Проклятието на красивата жена

• 76 324
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Юлия е още жива и съдбата й не е особено трагична. ....
А да бе, никак не е трагично да си тежко болен и да си в затвора очакващ присъда.

# 331
Ох, пък с тая завист като започнете е още по-забавно.

Нали  Laughing

# 332
  • Бургас
Пипи Дългото чорапче, не съм лекар, казах го просто така (не диагностицирах, съжалявам, ако звучи по този начин), но точно това имах предвид - асиметрията на лицето и. Да, на снимката се вижда, че е изкривено на една страна, а като се усмихне... Жената е хубава и точно гласът и ми харесва, но някак нарушената симетрия бърка във възприятието. Иначе е мой тип - харесвам по-тъмни и екзотични жени.
Но наистина - всеки си има свое виждане.
Краси...*, в ежедневието може да е по-топла девойката, очите са студени, но те сякаш нарочно наблягат на тях в клипа. Наживо момичето сигурно е различно, на мен много ми хареса - като картинка е направо.

# 333
E, и Белучи не пожалихте, егати.
Сега да каже някой и Лонгория колко е ниска и не става. hahaha

Joy
Да ти кажа, всички тук непожалени ги бОли фара за форумските диагностики.

# 334
  • Варна
Е, добре де, а на всички онези жени, които наистина много харесвам, които намирам за олицетворение на женската красота, какво на тях? Подмазвам ли се?
Или всичко трябва да харесвам?
Е, не може - даже не всички мъже, признати за красиви и богати, харесвам, представете си. Вие тук за жените ще ми говорите!
Ето, за Лизет Филип Киркоров е олицетворение на секс, разкош, мъжественост, успех, дава му пълно 10. Хайде, пребройте се колко сте, дето мислите като нея. Grinning

# 335
Аз не ги разбирам тия продуценти хич. Ще ми се занимават с такива спорни "красавици" като изброените дотук. Crazy  Да дойдат при нас, то прекрасност, то мозък, то финес, то чувственост, то излъчване,...  можем да раздаваме с шепи и пак да ни дишат прахта ония. Ахмаци са, убедихте ме. Grinning

# 336
Ето, за Лизет Филип Киркоров е олицетворение на секс, разкош, мъжественост, успех, дава му пълно 10.....
newsm09 newsm09 newsm09
Тоз див сибирски мужик???
УжасТ!!!      Joy Joy Joy   тя не че Лизет е показала изобщо някакъв вкус, но да харесваш тоз палячо...... 

тази тема ми разби илюзията, че ССФ е красива
Що?
Някоя е претендирала, че е красавица?     Mr. Green

Yulichka , красива е, спор няма.  Просто очите й ....някак развалят цялостното....за Мен.

# 337
Ето, за Лизет Филип Киркоров е олицетворение на секс, разкош, мъжественост, успех, дава му пълно 10. Хайде, пребройте се колко сте, дето мислите като нея. Grinning
Е, ти па намери пример... Whistling Crazy

# 338
  • Варна

Казвай сега - на него или на Аллата завиждаш! И той, Филип Киркоров, продуценти има - как може да не го харесваш??!! И е богат, и успял, и икона?!

# 339
Една неподправена красота.От детството си съм се възхищавала на тази жена
Надявам се ССФ стандарт да е снизходителен

http://media.filmz.ru/photos/full/f_111160.jpg

# 340
Не съм виждала никога през живота си жена, дето да ме изпрати в тих ступор само заради физически дадености и божествена красота, възпята от трубадури и поети. Виждала съм екзотични, секси, чаровни, хубавки жени/девойки със симетрични черти, но не и въпросните класически красавици.

Основната особеност на Моника Белучи е женствеността - натрапчива, чувствена, нагарчаща дори. Тя е еманация на женствеността, но не и на красотата за мен.

Изобщо, наложените красавици ми харесват в дадена свелтина, ретуш, ъгъл, но в ежедневието си излъчват една обикновеност, която ми пречи да им придам ореол на божествена недостижимост.

# 341
В Латинска Америка доста Хуанити са с външност като на Лонгория. За мен не е особено красива, секси да, но областта около устата й е прекалено силно изразена; няма бюст и е ниска.

За мен красавица е да кажем тази Раниа от Йордания, Клаудия Шифър (на живо съм я виждала преди много години, много красива жена!) или от младичките Мила Кунис, Скарлет Джохенсън, това детенце Майли преди да се орезили така с къса руса коса. Много красиви жени има по света, сега се сещам за поне още десет имена, които са ме впечатлили.

# 342

Казвай сега - на него или на Аллата завиждаш! И той, Филип Киркоров, продуценти има - как може да не го харесваш??!! И е богат, и успял, и икона?!
Нямах предвид Филип Киркоров. Wink

# 343
  • Варна

Стига де - завиждаш на Лизет?! Laughing

# 344

Стига де - завиждаш на Лизет?! Laughing
smile3521 tooth

Общи условия

Активация на акаунт