Проклятието на красивата жена

• 76 346
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 300
  • София
гледай ти, как властта и положението правели хората по-красиви!

# 301
  • n/a
Хъм, че то открай време е така ...
Нищо ново под слънцето.

# 302
  • Варна
гледай ти, как властта и положението правели хората по-красиви!
  Е, как! Нали едно време кралете са били най-хубавите.. Whistling

# 303
Дааа, то в политиката само умни си проправиха път.......... Whistling

Да не забравяме, че е доктор все пак! Не съм чувала някой тъп да успее да завърши медицина...

# 304
Още красиви жени с власт и положение. И двете с "проклятие". Едната гние в затвора, а другата направо я застреляха.

# 305

Да не забравяме, че е доктор все пак! Не съм чувала някой тъп да успее да завърши медицина...

Е, на мен са ми го и доказвали. Въпросните завършили.

Няма ли разлика между хубост и красота?

# 306
  • София

Ти може да не си чувала, ама аз дори съм виждала.

# 307
  • Варна
Още красиви жени с власт и положение. И двете с "проклятие". Едната гние в затвора, а другата направо я застреляха.
Тяхното проклятие се дължи на политиката, в която са се набъркали, не на красотата им.

# 308
Сериозно ли Северинче?  Joy Мерси, че ми каза.  Joy

# 309
Тяхното проклятие се дължи на политиката, в която са се набъркали, не на красотата им.

Втората очакваше тоя край.
Обаче не беше красавица поне за мен, не в този смисъл – дето нали да ахна...
За първата – не знам.

# 310

Аз познавам -тъп медик.Е, мъж е, ама що и жена да не "успее".....нали и тук се твърди, че на красивите всичко им се поднася на тепсия, може и тя така да е получила дипломата си.

# 311
То всяко изключение само потвърждава правилото.

# 312
  • Варна
Сериозно ли Северинче?  Joy Мерси, че ми каза.  Joy
А моля, пак заповядай!  Grinning
Така както си ги изтипосала излиза, че ако не бяха красиви би могло все още да са живи. Сякаш заради едната хубост са ги сполетели тези трагични съдби.

# 313
Те поне да бяха хубави. Tired

# 314
Не се ли усещате, че попрекалихте малко с негативизма???? То се оказа, че  всички са или грозни, или тъпи или и двете. Е, в най-добрия случай недостатъчно красиви или недостатъчно умни... Няма угодия на тоз` свят! Май работата се получи "не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле" или перефразирано за случая "не е важно аз да съм красива и/или умна, важното е другите да са грозни и тъпи".   Thinking

Що помия се изля...  Sick не е истина...

Общи условия

Активация на акаунт