съвсем друга тема....    

ахам, по твоята логика, хубава ли е = на тъпа  Laughing

само дето не е така Wink пък ти си я анализирай, не и пречиш Wink

# 188

Има някаква закономерност, че грозните или обикновените жени са само умни и никога тъпи?
А красивите са задължително безмозъчни?

Момичето може да е имало проблеми някакви, заради което да е разсеяна, а не задължително тъпа.

# 189
Каква логика те гони?    Joy
Дадох съвсем РЕАЛЕН пример.....не разсъждение.    Laughing
Изводите красива=тъпа или не , всеки сам си ги прави!    

# 190
  • Galaxy 13197853088
Едното от проклятията които бълват тези жени е, че
не забелязваш подобни неща,ако си мъж естествено.

# 191
  • София

Има някаква закономерност, че грозните или обикновените жени са само умни и никога тъпи?

Момичето може да е имало проблеми някакви, заради което да е разсеяна, а не задължително тъпа.

Според мен тъп и ограничен е човек, който би изпълнил перфектно подобна поръчка.

# 192
Дадох съвсем РЕАЛЕН пример.....не разсъждение.    Laughing

Ами примерът ти е за типична разсеяност, а не за тъпота.

# 193

Според мен тъп и ограничен е човек, който би изпълнил перфектно подобна поръчка.
Значи, според теб, поне 90 % от децата са тъпи и ограничени....    Joy    щото прекрасно знаят какво значи Студена вода и принцеса Само с кашкавал...     

# 194
  Е хубаво де, сигурно е била красива и тъпа, но пак е по -добре, отколкото ако беше и грозна.

Общи условия

Активация на акаунт